Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Korstörnegatan 7, Centrala Hisingen

Modern och ljus etta med balkong i härligt söderläge

Accepterat pris, snabbt tillträde möjligt. Stort fönsterparti och balkong i söderläge sätter prägeln på denna ljusa, moderna bostad nyproducerad 2019. Stilrent kök från Marbodal utrustat med diskmaskin, helkaklat badrum med kombimaskin och ett ljusfyllt allrum med plats för soffa, säng och matplats.
Trevlig förening med ett fantastiskt orangeri högst upp i huset och en härlig innergård med lekplats och grillmöjligheter.
Här bor man centralt på Hisingen med närhet till ett stort utbud av restauranger och butiker men också promenadavstånd till Ramberget och härliga naturstråk. I området finns ett Nordic Wellness gym samt en matbutik. Goda kommunikationer med spårvagn som smidigt tar dig in till de centrala delarna av Göteborg.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  1 rum och kök

 • Boarea

  30.5 kvm

 • Avgift

  2 875 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  2

 • Hiss

  Ja

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Delägare

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Mäklare

Mäklare / Grundare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  1 rum och kök
 • Boarea

  30.5 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Våning

  2
 • Balkong

  Ja
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  2019-2020
 • Förråd

  Vindsförråd
 • TV/Bredband

  Telia Triple Play
 • Lägenhetsnummer

  5-1202 (Brf) / 1202 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Avgift

  2 875 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, kallvatten, TV samt bredband.
  Ingår ej i avgiften: Varmvatten debiteras i förskott varje månad enligt schablon. Justeras i efterhand varje kvartal enligt individuell förbrukning. Medlem tecknar eget el
 • Andel i föreningen

  0.4628%
 • Andelstal avgift

  0.4628%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja
 • Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

  502 388 kr
  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens räntebärande skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel multiplicerat med bostadens andelstal. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Driftskostnader

 • El

  2 100 kr/år
 • Vatten/Avlopp

  1 200 kr/år
 • Försäkring

  1 349 kr/år
 • Totalt

  4 649 kr/år
 • Personer i hushåll

  1

Energi

 • Energideklaration

  2020-02-06
 • Energiprestanda

  52 kWh/m2 och år
 • Energiklass

  B
Planritning

Planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ljuset från allrummets stora fönsterparti möter er redan i hallen. På golvet ligger ekparkett som matchas av vitmålade väggar. Här finns plats för avhängning samt ytterligare förvaringsmöjligheter i tre inbyggda garderober.

KÖK
Köket har en öppen planlösning mot allrummet vilket skapar en luftig och ljus känsla i bostaden. Den stilrena köksinredningen från Marbodal går i grått och ovan den mörkt grå bänkskivan i laminat sitter ett vitt kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med vitvaror från Siemens; kombinerad kyl och frys i rostfritt, mikro, varmluftsugn, induktionshäll, fläkt samt diskmaskin. 

ALLRUM
Ett stort fönsterparti ger ett behagligt ljusinsläpp och sätter prägeln på detta härliga, ljusa allrum med utrymme för soffa, soffbord, säng samt ett mindre matbord. Ekparketten är genomgående i hela bostaden och de vitmålade väggarna gör det enkelt att inreda. Från allrummet nås hemmets trivsamma balkong.

BALKONG
Rymlig balkong i härligt söderläge med utrymme för såväl möbler som växter. En perfekt extra yta under sommarhalvåret.

BADRUM
Klassisk färgsättning i badrummet med grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Här finns behaglig golvvärme, toalett, dusch med glasdörrar, handdukstork, handfat med kommod samt spegelskåp med belysning. En kombinerad tvättmaskin/torktumlare med ovanliggande bänkskiva underlättar vardagen.

 

 

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Kubik är en äkta bostadsrättsförening bestående av flera bostadshus med totalt 166 bostadsrätter. Föreningen har adresserna Rosenapelgatan 21, 25, 27, 31 och 35, Korstörnegatan 1,3,5,7,9,11,13, 15,17 samt 19 och Rödlönnsgången 20, 22, 24, 26, 28, 30 samt 32. En fusion skedde 2022-03-22 mellan Brf Sverigehuset Kubik 1, Kubik 2 och Kubik 3. Den nya föreningen är Bostadsrättsföreningen Kubik.


