Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Penselgatan 6, Kvillebäcken

Stilrent hem med stor balkong i soligt läge

Välplanerat hem med stor solig balkong, varav den största delen inglasad. Stora fönster ger härliga ljusinsläpp och här finns alla bekvämligheter. Bredband ingår!

Detta är en bostad för er som uppskattar livskvalitet i form av nybyggt centralt boende med fullutrustat kök, tvättplats i badrummet och en avgift som inkluderar bredband, TV och IP-telefoni. Ett optimalt planerat hem med en väldisponerad planlösning och bra förvaringsmöjligheter. Hemmets stora fönster ger en ljus och luftig känsla och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bjuder in till social samvaro. Den stora balkongen möjliggör att njuta av solen från lunch till kväll, och tack vare inglasningen kan man njuta av den även vår och höst! Här bor ni i en trevlig förening med faciliteter som övernattningsrum för långväga gäster. I Kvillebäcken finns kaffebarer, butiker, restauranger samt flera stora parker och naturområden. Dessutom är kommunikationerna utmärkta och ni tar er in till staden på bara några minuter.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  3 rum och kök

 • Boarea

  80 kvm

 • Avgift

  5 270 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  3 av 10

 • Hiss

  Ja

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Partner

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Mäklare

Mäklare / Grundare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  3 rum och kök
 • Boarea

  80 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Våning

  3 av 10
 • Balkong

  Stor balkong, varav den största delen är inglasad.
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  2015
 • Förråd

  Källarförråd
 • TV/Bredband

  Telia Triple Play
 • Lägenhetsnummer

  2433 (Brf) / 1203 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Avgift

  5 270 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme samt Telia Triple Play (grundutbud TV, bredband 250/250, IP-telefoni) samt bostadsrättstillägget i hemförsäkringen.
  Ingår ej i avgiften: Individuell avläsning av el och vatten.
 • Andel i föreningen

  1.66120%
 • Andelstal avgift

  1.76588%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja
 • Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

  1 113 807 kr
  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens räntebärande skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel multiplicerat med bostadens andelstal. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Driftskostnader

 • El

  4 692 kr/år
 • Försäkring

  3 000 kr/år
 • Övrigt

  2 124 kr/år
 • Totalt

  9 816 kr/år
 • Personer i hushåll

  2
 • Kommentar

  Övrigt avser varm- och kallvatten.

Energi

 • Energideklaration

  2019-09-16
 • Energiprestanda

  87 kWh/m2 och år
 • Energiklass

  D
Planritning

Planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ni välkomnas av bostadens rymliga hall med grått klinkergolv innanför dörren. Ett stort fönster med härlig utsikt över parken och vattendraget utanför ger ett härligt välkomnande och ett ljust och luftigt första intryck. Golvet övergår till ekparkett längre in i hallen och väggarna är målade i vitt, något som är genomgående i resten av bostaden. Hallen har gott om plats för förvaring med en enkelgarderob och hatthylla samt en hel garderobsvägg längre in i hallen.

SOVRUM 1
Det större sovrummet är rymligt och ljust tack vare fönster i två väderstreck. Gott om plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Stor skjutdörrsgarderob med spegeldörrar tar hand om förvaringen på bästa sätt.

SOVRUM 2
Det andra rummet passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Fönster ut mot balkongen och den trevliga innergården. Fin fönsterbräda i sten liksom i de andra fönstren. 

KÖK
Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet då en vägg mellan tagits ner, och består av stilfull köksinredning från Marbodal och energieffektiva vitvaror. Köksinredningen går i klassiskt vitt och ovan den mörka stenbänkskivan sitter ett grått kakel. Arbetsytorna belyses med infällda spotlights. Köket är utrustat med vitvaror från Siemens; kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, inbyggd fläkt, varmluftsugn, inbyggd mikro samt integrerad diskmaskin. Ljusinsläpp från stort fönster och i öppningen mellan rummen finner ett matsalsbord sin naturliga plats.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet har ett härligt hörnläge med stora fönster och helglasad balkongdörr som skänker rummet mycket ljus och skapar en härlig rymd. Vardagsrummet har gott om plats för både soffgrupp och övrigt möblemang.

BALKONG 
Helglasad balkongdörr leder ut till den stora balkongen som till största del är inglasad men som sedan övergår i en oinglasad del. Lugnt läge med utsikt mot den trevliga innergården. Här skiner solen från lunch till sen kväll på sommaren. Praktisk trätall ligger på golvet. 

