Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Nansensgatan 10A, Centrala Hisingen

Totalrenoverad hörntvåa med solig söderbalkong

Granne med villaområdet ligger denna totalrenoverade tvåa med fönster i tre väderstreck samt stor söderbalkong. Vackra, renoverade originalgolv kombineras med nylagd parkett. Lediga parkeringsplatser finns!

Lägenheten har totalrenoverats mellan 2018 och 2020 och har en genomtänkt planlösning med stora lättmöblerade rum samt god förvaring i flera garderober. Fönster åt tre håll skapar ett ljust boende och skicket är mycket gott med fräscha ytskikt och fina parkettgolv i ek, i vardagsrummet ligger den vackra fiskbensparketten kvar. Den stora balkongen är en lyxig tillgång och här kan ni njuta i solen i stort sett hela dagen. Lägg därtill ett välutrustat kök med diskmaskin och ett badrum i toppskick med golvvärme och infällda spotlights. Här bor ni nära natursköna omgivningar med snabba förbindelser in till city. Ni kan njuta av vackra promenadstråk och på bekvämt avstånd ligger Backaplan och Kvillebäckens rika utbud av butiker och restauranger.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  2 rum och kök

 • Boarea

  52 kvm

 • Avgift

  3 998 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  1 av 3

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Partner

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Mäklare

Mäklare / Grundare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  2 rum och kök
 • Boarea

  52 kvm
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde.
 • Våning

  1 av 3
 • Balkong

  Stor balkong i söderläge
 • Byggår

  1948
 • Förråd

  Källarförråd
 • TV/Bredband

  Kabel-TV och bredband via Com Hem/Tele2.
 • Lägenhetsnummer

  A1002 (Brf) / 1002 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Avgift

  3 998 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, vatten, grundutbud TV
 • Andel i föreningen

  7.11%
 • Andelstal avgift

  7.11%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  3 360 kr/år
 • Försäkring

  316 kr/år
 • Totalt

  3 676 kr/år
 • Personer i hushåll

  1

Energi

 • Energideklaration

  2010-02-12
 • Energiprestanda

  134 kWh/m2 och år
Planritning

Planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ta halvtrappan upp till första våningen och stig in i en generös hall med goda möbleringsmöjligheter. Väggarna är målade i en vit kulör och på golvet ligger vackert originalparkettgolv i ek. Här finns plats för hatthylla och skoförvaring och även en garderob.

KÖK
Bostadens kök erbjuder generösa arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter i flera lådor och rymliga skåp. Inredningen består av vita luckor med metallbeslag och ovanför arbetsbänken i ek pryds väggen av ett stilfullt vitt kakel. Köket är välutrustat med kvalitativa vitvaror och här inryms en fläkt, induktionshäll, inbyggd ugn och micro, kombinerad kyl och frys samt integrerad diskmaskin. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ett nylagt ekparkettgolv. Från det stora fönstret kommer ljuset in och intill ryms en matsalsmöbel.

VARDAGSRUM
Hemmets sällskapsrum har ett härligt hörnläge med ljust målade väggar och en stilfull fiskbensparkett på golvet. Ljuset lägger sig fint över rummet ifrån de stora fönsterna och balkongdörren som välkomnar er ut på den solfyllda balkongen. Den luftiga ytan kan inredas med en soffgrupp, mediamöbel samt övrigt möblemang.

BALKONG
Den härliga söderbalkongen har ett soligt läge där ni kan njuta av solen i princip hela dagen. Golvet är belagt med en praktisk trall och här kan ni möblera med en cafémöbel, blommor och dekoration.  

SOVRUM
Sovrummet är rymligt med ljusa väggar och nylagt parkettgolv. Tre platsbyggda garderober tar hand om förvaringen på bästa sätt. Här ryms en dubbelsäng samt övrigt möblemang.