FASTIGHETEN
Föreningen äger fastigheterna Rambergsstaden 74:8, Rambergsstaden 74:9 samt Rambergsstaden 74:10. Fastigheterna byggdes 2019–2020.

FÖRVALTNING
Nordic Life sköter föreningens ekonomiska förvaltning.

FÖRSÄKRING

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade via Länsförsäkringar.

HEMSIDA

https://kubik.bostadsratterna.se Hemsidan är mycket informativ.
Det finns också en Facebookgrupp för boende i föreningen, länk till denna ligger på hemsidan.

DELAT ÄGANDE
Föreningen godkänner delat ägande mellan exempelvis förälder/barn.
Det finns ingen minsta ägarprocent.

ANDRAHANDSUTHYRNING
Ansöks hos föreningen och godkännes om man har giltigt skäl som studier eller arbete på annan ort samt provsamboende. Upplåtelse godkänns med ett år i taget och totalt max i två år.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gemensamhetslokal i västerläge med öppningsbart tak, och utrustat med kök samt toalett. Går att abonnera se mer information på hemsidan. Innergård med lekplats och station för cykelunderhåll. Cykelförråd i källaren samt cykelställ på innergården.

OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Medlemmarna har inga obligatoriska åtaganden, alla tjänster köps in.

PARKERING
Föreningen disponerar platser i ett garage som delas med en annan bostadsrättsförening och förvaltas av en samfällighetsförening.

62 parkeringsplatser (28 med laddpunkter) samt 3 MC platser. Kostnad 1400 kr/månad. Lediga platser finns i dagsläget.
Det finns också flera parkeringsmöjligheter i området bland annat på Rambergsvallen. Som boende i föreningen är man inte berättigad till boendeparkering från Göteborgs Stad.

KABEL-TV/BREDBAND
Telia Triple Play via fiber ingår i månadsavgiften (TV, bredband och IP-telefoni). Digitalbox som klarar HD-kvalitet ingår samt en trådlös Wifi router. Mer information kring detta finns på föreningens hemsida.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av säljaren, cirka 1313 kr för 2023. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 525 kr för 2023.

GJORDA RENOVERINGAR
Då huset byggdes 2019–2020 har ännu inga renoveringar genomförts.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen har en 30-årig underhållsplan, inga större renoveringar planeras de närmaste 10 åren.

EKONOMI
Föreningen har i dagsläget inga planerade avgiftsförändringar (2023-06-19).
Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningen samt från föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Orangerie med öppningsbara fönster högst upp i huset

Område

Centrala Hisingen

EXPANSIVT OCH STADSNÄRA
Det här området är en fortsättning på Göteborgs centrum norr om Göta Älv. Till området hör kvarteren Brämaregården, Kvillebäcken, Hildedal, Porslinsfabriken, Kyrkbyn och Lundby. Centrala Hisingen är under stor utveckling och här byggs många nya byggnader för bostäder, butiker och restauranger. Nybyggen blandas med villor, äldre bostadskomplex och landshövdingehus. Stadsdelen ligger på samma avstånd från Göteborgs innerstad som Linnéstaden. Här bor du centralt och på kort avstånd från både butiker, shopping, kustremsan och ett flertal stora parker.

I OMRÅDET
På centrala Hisingen finns många fina och välskötta parker, som till exempel Keillers Park med Ramberget, och Hisingsparken med vackra stigar och promenadstråk. I närheten ligger området Norra Älvstranden, ett av stadens mest expansiva områden med nybyggda bostäder, butiker, kontor och fina promenadstråk längs med havet. När det är dags för storhandling finns bland annat Backaplan med stora matbutiker och annan service. I moderna och nybyggda Kvillestaden finns mindre butiker och en arkitektritad saluhall med färska grönsaker, kött, bröd och blommor. För barnfamiljer finns ett flertal skolor och förskolor att välja mellan i de olika stadsdelarna på Hisingen.

KOMMUNIKATIONER
Väljer du bil är det aldrig långt till de stora lederna härifrån. Tar du hellre kommunaltrafiken finns knutpunkterna Hjalmar Brantingsplatsen, Vågmästareplatsen och Wieselgrensplatsen. Därifrån går både bussar och spårvagnar som tar dig till stadens alla hörn. På bara några minuter befinner du dig i centrum. Dessutom finns både gång- och cykelbana som leder hela vägen in till staden.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.