Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Kommande försäljning

Vänortsgatan 13, Mölndal

Ljusfyllt hem med privat takterrass

Kommande försäljning, anmäl gärna intresse så återkommer vi när det blir aktuellt med visningar. Ljusfylld bostad med privat takterrass, stilrent kök i öppen planlösning med vardagsrummet och en separat våning för de tre sovrummen. Två helkaklade badrum där ett har dusch och det andra ett härligt badkar. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk. Den rymliga takterrassen med sol hela dagen är helt fantastisk och rymmer loungemöbler, matplats och odlingar. På terrassen finns dessutom både el och vatten. Ett modernt hem med ljus färgsättning och gott om förvaring i såväl garderober som i två förråd.
Huset byggdes 2014 och känns fortsatt nybyggt, här bor man med närhet till såväl Göteborg som Mölndal och med fina naturområden runt hörnet. Trevliga Mölndals Galleria ligger också på promenadavstånd.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  4 rum och kök

 • Boarea

  99 kvm

 • Avgift

  5 439 kr

 • Budstart

  Kontakta mäklaren

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Grundare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Mäklare

Mäklare / Delägare

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Är du intresserad?

Gör en intresseanmälan.

Intresse
Integritet *

Fler funktioner

Kontakta mäklaren direkt om du inte hittar vad du söker.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  4 rum och kök
 • Boarea

  99 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Balkong

  Egen takterrass och uteplats
 • Byggår

  2013-2014
 • Förråd

  Källarförråd samt förråd vid terrassen
 • TV/Bredband

  Gruppavtal med Sappa
 • Lägenhetsnummer

  131001 (Brf) / 1001 (LMV)

Ekonomi

 • Budstart

  Kontakta mäklaren
 • Avgift

  5 439 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Kabel-TV. Vatten och värme debiteras på månadsavgiften enligt schablon, avräkning sker årsvis.
 • Andel i föreningen

  1.44157%
 • Andelstal avgift

  1.56892%
 • Skattesats

  31.99%
 • Pantsatt

  Ja
 • Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

  964 481 kr
  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens räntebärande skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel multiplicerat med bostadens andelstal. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Energi

 • Energideklaration

  2016-10-11
 • Energiprestanda

  104 kWh/m2 och år
 • Energiklass

  E
Planritning

Entréplan

Planritning

Övre plan

Planritning

Takterrass

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

ENTRÈ/HALL
Utanför entrédörren finns en trivsam uteplats som rymmer ett caféset och ovan dörren sitter ett snyggt glastak. När ni öppnar dörren in till huset möts ni direkt av ljuset från de stora fönstren. Praktiskt ljusgrått klinker på golvet som övergår i en lackad askparkett. Den lackade askparketten är genomgående i hela bostaden och hela entréplan har behaglig golvvärme. Hallen erbjuder plats för avhängning samt ytterligare förvaring i en stor skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Belysning med infällda spotlights i taket.

KÖK
Det stilrena köket, som ligger i öppen planlösning med vardagsrummet, har ljusa väggar, bänkskiva i svart granit, släta, vita skåpsluckor och ljust kakel över arbetsytorna. Här finns rostfri kyl och frys i fullhöjd, fläkt, mikrovågsugn, induktionshäll, varmluftsugn och integrerad diskmaskin. Gott om förvaring i skåp och lådor.

VARDAGSRUM
Luftigt vardagsrum med fina ljusinsläpp via stora fönster. Rummet har ljusa väggar och här finns gott om plats för soffgrupp och matbord. Ett rum som inbjuder till umgänge med familj och vänner. Under trappan mot övervåningen har nuvarande ägare byggt en vägg och därbakom får man ett perfekt förvaringsutrymme. Väggen är lätt att ta bort om man hellre vill ha det öppet under trappan.

BADRUM
Nedervåningens fräscha och rymliga badrum ligger i anslutning till hallen. Helkaklade väggar i vitt matchas av klinkergolv i en beige/grå ton. Komfortgolvvärme för frusna fötter och spotlights i taket ger behaglig belysning. Inredningen består av wc, vit kommod med handfat, spegelskåp med belysning, handdukstork samt dusch med vikväggar.
Här inryms också en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare (Siemens) med ovanliggande arbetsbänk samt två överskåp för förvaring.

ÖVERVÅNING

HALL
En trappa tar er upp till sovrumsplanet och bostadens övre hall som har plats för mindre möblemang. Från övre hallen nås hemmets andra badrum samt de tre sovrummen. Ett stort fönster med utsikt mot föreningens innergård fyller hallen med ljus och även trappan är ljusfylld via flera fönster.

SOVRUM 1
Bostadens master bedroom har tre väggar målade i vitt och en fondvägg tapetserad med en bredrandig tapet i blått och vitt. Rummet har plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och en skjutdörrsgarderob löser klädförvaringen. Utanför fönstret växer ett träd som blommar vackert under försommaren.

SOVRUM 2
Hemmets andra sovrum har väggar målade i vitt och används i dag som kontor men passar lika bra som gästrum eller barnrum. Det rymmer säng samt skrivbord och ett högt fönster skänker rummet ljus. Två garderober för klädförvaring.

