Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Frida Hjertbergs gata 1, Johanneberg

Modern citytvåa med stor balkong och öppen planlösning

Stora fönsterpartier, öppen social planlösning och ljusa materialval i denna insynsskyddade moderna citybostad. Bredband ingår och det finns garageplats att hyra! En generös balkong bjuder på utsikt över Johanneberg och vardagslyx finns i form av diskmaskin och fullstor kyl samt frys. Ett stort badrum med tvättsektion utrustat med tvättmaskin samt torktumlare och härlig golvvärme. Den stora balkongen blir en förlängning av bostaden och kan tackvare öppningsbara glaspartier användas stora delar av året. Föreningen har en fräsch gästlägenhet samt samlingslokal som hyrs dygnsvis.

Här bor ni på en lugn adress med ett bekvämt avstånd till stadens puls. Runt knuten har ni mataffärer, caféer, gym och offentlig service.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  2 rum och kök

 • Boarea

  62.5 kvm

 • Avgift

  2 596 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  3

 • Hiss

  Ja

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Grundare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Mäklare

Mäklare / Delägare

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  2 rum och kök
 • Boarea

  62.5 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Våning

  3
 • Balkong

  Ja
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  2016-2018
 • Förråd

  Källarförråd
 • TV/Bredband

  Tele 2
 • Lägenhetsnummer

  31121 (Brf) / 1101 (LMV)

Ekonomi

 • Avgift

  2 596 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, TV, bredband och telefoni
  Ingår ej i avgiften: El samt varmvatten
 • Andel i föreningen

  0.56704%
 • Andelstal avgift

  0.54483%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  1 325 kr/år
 • Försäkring

  1 453 kr/år
 • Totalt

  2 778 kr/år
 • Personer i hushåll

  1
 • Kommentar

  I beloppet för el ingår även varmvatten, detta debiteras via föreningen kvartalsvis. Försäkring via Länsförsäkringar. Enligt säljarens uppgifter

Energi

 • Energideklaration

  2020-09-02
 • Energiprestanda

  73 kWh/m2 och år
 • Energiklass

  C
Planritning

Planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ni välkomnas av bostadens ljusa och rymliga hall med vackert parkettgolv i matlackad ask som harmoniserar med vitmålade väggar, något som återfinns i bostadens övriga rum. Hallen har gott om plats för avhängning i en stor skjutdörrsgarderob och här finns också utrymme för byrå. I taket sitter infällda spotlights.

KÖK
Det stilrena köket är smakfullt inrett med köksinredning i vitt och matchande vitt kakel ovan bänkskivan i granit. Det erbjuds gott om förvaring i skåp och lådor. Utrustningen består av kyl, frys, spishäll, ugn, fläkt samt inbyggd mikro. Här finns även vardagslyx i form av integrerad diskmaskin. Ett fönster som vetter mot hemmets balkong förser köket med ljus.

VARDAGSRUM
Hemmets vardagsrum har en öppen planlösning mot köket och flödar i ljus från ett stort fönsterparti. Här kan ni med enkelhet möblera med soffgrupp, matbord och övrigt möblemang. Ett härligt rum för umgänge med familj och vänner.

BALKONG
Balkongen nås från vardagsrummet och utgör en trevlig förlängning av bostaden där ni kan njuta av den vidsträckta utsikten mot Johannebergs villor. Balkongen bjuder på sol från förmiddagen och framemot eftermiddagen. Den väl tilltagna ytan gör det möjligt att möblera med både loungegrupp och dekorationer. Balkongen är inglasad med öppningsbara partier vilket gör att den kan nyttjas även vid sämre väder.

SOVRUM
Från vardagsrummet når ni hemmets ljusa sovrum med ett rofyllt läge utan insyn. Två fönster förser rummet med ett härligt ljusinsläpp och här kan ni möblera med dubbelsäng, sängbord samt skrivbordshörna. Klädförvaring finner ni i två garderober. 

BADRUM
Stort badrum med ljus färgsättning. Golvet är klätt med beige klinker och väggarna är helkaklade i vitt. Inredningen består av toalett, handfat med kommod, spegelskåp samt dusch med vikbara glasdörrar. Badrummet har även en tvättsektion med utrymme för torkställning, den är utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt överskåp för förvaring. Fötterna värms av behaglig golvvärme och i taket sitter infällda spotlights för trivsam belysning.

