Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *

Budgivning

Bud
Datum
Budgivare
2 150 000 kr
2021-08-02 10:27
Budgivare 1
Säljaren avgör vilka bud under budstart som ska publiceras på internet. Samtliga bud över budstart redovisas. Kontakta mäklaren för att lägga bud.

Riddaregatan 19B, Bagaregården

Genomgångsetta i charmig landshövdingestil

Ljust genomgångshem med tidstypiska detaljer som charmiga brädgolv och serveringsskåp i kombination med modern SMEG-kyl/frys. Mysig landshövdingepärla med högt i tak i stabil förening.

Välkommen till denna ljuvliga bostad! Två trappor upp ligger detta mysiga hem med detaljer som skvallrar om svunna tider. Hemmets kök har varsamt renoverats med stilrena detaljer och smyckas av tidsenligt serveringsskåp och charmigt skafferi. Här finns gott om arbetsytor och plats för matbord vid den platsbyggda sittbänken. Allrummet flödar i ljus tack vare ett stort fönsterparti och här ryms både soffa, säng och övrigt möblemang. Utanför porten har du goda kommunikationer som tar dig till staden. Ett härligt boende med närhet till mataffärer, caféer, små butiker samt Skatås och Delsjöns vackra natur.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  1 rum och kök

 • Boarea

  37 kvm

 • Avgift

  2 050 kr

 • Budstart

  2 150 000 kr

 • Våning

  2 av 3

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Partner

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Mäklare

Mäklare / Grundare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Är du intresserad?

Gör en intresseanmälan.

Intresse
Integritet *

Fler funktioner

Kontakta mäklaren direkt om du inte hittar vad du söker.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  1 rum och kök
 • Boarea

  37 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde.
 • Våning

  2 av 3
 • Byggår

  1929
 • Förråd

  Källarförråd
 • TV/Bredband

  Kabel-TV ingår via digital-box (grundutbud). Bredband via Bredbandsbolaget. En kostnad om 165kr/mån tillkommer avseende fiberbredband.
 • Lägenhetsnummer

  8 (Brf) / 1102 (LMV)

Ekonomi

 • Budstart

  2 150 000 kr
 • Avgift

  2 050 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, vatten, kabel-TV. Ett obligatoriskt tillägg om 165kr/mån tillkommer avseende fiberbredband.
 • Andel i föreningen

  4.95%
 • Andelstal avgift

  4.95%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Nej

Driftskostnader

 • El

  2 052 kr/år
 • Försäkring

  1 365 kr/år
 • Totalt

  3 417 kr/år
 • Personer i hushåll

  1
 • Kommentar

  Baserat på säljarens uppgifter.

Energi

 • Energideklaration

  2009-09-24
 • Energiprestanda

  103 kWh/m2 och år
Planritning

Planritning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ni välkomnas av en hall med vitmålade väggar och vitmålat brädgolv. Här finns det både en platsbyggd skohylla och hatthylla som ger bra avhängningsmöjligheter till ytterkläderna. Bostaden har en trygg säkerhetsdörr.

KÖK
Bostaden har ett luftigt kök med vitmålat brädgolv, smakfullt gråmålade väggar samt vitt kakel ovanför arbetsbänken. Det renoverade köket går i stilrena toner och får ett härligt lyft av den snygga arbetsbänken i trä. Här hittar ni ugn, häll, kombinerad kyl/frys från SMEG, platsbyggd hylla och bra förvaringsutrymmen tack vare väggfasta skåp, charmigt skafferi och serveringsskåp. Det finns utrymme för matbord vid den platsbyggda sittbänken som är placerad vid fönstret mot den fina innergården. 

ALLRUM
Det rymliga allrummet har snyggt brädgolv som harmoniserar med vitmålade väggar. Ett stort fönster förser rummet med härligt ljusinsläpp och en platsbyggd garderob ger goda utrymmen för både kläder och förvaring. Rummet erbjuder plats åt soffa, säng och annan möbel. Här har ni chansen att möblera med er egna stil.

BADRUM
I anslutning till allrummet ligger det kvadratsmarta badrummet som smyckas av ett praktiskt, grått plastgolv och väggar klädda i svart mosaik. Det finns wc, dusch, handfat med kommod och ett stort spegelskåp. Ni hittar även en uppskattad, bred hängare åt handdukar.

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Kvaggan 5 är en äkta bostadsrättsförening med totalt 15 bostadsrätter. Föreningen bildades 1925. Adresser i föreningen är Riddaregatan 19A, Riddaregatan 19B och Riddaregatan 19C.

