Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Anders Personsgatan 11, Nya Gårda

Fin citytvåa med öppen planlösning och härlig västerbalkong

Citytvåa i fint skick med härligt ljusinsläpp genom stora fönster, öppen planlösning och stor insynsskyddad västerbalkong. Här bor ni med gott om förvaringsutrymmen samt vardagslyx i form av diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare.

Ta hissen upp till andra våningen och kliv in i detta ljusa hem i fint skick. Bostaden präglas av härliga ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Den insynsskyddade balkongen skapar ett extrarum sommartid, och har fri utsikt över den mysiga innergården. Här tittar solen fram på eftermiddag och kväll. Köksön har nyligen byggts om till ett platsbyggd matbord med praktisk förvaring under. Tidlöst badrum med alla tänkbara bekvämligheter. Ett drömläge för er som trivs att bo nära innerstaden men som också vill ha ett hem med lugn och ro. I Nya Gårda bor ni både centralt och avskilt, med promenadavstånd till centrum. I närheten finns bekvämligheter som mataffärer, shopping, restauranger och offentlig service. Modernt och komfortabelt hem nära stadskärnan!

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  2 rum och kök

 • Boarea

  51 kvm

 • Avgift

  3 659 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  2

 • Hiss

  Ja

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Delägare

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Mäklare

Mäklare / Grundare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  2 rum och kök
 • Boarea

  51 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde.
 • Våning

  2
 • Balkong

  Ja
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  2009
 • Förråd

  Källarförråd
 • TV/Bredband

  Analogt TV-utbud via Canal Digital. Digital-TV erbjuds via fibernät för den som önskar. Internet via GothNet (FiberLAN). Från och med 1 mars 2024 kommer de ha Bahnhof som bredbandsleverantör och Allente för TV, detta kommer att ingå i månadsavgiften.
 • Lägenhetsnummer

  209 (Brf) / 1203 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Avgift

  3 659 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Kabel-TV
 • Andel i föreningen

  1.21080%
 • Andelstal avgift

  1.21080%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja
 • Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

  555 033 kr
  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens räntebärande skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel multiplicerat med bostadens andelstal. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Driftskostnader

 • El

  3 000 kr/år
 • Försäkring

  1 750 kr/år
 • Totalt

  4 750 kr/år
 • Personer i hushåll

  1

Energi

 • Energideklaration

  2013-05-06
 • Energiprestanda

  94 kWh/m2 och år
Planritning

Planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ta hissen upp till andra våningen och stig i denna fina tvåa. Från hallen har ni en direktvy över bostadens trivsamma disposition och här finns plats för avhängning samt god förvaring i en inbyggd skjutdörrsgarderob. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger praktisk grå klinker.

KÖK
Ett tidlöst kök, med vit skåpinredning som står för ypperlig förvaring. Ovanför den grå bänkskivan i laminat sitter ett vitt kakel som stänkskydd. Utrustningen består av induktionshäll, inbyggd ugn, inbyggd micro, fläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys, samtlig utrustning i rostfritt utförande. Köksön är ombyggd, så den erbjuder ytterligare förvaring men har även blivit ett större platsbyggt matbord med många sittplatser.

VARDAGSRUM
Härligt sällskapsrum med en påtaglig rymd samt generöst ljus genom de stora fönstren. En fin ekparkett pryder golvet och väggarna är målade i vitt. De stora ytorna gör det enkelt att möblera med både soffgrupp, mediamöbel samt övrigt möblemang och den härliga balkongen är en vacker förlängning till rummet.

BALKONG
Via helglasad balkongdörr från vardagsrummet kommer man ut till bostadens mysiga västerbalkong. Här ryms bord och stolar eller loungegrupp. Från balkongen har ni fri utsikt över den gröna innergården och här kan ni njuta i solen under eftermiddagen och kvällen. 

SOVRUM
På golvet ligger samma parkettgolv i ek som i kök och vardagsrum och väggarna är målade i vitt. En platsbyggd skjutdörrsgarderob tar hand om förvaringen och här ryms en dubbelsäng och nattduksbord.

BADRUM
Ett modernt badrum med en stilren design. Väggarna är klädda i vitt kakel, med en ljusgrå fondvägg och på golvet ligger ett ljusgrått klinker med härlig golvvärme för maximal komfort. Utrustning består av wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, dusch med vikbara dörrar, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. 

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Saturnus är en äkta bostadsrättsförening bestående av ett flerbostadshus med totalt 71 bostadsrätter samt två lokaler med hyresrätt. Föreningen har adresserna Anders Personsgatan 7, 9 och 11. Föreningen förvärvade fastigheten 2009.

Brf Saturnus är en av sex bostadsrättsföreningar som utgör Samfälligheten Venus. Samfälligheten har som uppgift att sköta fastighetens gemensamma garage samt innergård med miljöhus.

