Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Värmlandsgatan 19, Linné

Rymlig trea med perfekt läge i Linné

Luftig och ljus trea med stora sovrum, egen tvättstuga samt fräscht kök och badrum. God förvaring i garderober och klädkammare samt stort källarförråd. Mycket välskött förening med god ekonomi. Hiss finns och bredband 1000/1000 ingår i den låga avgiften!

Med ett perfekt läge i Linné ligger denna stora trea. Hemmet är i fint skick med genomgående parkettgolv och fräscha ytskikt och här finns dessutom ett modernt kök med diskmaskin och ett stilfullt badrum. Stora fönster i motsatta väderstreck ger hemmet rikligt med ljus och läget i huset känns betydligt högre än andra våningen. Förvaringsmöjligheterna är utomordentliga och en extra lyx är den egna tvättstugan. På Värmlandsgatan bor ni i en stabil förening med mycket god ekonomi. En toppenlägenhet med låg avgift, utmärkta kommunikationer, gångavstånd till Slottsskogen samt hela Linnéstadens utbud utanför porten.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  3 rum och kök

 • Boarea

  90 kvm

 • Avgift

  3 689 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  2 av 6

 • Hiss

  Ja

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Delägare

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Mäklare

Mäklare / Grundare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  3 rum och kök
 • Boarea

  90 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Våning

  2 av 6
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  1979
 • Förråd

  Rymligt källarförråd
 • TV/Bredband

  TV via Tele2 och internet via Bahnhof (1000/1000) ingår i avgiften.
 • Lägenhetsnummer

  1926 (Brf) / 1204 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Avgift

  3 689 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, vatten, grundutbud TV, fiberbredband (1000/1000). Individuell avläsning av el tillkommer.
 • Andel i föreningen

  0.71538%
 • Andelstal avgift

  0.73558%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja
 • Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

  681 535 kr
  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens räntebärande skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel multiplicerat med bostadens andelstal. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Driftskostnader

 • El

  2 880 kr/år
 • Försäkring

  1 920 kr/år
 • Totalt

  4 800 kr/år
 • Personer i hushåll

  3

Energi

 • Energideklaration

  2020-11-25
 • Energiprestanda

  111 kWh/m2 och år
 • Energiklass

  E
Planritning

Planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Hallen välkomnar er med parkettgolv och väggar målade i vitt. I hallen finns plats för avhängning samt en stor skjutdörrsgarderob med spegeldörrar som tar hand om förvaringen. Ovanför garderoben sitter infällda spotlights i taket som lyser upp snyggt. 

VARDAGSRUM
Luftigt vardagsrum med ett fönster mot gården som skänker rummet ljus och rymd. Väggarna är målade i vitt och på golvet fortsätter ekparketten från hallen. Rummet kan möbleras med soffgrupp, tv-möbel samt matsalsbord om så önskas.

SOVRUM 1
Luftigt sovrum med fönster mot gården som ger ordentligt med ljus. Rummet kan exempelvis användas som gästrum, barnrum eller hemmakontor och möbleras med säng, skrivbord och annat möblemang. Väggarna är ljust målade och även här ligger det ekparkett på golvet. Här finner ni förvaring i en dubbelgarderob. 

KLÄDKAMMARE
Parkettgolv och smarta förvaringslösningar med hyllor, hängare och lådor.

KÖK
Det moderna köket är öppet med praktiska arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Släta skåpsluckor i svart, bänkskiva i praktisk svart komposit och grått kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med hel kyl och frys, skafferi, kolfilterfläkt, induktionshäll, inbyggd ugn samt diskmaskin. På golvet ligger ett parkettgolv och väggarna är målade i en ljus ton. Intill fönstret ryms en matplats för sex-åtta personer.

SOVRUM 2
Vägg i vägg med köket ligger bostadens andra sovrum som passar utmärkt som huvudsovrum. På golvet ligger en klassisk ekparkett och väggarna är målade i harmonisk grön ton. Sovrummet kan möbleras med dubbelsäng, skrivbordshörna och annat möblemang. Ett stort fönster skänker rummet ordentligt med ljus.

TVÄTTSTUGA
Smart tvättrum med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Här finns tvättmaskin samt arbetsbänk med diskho och blandare. Här finns även plats för att ställa en torkställning för torkning av tvätten. Inbyggd förvaring i form av lådor och skåp.

BADRUM
Badrummet som renoverades i samband med föreningens stamrenovering har grått klinker och helkaklade väggar i vitt, med ett inslag av mosaik i olika röda toner. Inredningen består av wc, handfat med kommod, kombinerad tak- och handdusch med vikbara dörrar, spegel med belysning, vägghängt förvaringsskåp samt handdukstork. 

Förening

Förening

FÖRENINGEN
Brf Skonaren på Masthugget 6:18 är en äkta bostadsrättsförening bestående av ett flerbostadshus med totalt 158 bostadsrätter, 9 hyresrätter samt 12 lokaler med hyresrätt. Föreningen bildades 2002.