FASTIGHETEN
Göteborg Olskroken 16:5. Fastigheterna uppfördes 1929. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av AB Reganos.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns källarförråd, tvättstuga och bastu. Tvättstugan är utrustat med två tvättmaskiner, en torktumlare samt torkskåp.

OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Det är gemensam städning av trappuppgång och städdagar inom föreningen.

PARKERING
För boendeparkering se: www.goteborg.se/boendeparkering

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV och bredband via Bredbandsbolaget. En kostnad om 165kr/mån tillkommer avseende fiberbredband.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av köparen, cirka 1190 kr för 2021. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 476 kr för 2021.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Dina Försäkringar.

RENOVERINGAR
1994–2013 Köksstammarna byts ut.
1996 Föreningen låter bygga en bastu.
2005 Trapphusen målas om, och fönstren får isolerglas.
2009 Fastigheten dräneras, gårdsfasaden målas, skorstenarna kläds in i plåt och stuprännorna byts ut mot nya i zink.
2011 Elstammarna byts ut i samband med att stadsgasen försvinner.
2015 OVK-kontroll genomförs.
2017 Byte av ventilationssystem i alla lägenheter.
2020 Vattenläcka inträffade i uppgång A i samband med en badrumsrenovering, detta är nu åtgärdat med hjälp av försäkringsbolaget. I samband med att man åtgärdade skadan byggde föreningen även en toalett i källaren.
2021 Takbyte samt målning av träfasad mot innergården. Nya stadgar antogs.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen planerar att utföra en ny energideklaration. Föreningen har inga större renoveringar inplanerade de närmsta åren.

EKONOMI
Föreningen höjde avgiften vid årsskiftet 2020/2021 och har inga ytterligare planerade avgiftsförändringar i dagsläget.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens styrelse (2021-07-05), samt föreningens årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du att kontrollera uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Bagaregården

NATURNÄRA LUGN OCH ARKITEKTONISK CHARM
Några minuter från Göteborgs stadskärna ligger charmiga Bagaregården med sina villor, radhus och vackra landshövdingehus. Många av byggnaderna restes mellan 1915 och 1930, en tid som anses vara svensk arkitekturs guldålder. De välbevarade fastigheterna i trä och de snirkliga smågatorna inger en gammeldags och trivsam känsla som gör området omåttligt populärt. Bagaregården är känt för sina lummiga innergårdar och mysiga trädgårdar, så oavsett vilket boende du söker får du tillgång till grönska och utomhusaktiviteter. För dig som älskar att vistas i friska luften finns dessutom Delsjön nära beläget, ett stort område med motionsslingor och skogsmark. Lugnet och närheten till både natur och stadspuls gör Bagaregården attraktivt för människor i livets alla skeden. Här hittar du det mesta som behövs för livskvalitet i vardagen.

BEKVÄMLIGHETER RUNT HÖRNET
Redbergsplatsen och Olskrokstorget ligger alldeles i närheten och för boende i Bagaregården är det aldrig långt till mataffärer, restauranger och diverse småbutiker. Ica Kvantum finns vid Munkebäcksmotet när det är dags för storhandling. På sommaren kan du svalka dig med en glass från anrika Lejonet och Björnen och under vintern kan du mysa med en kopp the på något av stadsdelens caféer. I området hittar du även vårdcentral, apotek och kulturhuset Kåken med bibliotek, café och öppen förskola. För vänner av natur och frisk luft ligger rekreationsområdet Delsjön på gångavstånd. Där har du tillgång till badplatser, golfanläggning, promenadstigar, naturreservat och den uppskattade motionscentralen Skatås. Om utomhusaktiviteter inte lockar hittar du ett flertal gym på kort avstånd. För dig som har barn i skolåldern finns många valmöjligheter. Örgryte/Härlanda har runt trettio kommunala och omkring tjugo enskilda förskolor för barn mellan ett och fem år. För elever i åldrarna sex till sexton finns nio kommunala och fem fristående grundskolor.

SMIDIGA FÖRBINDELSER
Till Göteborgs centrum tar du dig på bara några minuter, oavsett om du väljer bil, buss eller spårvagn. Från knutpunkten Redbergsplatsen går ett flertal spårvagnslinjer och busslinjer som tar dig vart du önskar. I närheten finns även hållplatserna Ejdergatan, Stockholmsgatan, Bagaregårdsgatan, Strömmensbergsstigen och Gustavsplatsen. Se Västtrafik.se för mer information om vilka förbindelser som passar just dig. Väljer du hellre bilen tar du dig enkelt ut på leden via Ånäsmotet eller Olskroken och för besökare finns flera parkeringar i området.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.