Gemensamhetsanläggning (GA) har inrättats för att tillgodose föreningens och fastighetens gemensamma behov i området av gårdsskötsel med miljöstationer Gårda GA:6 och garageskötsel Gårda GA:7. Föreningens andel i Gårda GA:6 är 18 % och i Gårda GA:7 20,7%. De båda gemensamhetsanläggningarna förvaltas av samfälligheten Venus Norra.

HEMSIDA
www.brfsaturnus.se

FASTIGHETEN
Göteborg Gårda 71:4. Fastigheten byggdes 2009. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Husjuristerna, den tekniska förvaltningen sköts av Riksbyggen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns en gästlägenhet som man kan hyra för 250 kr/natt samt cykel- och barnvagnsförråd. Föreningen har ingen gemensam tvättstuga då varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin. De har även en trevlig innergård med utemöbler och sandlåda.

PARKERING
Föreningen förfogar över 42 parkeringsplatser i garaget, en plats kostar 1000 kr/månad, i dagsläget finns det lediga platser. Via Platzer Fastigheter finns möjlighet att hyra plats i garage på Johan Willins gata 5 (Ceresgaraget Gårda) samt på Anders Personsgatan 2-6. För information och tillgång läs mer här: https://www.platzer.se/for-hyresgasten/parkering/

KABEL-TV/BREDBAND
Analogt TV-utbud via Canal Digital. Digital-TV erbjuds via fibernät för den som önskar. Internet via GothNet (FiberLAN). Från och med 1 mars 2024 kommer de ha Bahnhof som bredbandsleverantör och Allente för TV, detta kommer att ingå i månadsavgiften.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av köparen, ca 1313 kr för 2023. Upptagande av nya lån betalas av köparen, ca 525 kr för 2023.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar.

GJORDA RENOVERINGAR
2019 Samfälligheten installerade en låsbar grind mellan Vestagatan och föreningens innergård. Detta för att förhindra genomgångstrafik. Grinden öppnas bekvämt med dörrbricka.
2018 Entréerna målades, även väggarna i soprum och källargolv. Ytterdörrarna renoverades.
2017 OVK utfördes och lägenheternas frånluftssystem rengjordes. Fasaden mot innergården tvättades och i garaget installerades 18 st laddningsplatser för el, dvs 3 st per förening.
2016 Reparationer på en av balkongerna efter en brand. Fasaden mot Anders Personsgatan tvättades.
2015 Målades entrédörrarna.
2013 Energideklarerades fastigheten.
2012 Genomfördes en OVK-besiktning.
2011 Utfördes en 2-års besiktning av fastigheten.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen planerar att renovera alla portar på Anders Personsgatan samt underhåll av teknikrummet.

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från styrelsen (2023-05-13) samt från föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du att kontrollera uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Gårda

BLANDAD ARKITEKTUR I CHARMIG STADSDEL
Den här centrumnära och charmiga stadsdelen har Mölndalsån i väster, Överåsberget i öster, Redbergsvägen i norr och Örgrytevägen i söder. Med flera små gröna oaser, sköna områden vid kanalen och ett behagligt promenadavstånd in till staden bor du bekvämt med allt du behöver i närheten. Gårda är uppdelat i två områden; södra och norra Gårda, och gränsen utgörs av Ullevigatan. Fabriksgatan skär genom den södra delen och Anders Perssonsgatan genom den norra delen. De senaste 10 åren har det byggts och rests ett flertal fina bostadshus här och området fortsätter expandera. Idag har stadsdelen en blandning av äldre karaktärsfulla landshövdingehus, fräscha nybyggen och en mängd stora kontor, varav Canon Business Centers skyskrapa är ett av dem.

I NÄRHETEN
Här bor du på gångavstånd till stadens kärna och du har aldrig långt till kultur, underhållning, nattliv, restauranger och shopping. För storhandling finns köpcentret Focus i södra Gårda, med en av Göteborgs mest välsorterade mataffärer. Här finns även några mindre butiker, frisör och sushirestaurang. I närheten av Gårda finns den populära biografen Bergakungen som visar de senaste storfilmerna. Ullevi, Scandinavium, Gothia Towers, Liseberg, Korsvägen samt Valhallabadet med simhall och gym finns också på gångavstånd. Stadsdelen tillhör centrums Stadsdelsnämnd och för dig som har barn i skolålder finns en mängd olika förskolor och skolor på kort avstånd att välja mellan.

KOMMUNIKATIONER
Här bor du centralt med goda kommunikationer på nära håll. Väljer du bilen går motorvägarna E6 och E20 genom östra Gårda och väljer du kommunaltrafiken går flera spårvagnar och bussar både väster och söder om området. Från knytpunkten Svingeln nås många destinationer med både korta och enkla resvägar, inte minst till centralen/nordstan där du tar dig in till city på ett enkelt och smidigt sätt. Se www.vasttrafik.se för att hitta de kommunikationer som passar dig.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.