BADRUM 
I anslutning till hallen ligger det stora badrummet med grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Här finns toalett, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, dusch med vikdörr samt en handdukstork. Badrummet är även utrustat med en praktisk tvättplats med fasta överskåp samt tvättmaskin och torktumlare (Siemens) och i taket sitter infällda spotlights. 

 

Förening

Förening

FÖRENINGEN
HSB Brf Umbra i Göteborg är en äkta bostadsrättsförening bestående av ett flerbostadshus med totalt 68 bostadsrätter.

FASTIGHETEN
Göteborg Brämaregården 36:5. Fastigheten byggdes 2015. Föreningen äger marken.

HEMSIDA
www.hsb.se/goteborg/brf/umbra/

FÖRVALTNING
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av HSB.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
I föreningen finns tvättstuga, barnvagnsförråd, cykelförråd samt gemensamhetslokal/gästlägenhet som kan hyras för 400 kr/dygn. Föreningen har även en mysig innergård med grillmöjligheter.

PARKERING
Föreningen förfogar över 32 garageplatser, en plats kostar 1250 kr/mån. I dagsläget finns det 4 lediga platser i garaget (2023-03-13). Det finns även 3 MC-platser att hyra till en kostnad om 500 kr/mån.

TV/INTERNET
Kabel-TV och bredband via Telia Triple Play. Grundutbud av TV, IP-telefoni och fiberbredband (250/250) ingår i avgiften.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av säljare, cirka 1313 kr för 2023. Upptagande av nya lån betalas av köpare, cirka 525 kr för 2023. Obligatoriskt medlemskap krävs i HSB. Mer om medlemskapet kan du läsa här: https://www.hsb.se/goteborg/medlem/privatperson/om-medlemskapet/

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Moderna försäkringar. Bostadsrättstillägget i hemförsäkringen ingår i månadsavgiften.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen följer en underhållsplan. Inga beslut om kommande renoveringar/underhåll i dagsläget.

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens styrelse 2023-03-13, samt föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du att kontrollera uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Kvillebäcken

BEVARAD CHARM OCH MODERN NYPRODUKTION
I Kvillebäcken finner ni bevarad charm i landshövdingehus och modern känsla i nyproducerade lägenheter. Här växer en ny urban stadsdel fram då många bostäder byggs och dessa ska föra samman Backaplansområdet så att det blir en naturlig del av innerstaden på andra sidan älven. Området har på kort tid blivit en attraktiv stadsdel som kännetecknas av sina stilfulla och moderna bostadshus och sin mysiga stadskänsla som påminner om kvarter i Köpenhamn och London. Här finns även villor och charmiga landshövdingehus. Med ett centralt läge nära både Göteborg city samt stora parker och natur är Kvillebäcken redan en självklar del av stadsbilden.

I OMRÅDET
Här bor du nära alla tänkbara bekvämligheter som får vardagen att rulla på i behaglig takt. I Glaciären hittar du apotek, vårdcentral, matbutik, bibliotek, bank och gym. Det finns även trevliga matställen, fik och restauranger i närheten. Intill området ligger det stora köpcentret Backaplan där du hittar mataffärer, systembolag och ett flertal stora butikskedjor. Den arkitektritade saluhallen vid Vågmästareplatsen är ett perfekt besöksmål om du vill unna dig lite vardagslyx eller härligheter till fredagsmyset. Runt Wieselgrensplatsen och Kvilletorget finns ett restaurangutbud med mat från hela världen. En stor tillgång är att stadskärnan med sitt stora utbud av restauranger, kultur, underhållning och shopping ligger på kort avstånd. Bor du här är du dessutom granne med flera omtyckta och välutrustade parker och många grönområden där du kan ta en löprunda, en picknickstund eller en skön och vilsam promenad. För familjer med barn i skolåldern finns flera skolor i området att välja mellan.

GODA KOMMUNIKATIONER
Åker du kommunalt erbjuder Vågmästareplatsen och Hjalmar Brantingsplatsen mycket goda kommunikationer med flera spårvagns- och busslinjer. På några få minuter befinner du dig mitt i centrala Göteborg. Dessutom finns gång- och cykelbana hela vägen till centrum. Se www.vasttrafik.se för att hitta de förbindelser som passar dig bäst.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.