 

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Jarlaplatsen är en äkta bostadsrättsförening bestående av tre flerbostadshus med totalt 158 bostadsrätter samt 7 lokaler med hyresrätt. Föreningen bildades 2014. Föreningens hus är Svanenmärkta.

FASTIGHETEN
Göteborg Johanneberg 18:6. Fastigheten uppfördes 2016–2018. Värdeåret är 2018. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC.

FÖRSÄKRING
Föreningen har fullvärdesförsäkring hos Trygg-Hansa. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna samt ansvarsförsäkring för styrelsen.

HEMSIDA
https://brfjarlaplatsen.bostadsratterna.se/

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har cykelrum, cykelställ, barnvagnsrum, samlingslokal samt övernattningslägenhet. Samlingslokalen kostar 750 kr/dygn och gästlägenheten som har köksdel, badrum samt balkong kostar 400 kr/dygn. Föreningen har även ett miljöhus på gården och flera trevliga uteplatser.

PARKERING
Föreningen förfogar över ca 100 garageplatser, en plats kostar cirka 1600 kr/mån. I dagsläget är det ingen kö till vanlig parkering men kö till platser med elbilsladdning.
För boendeparkering se: www.goteborg.se/boendeparkering

KABELTV/BREDBAND
Föreningen har ett gruppavtal med Tele 2 för TV, bredband och telefon som ingår i månadsavgiften.

ANDRAHANDSUTHYRNING
Ansöks hos styrelsen, beviljas för ett år i taget som regel max under två år.

DELAT ÄGANDE
Makar, registrerade partners samt sambos får äga bostadsrätt gemensamt.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av köparen, cirka 1208kr för 2022. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 483kr för 2022.

GJORDA RENOVERINGAR

2020 Det yttre brandskyddet förstärktes och ytterligare brytskydd samt övervakningskameror installerades. Brandlarm installerades i garaget.Två-års besiktning av föreningens lägenheter genomfördes.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen har inte planerade renoveringar i dagsläget. Man följer en underhållsplan som sträcker sig mellan år 2019 och 2047.

EKONOMI
Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens styrelse, hemsida samt föreningens årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du att kontrollera uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

 

 

Område

Johanneberg

TIDSTYPISK ARKITEKTUR I GRÖNT OMRÅDE
Alldeles kant i kant med Lorensberg, Guldheden och Vasastaden ligger centrala Johanneberg med sina trevliga bostadshus och gröna små oaser. Här bor du både stadsnära och lugnt. Stadsdelen är indelad i Nedre och Övre Johanneberg, två områden med olika arkitektoniska stilar. Nedre Johanneberg började byggas under 1920-talet och består av hus i tegel och tjugotalsklassicistisk stil och Övre Johanneberg är Göteborgs första funkisområde och kännetecknas av de många ljusa funkishusen som är placerade i längor. Det centrala läget och närheten till stadspulsen gör området omåttligt populärt för både unga och äldre. Johanneberg är verkligen ett område för de flesta att trivas i.

I NÄRHETEN
Om du inte vill ta dig ner till centrum finns det flera trevliga kvarterskrogar, kaféer, matbutiker och affärer alldeles runt hörnet. Köp med dig nybakat surdesgbröd till helgfrukosten från det lokala konditoriet, ta en god kaffe på populära Mahogny eller en trevlig middag på någon av de gemytliga kvarterskrogarna.
Vid den stora Johannebergskyrkan som reser sig i området samlas folk från stadens alla hörn för att sola och grilla under årets varma månader. Dessutom ligger grönområden som Näckrosdammen och Vasaparken på kort avstånd. För träningsälskaren finns många fina naturområden att motionera i, till exempel populära Mossen. Om du hellre tränar inomhus har du Fysiken på kort avstånd. I området ligger Chalmers tekniska högskola och i kvarteren samsas studenter med övriga boende. Landala torg finns här, och där hittar du bland annat systembolag och matbutik så du har aldrig långt till bekvämligheter. Johanneberg tillhör centrums Stadsdelsförvaltning och på kort avstånd finns många olika skolor och förskolor att välja mellan för dig som har barn i skolåldern.

KOMMUNIKATIONER
Till och från Johanneberg tar du dig snabbt och enkelt med kollektivtrafiken. Här finns en mängd hållplatser för buss och spårvagn som tar dig till stadens alla hörn, bland annat ligger Göteborg största knutpunkt Korsvägen i närheten. Se Västtrafiks hemsida för att ta reda på vilka kommunikationer som passar dig bäst.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.