Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Granitvägen 20, Kungsbacka

Modern trea med stor balkong och öppen planlösning i mysiga Kolla

Öppen social planlösning med ljusa materialval i denna rymliga och moderna bostad med dimbar belysning i alla rum. Bredband ingår och det är gott om förvaringsutrymmen. En generös balkong bjuder på utsikt mot föreningens lummiga innergård och vardagslyx finns i form av diskmaskin samt fullstor kyl och frys. Ett stort helkaklat badrum med tvättsektion utrustat med tvättmaskin samt torktumlare. Den härliga balkongen blir en förlängning av bostaden och kan tackvare öppningsbara glaspartier användas stora delar av året. Ett smidigt boende med hiss upp till det stora vindsförrådet.

Här bor ni på en lugn adress med ett bekvämt promenadavstånd till innerstaden.Vacker utemiljö med Kungsbackaån runt knuten. I området erbjuds mataffär, vårdcentral, förskolor, F-9 skola samt restauranger och fina grönområden.
Pendeln tar er smidigt in till Göteborg på 25 minuter och vill man köra bil är även E6 nära.
Ett bekvämt boende med närhet till allt man kan önska.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  3 rum och kök

 • Boarea

  82 kvm

 • Avgift

  4 849 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  2 av 4

 • Hiss

  Ja

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Grundare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Mäklare

Mäklare / Delägare

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  3 rum och kök
 • Boarea

  82 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Våning

  2 av 4
 • Balkong

  Inglasad balkong
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  2014-2015
 • Förråd

  Vindsförråd
 • TV/Bredband

  Telia Triple Play (TV, Internet, Telefon)
 • Lägenhetsnummer

  5-1101 (Brf) / 1101 (LMV)

Ekonomi

 • Avgift

  4 849 kr/mån
  Ingår i avgiften: värme, vatten, bredband, tv samt telefoni.
 • Andel i föreningen

  2.01859%
 • Andelstal avgift

  2.01860%
 • Skattesats

  32.73%
 • Pantsatt

  Ja
Planritning

Planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ni välkomnas av bostadens ljusa hall med grå klinker på golvet som harmoniserar med vitmålade väggar. Här finns plats för avhängning samt ytterligare förvaring i en stor skjutdörrsgarderob samt i en klädkammare. Klinkergolvet övergår i mattlackad ekparkett som är genomgående i hela bostaden.

SOVRUM 1
Från hallen når ni hemmets största sovrum där ett stort fönster förser rummet med ett härligt ljusinsläpp. Här kan ni möblera med dubbelsäng med tillhörande sängbord samt byrå. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ekparkett.

KÖK
Det stilrena Myresjököket är smakfullt inrett med köksinredning i vitt som matchas av ett matt kakel i en grå ton ovan den antracitgrå bänkskivan. Det erbjuds gott om förvaring i skåp och lådor. Utrustningen består av fullstor kyl och frys, induktionshäll, ugn, fläkt samt inbyggd mikro. Alla vitvaror kommer från Siemens. Här finns även vardagslyx i form av integrerad diskmaskin. Framför fönstret får matbordet sin naturliga plats.

VARDAGSRUM
Generöst vardagsrum som har öppen planlösning mot köket och fylls av ljus från ett stort fönster samt den helglasade balkongdörren. Här kan ni med enkelhet möblera med soffgrupp, fåtöljer och övrigt möblemang. Ett härligt rum för umgänge med familj och vänner.

BALKONG
Balkongen som vetter mot föreningens lummiga innergård nås från vardagsrummet och utgör en trevlig förlängning av bostaden. Här är möjligt att möblera med både sittgrupp samt växter. Balkongen är inglasad med öppningsbara partier vilket gör att den kan nyttjas även vid sämre väder.

SOVRUM 2
Från vardagsrummet når ni hemmets andra sovrum med ett trivsamt läge utan insyn. Ett fönster förser rummet med ljus, väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ekparkett. Här finns plats för en större säng, skrivbord och garderober. Perfekt som barnrum, gästrum eller hemmakontor.

BADRUM
Stort helkaklat badrum med klassisk färgsättning. Golvet är klätt med ljusgrå klinker och på väggarna sitter ett vitt matt kakel från Höganäs. Inredningen består av toalett, handfat med kommod, spegel, handdukstork samt dusch med vikbara glasdörrar. Badrummet har även en tvättsektion med arbetsbänk utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Ovan tvättutrustningen finns ytterligare förvaring i vita väggskåp med handtagslös klicköppning. Ett fönster för ljusinsläpp samt vädring.