FASTIGHETEN
Göteborg Masthugget 6:18. Fastigheten byggdes 1979. Föreningen förvärvade fastigheten 2003. Föreningen äger marken.

HEMSIDA
http://skonarenpamasthugget.se

FÖRVALTNING
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av HSB.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
I föreningen finns tvättstuga, cykelrum, hobbyrum och barnvagnsrum. Föreningen har även en mysig innergård med lekplats, utemöbler och grill. De har nyligen även anlagt en grön yta på en del av taket där 35 odlingslådor finns som kan hyras till en kostnad om 150 kr/ säsong.

PARKERING
Föreningen förfogar över cirka 100 garageplatser i ett garage som delas med grannföreningarna, en plats kostar ca 850 kr/mån. I dagsläget är det kö till samtliga platser. Adressen är också berättigad boendeparkering, för mer information se: www.goteborg.se/boendeparkering. Det finns även flera externa parkeringshus och garage i närområdet.

TV/INTERNET
TV via Tele2 och och bredband via Bahnhof, grundutbud av TV samt bredband 1000/1000 ingår i avgiften.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av köparen, cirka 1313 kr för 2023. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 525 kr för 2023.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar.

RENOVERINGAR
2006-2008 Utfördes rörstamsrenovering och alla badrum gjordes om.
2007-2008 Lades taket om.
2007-2009 Gjordes en ombyggnation av gården.
2009-2010 Gjordes en ombyggnation av sopsystem.
2011 Sattes nya säkerhetsdörrar in, spolades värmesystemet samt att pumpar och undercentral byttes ut.
2012 Gjordes termostatbyte samt fönsterrenovering.
2013 Installerades fibernät.
2014 Utfördes spolning av avloppssystemet.
2016 Gjordes ny underhållsplan.
2017 Skapat hobbyrum.
2018 Ny leverantör av bredband (Bahnhof 1000/1000).
2019 Utbyggnad återvinningsrum, trinettkök installerat i styrelserum.
2020 Renovering av portar och balkonger på gårdssidan samt bygge av nya balkonger. Takbyte samt installation av solceller på taken.
2021 Injustering värme.
2021-2022 Föreningen anlade en grön yta på lågdelstaket, där finns 35 odlingslådor till förfogande för medlemmar.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen har en långtgående underhållsplan. Inom de närmsta åren planerar de se över hissar samt starta en förprojektering för vatten och avlopp. De håller även på att installera ett nytt passersystem.

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens styrelse (2022-12-28) samt föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du att kontrollera uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Linnéstaden

CHARM OCH STIL
Linnéstaden är en växande del av Göteborg som ökar mer och mer i popularitet. Här möter pampiga och vackra stenbyggnader från förra sekelskiftet nyare lägenhetskomplex. I närheten finner du både naturområden och innerstadens puls.

Linnéstaden är uppbyggt kring vackra och livfulla Linnégatan som sträcker sig från Järntorget upp till Linnéplatsen och Slottsskogens entré. Gatan är Göteborgarnas andra Aveny och ett av stadens mest populära restaurangstråk. Dagtid har du ett flertal lunchställen och kaféer att välja mellan och kvällstid kan du strosa runt tills du hittar en kvarterskrog eller restaurang som faller dig i smaken. Här finns menyer med mat och dryck för alla smaker. I anslutning till området ligger charmiga Haga med småbutiker och mysiga fik samt hippa Långgatorna med barer, ölhak, skivbutiker och trendiga restauranger.
    
BEKVÄMLIGHETER I OMRÅDET
I Linnéstaden finns ett flertal större mataffärer i olika prisklasser. Här hittar du även charmiga små butiker som är specialiserade på bland annat ekologiska råvaror, engelska matvaror, kryddor, kaffe och thé.  

Längs med Linnégatan och i området kring Haga och Långgatorna finns en mängd mysiga butiker, mötesplatser och matställen att slå sig ner på eller köpa hem take away från. Second hand-älskaren har många alternativ att välja mellan och både på Linnégatan och Haga Nygata finns många små charmiga butiker av olika slag. Om du vill ut på en shoppingrunda finns stadens stora utbud alldeles runt hörnet.

Längst upp på Linnégatan ligger Slottsskogen, Göteborgarnas gemensamma trädgård. Här finns stora grönområden, restauranger, lekparker, djurpark, Göteborgs Naturhistoriska museum och Botaniska trädgården. På sommaren är det här platsen att umgås på över en picknick, motionsrunda eller lekar i solnedgången. I Slottsskogen hålls årligen den välkända festivalen Way Out West och i augusti varje år flygs världsartister in för att underhålla i augustinatten.

KOMMUNIKATIONER
Från Linnéstaden kan du ta dig in till centrala staden, mysiga Majorna, över till Lindholmen på Hisingen eller ut till havet på kort tid. Järntorget och Linnéplatsen är två knutpunkter för kollektivtrafiken i området och härifrån går både bussar och spårvagnar till stadens alla hörn. Besök www.vasttrafik.se för mer information om vilka kommunikationer som passar dig.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.