BADRUM
Badrummet totalrenoverades under 2018 (kvalitetsdokument finns) och har ett svart klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Inredningen består av wc, handfat med kommod, spegelskåp, kombinerad tak- och handdusch med vikbara glasdörrar, samt handdukstork. I taket sitter inbyggda spotlights, här finns även skön golvvärme samt ett praktiskt vädringsfönster för ljusinsläpp. 

ÖVRIGT 
Lägenheten har totalrenoverats mellan 2018 och 2020, inklusive all el som är bytt. 

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Nansensgatan 10 är en äkta bostadsrättsförening bestående av ett flerfamiljshus med totalt 14 bostadsrätter. Föreningen har adresserna Nansensgatan 10A-C. Föreningen bildades 2014.

FASTIGHETEN
Göteborg Kvillebäcken 45:2. Fastigheten bebyggdes 1948. Marken upplåts med tomträtt, den omförhandlades senast 2017, nästa omförhandling är 2027.

FÖRVALTNING
Föreningen sköter själva den ekonomiska förvaltningen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I källaren finns en gemensam tvättstuga utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Det finns även cykelrum samt en innergård.

OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Föreningen har inga obligatoriska åtaganden.

PARKERING
Föreningen förfogar över ca 26 garageplatser samt ca 10 parkeringsplatser. En garageplats kostar ca 1 398 kronor i månaden, en utomhusplats kostar ca 395 kronor i månaden. I dagsläget är det kö till garageplatserna. Det råder även fri parkering i villaområdet intill huset.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV och bredband via Com Hem/Tele2.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av säljaren, cirka 1190 kr för 2021. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 476 kr för 2021.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad.

GJORDA RENOVERINGAR
1986 Genomfördes en stor ROT-renovering, innefattande bland annat tak, fasad, balkonger, fönster, elstigare och tvättstuga.
2010 Energideklaration utfördes.
2015 Omdränering, lagning/omläggning av asfalterade ytor, målning av fönster, renovering av ytskikt i tvättstuga.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen planerar att utföra en ny energideklaration, i övrigt har de inga större renoveringar inplanerade, endast löpande underhåll.

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningen (2021-05-11) samt från föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Centrala Hisingen

EXPANSIVT OCH STADSNÄRA
Det här området är en fortsättning på Göteborgs centrum norr om Göta Älv. Till området hör kvarteren Brämaregården, Kvillebäcken, Hildedal, Porslinsfabriken, Kyrkbyn och Lundby. Centrala Hisingen är under stor utveckling och här byggs många nya byggnader för bostäder, butiker och restauranger. Nybyggen blandas med villor, äldre bostadskomplex och landshövdingehus. Stadsdelen ligger på samma avstånd från Göteborgs innerstad som Linnéstaden. Här bor du centralt och på kort avstånd från både butiker, shopping, kustremsan och ett flertal stora parker.

I OMRÅDET
På centrala Hisingen finns många fina och välskötta parker, som till exempel Keillers Park med Ramberget, och Hisingsparken med vackra stigar och promenadstråk. I närheten ligger området Norra Älvstranden, ett av stadens mest expansiva områden med nybyggda bostäder, butiker, kontor och fina promenadstråk längs med havet. När det är dags för storhandling finns bland annat Backaplan med stora matbutiker och annan service. I moderna och nybyggda Kvillestaden finns mindre butiker och en arkitektritad saluhall med färska grönsaker, kött, bröd och blommor. För barnfamiljer finns ett flertal skolor och förskolor att välja mellan i de olika stadsdelarna på Hisingen.

KOMMUNIKATIONER
Väljer du bil är det aldrig långt till de stora lederna härifrån. Tar du hellre kommunaltrafiken finns knutpunkterna Hjalmar Brantingsplatsen, Vågmästareplatsen och Wieselgrensplatsen. Därifrån går både bussar och spårvagnar som tar dig till stadens alla hörn. På bara några minuter befinner du dig i centrum. Dessutom finns både gång- och cykelbana som leder hela vägen in till staden.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.