 

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Onyxen är en äkta förening bestående av ett flerbostadshus. Här finns totalt 52 bostäder upplåtna med bostadsrätt samt en lokal med hyresrätt. Föreningen registrerades 2013.

FASTIGHETEN

Föreningen äger fastigheten KOLLA 5:70 Fastigheten byggdes 2014–2015 och värdeåret är 2015.

FÖRVALTNING

SBC sköter föreningens ekonomiska förvaltning.

HEMSIDA
www.brfonyxen.se Mycket informativ hemsida.

DELAT ÄGANDE
Föreningen tillåter delat ägande men vill att den som bor i lägenheten äger minst 20%.

ANDRAHANDSUTHYRNING
Sökes enligt information på hemsidan. En avgift tas ut med ett belopp som maximalt per lägenhet och år får uppgå till 10 procent av basbeloppet för innevarande år.

JURIDISK PERSON
Juridisk person beviljas ej medlemskap i föreningen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en trivsam innergård med grönska, sittplatser och lekplats. Cykelförråd finns på vinden, hissen går hela vägen upp. Separat soprum med kärl för restavfall samt komposterbart avfall.

OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Inga obligatoriska åtaganden.

PARKERING/VINDSFÖRRÅD
Föreningen förfogar över 16 parkeringsplatser endast avsedda för medlemmar i föreningen. Uthyrningen sker via ett kösystem. Hushåll utan parkering prioriteras framför de som redan har en. Vid försäljning av en lägenhet sägs parkeringsplatsen automatiskt upp och följer inte med lägenheten. Önskas p-plats kontakta styrelsen via brfonyxen@gmail.com
I dagsläget finns inga lediga p-platser men heller ingen som står på kö. En parkeringsplats kostar ca 450 kr/månad.

Det finns även boendeparkering i området, information kring ansökan finns här: https://kungsbacka.se/trafik-resor-och-utemiljo/parkering/parkeringstillstand/boendeparkering
Boendeparkering kostar ca 200 kr/månad.

Föreningen har 3 st extra vindsförråd som man kan hyra, även detta sker via önskemål till föreningens mail.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV samt bredband via Telia Trippel play ingår i månadsavgiften.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av köparen, cirka 1208 kr för 2022. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 483 kr för 2022.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna samt ansvarsförsäkring för styrelsen.

GJORDA RENOVERINGAR
2021 Installerat taggsystem för samtliga ytterdörrar, bytt ut all belysningsarmatur i trapphusen, vindsförråden och sop-och cykelrummen. Genomfört OVK. Uppgraderat bredband-,TV och telefonavtal för bättre hastigheter.
2021 Byte av luftfilter i samtliga lägenheter.
2019 Förbättringsmålade balkong- samt altanpaneler.
2018 Endast löpande underhåll har utförts.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGARFöreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2019 och 2048.

EKONOMI
Föreningen har i nuläget inga beslutade avgiftsförändringar. (2022-04-16)

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningen samt från föreningens årsredovisning, hemsida och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Kungsbacka-Kolla

I OMRÅDET
Kolla Parkstad har ett perfekt läge med promenadavstånd längs Kungsbackaån in till den charmiga innerstaden samt Kungsmässan köpcentrum. På gångavstånd ligger även tågstation, fotbollsplaner, grönområden samt Kungsbackaskogen. 

BEBYGGELSE OCH SERVICE
I området finns flera förskolor samt skola för F-9. Det är en varierad bebyggelse med radhus, kedjehus, flerfamiljshus samt friliggande villor. Ett bekvämt liv med vårdcentral, tandläkare, restauranger samt matbutik i området och cykelavstånd till salta bad.

STADEN KUNGSBACKA
Småstaden Kungsbacka har växt kraftigt under de senaste åren och utöver närheten till havet lockar även det stora utbudet av butiker, restauranger, caféer och kulturliv. En barnvänlig stad med ett generöst utbud av fritidsaktiviteter, två ishallar, nybyggd simhall, biograf och många fotbollsplaner och padelhallar.  

 

KOMMUNIKATIONER
Göteborg nås smidigt med pendeltåget på ca 25 minuter och vill man söderut tar man Öresundståget. Goda bussförbindelser inom Kungsbacka stad och E6 ligger nära för den som önskar ta bilen.

 

 

 

 

 

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.