SOVRUM 3
Detta rum har väggar målade i en rogivande grön färg och ett fönster inramat av fönsterbräda i sten förser rummet med ljus. Här ryms säng samt skrivbord och två garderober löser förvaringen. Idag har rummet ett snyggt och praktiskt platsbyggt sängskåp som rymmer en 120 säng. Detta skåp kan ingå i köpet för den som önskar behålla det.  

BADRUM
Övervåningens badrum är helkaklat med vita väggar och klinkergolv i en grå/beige färg. Inredningen består av wc, spegelskåp med belysning, handfat med vit kommod och ett härligt badkar. Ett fönster för vädring och ljusinsläpp.

TAKTERRASS
Från våning två tar en trappa er upp till till hemmets ljuvliga, stora takterrass som erbjuder sol hela dagen. Här kan ni med lätthet möblera med både loungegrupp, matbord och solsängar. Terrassen lämpar sig också bra för odlingar, i dag har man bland annat jordgubbar, tomater, hallon och vinbär som stortrivs i sina krukor. Här finns även ett varmt förråd samt vattenutkast för att underlätta vattning av kryddor och växter. Elluttag både ute på terrassen samt i förrådet. Idag har man en extra kyl i förrådet för närhet till mat och dryck vid tillställningar på terrassen.

 

 

 

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Västerport är en äkta bostadsrättsförening med 86 bostadsrätter samt 1 hyreslägenhet. Föreningen registrerades 2011. Adresser i föreningen är Vänortsgatan 11-25.

FASTIGHETEN
Mölndal Brunbjörnen 1. Fastigheten byggdes 2013-2014. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Revisorsringen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns cykelrum, barnvagnsförråd, föreningslokal samt övernattningsrum. Det finns också extra källarförråd att hyra mot en avgift om cirka 300 kr i månaden, i dagsläget är samtliga förråd uthyrda. Föreningen har också en trevlig innergård med sittplatser och lekplats.

PARKERING
Föreningen förfogar över 25 parkeringsplatser samt ett garage med 61 platser. Garageplats får endast hyras av boende i föreningen. I dagsläget finns ett fåtal garageplatser lediga (23-06-30) de kostar 816 kr per månad.  Aimopark ansvarar för uthyrning av garageplatserna, telefonnummer 0771-969000.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV samt bredband ingår i avgiften. Leverantör är Sappa.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av köparen, cirka 1433 kr för 2024. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 573 kr för 2024.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Trygg-Hansa.

RENOVERINGAR
2021 Radhusen har målats och OVK besiktning har genomförts och gemensam belysning har konverterats till LED.
2020 Föreningen installerade fiber i fastigheten.
2016 Gjordes en garantiavstämning då fastigheten stått färdig i två år.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen har en långtgående underhållsplan. 


Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

 

 

Område

Mölndal

NATURNÄRA SMÅSTAD INTILL GÖTEBORG
Mölndal är en naturskön mindre stad som ligger alldeles kant i kant med Göteborgs stadspuls. Närheten till storstaden, i kombination med alla bekvämligheter som hör småstaden till, gör Mölndal till ett område som ökar allt mer i popularitet. I Mölndal varierar bebyggelsen mellan villor och lägenheter av alla slag. Moderna bostadsområden samsas med äldre fina områden och landshövdingehus. Här finns sannerligen någonting för alla. Området utvecklas och byggs ständigt ut och snart kommer det bland annat finnas en fin ny galleria och ett nytt välutrustat stadsbibliotek i centrum, som redan idag har en mängd härliga butiker, restauranger och mataffärer.

BEKVÄMLIGHETER
I Mölndals kärna finns en blandning av små shoppar, större kedjor, servicebutiker, matställen och kultur. Ett litet minicentrum utanför Göteborg där du har tillgång till det mesta du behöver för att enkelt skapa en härlig vardagspuls. Mölndal är en grön stadsdel med många fina promenadstråk och utflyktsplatser. Vackra och välkända 1700-talsslottet Gunnebo Slott finns här och i området kring Slottet, som har serveringar och vackra trädgårdar, finns vackra naturområden att njuta av. I närheten ligger Kvarnbyn, en historisk plats med gamla fabrikslokaler som nu rymmer museum, matställen och konstverksamhet. Mölndalsfallen som ligger i Kvarnbyn är faktiskt ursprunget till Mölndals stad. Från medeltiden och framåt utnyttjades vattnets kraft här och senare blev området ett litet industrisamhälle. I Mölndal finns dessutom välkända Änggårdsbergen, Safjället som är rikt på fornminnen och Sandsjöbacka, där det känns det som att du är mitt ute i vildmarken. Kommunen har också ett tiotal fina badplatser på kort avstånd. För dig med Barn i skolåldern finns många skolor och förskolor att välja mellan.

KOMMUNIKATIONER
Från Mölndal tar du dig snabbt och enkelt in till Göteborg via buss, tåg eller spårvagn. Mölndals Bro i Mölndals Centrum är knutpunkten för kollektivtrafiken och härifrån tar det bara en kvart för dig in till Göteborgs citypuls. Se Västtrafiks hemsida för att ta reda på vilka kommunikationer som passar dig bäst.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.