Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Pinnharvsgatan 3D, Bifrost

Totalrenoverat hem med stor och solig uteplats

Yteffektiv genomgångstrea i toppskick som totalrenoverats av Martinez Totalentreprenad under 2023. Här har man tänkt på allt, så som goda förvaringsmöjligheter, tidsenliga färger, diskmaskin och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Här finns även infällda spotlights överallt (förutom i ena sovrummet) och all belysning kan styras med en app i telefonen, Plejd. Väggarna är målade hela vägen ner till golv, så det ljusa klinkergolvet harmoniserar listfritt med modern färgsättning och gör det enkelt att inreda snyggt. Det väl tilltagna vardagsrummet rymmer både soffgrupp och matbord. Stor altan som gör att man kan njuta utomhus hela sommaren. Läckert kök från Kvik i Bäckebol med vardagslyx som diskmaskin och god förvaring, och exklusivt badrum med golvvärme, snygg hörngolvbrunn och kombimaskin. Här bor ni lugnt och bekvämt med närhet till Mölndals Centrum med mataffärer, butiker och offentlig service. Nära till naturen med både Änggårdsbergen och Safjället i närheten.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  3 rum och kök

 • Boarea

  66 kvm

 • Avgift

  4 353 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  BV

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Delägare

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Mäklare

Mäklare / Grundare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  3 rum och kök
 • Boarea

  66 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Enligt föreningens lägenhetsförteckning är lägenheten registrerad som 2 rum och kök.
 • Våning

  BV
 • Balkong

  Egen uteplats
 • Byggår

  1968
 • Förråd

  Källarförråd
 • TV/Bredband

  Bredband (250/250), fiber-Tv och IP-telefoni via Telenor, ingår i avgiften.
 • Lägenhetsnummer

  100 (Brf) / 1003 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Avgift

  4 353 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, vatten, fiber-TV, bredband 250/250 samt IP-telefoni (ej samtalskostnad)
 • Andel i föreningen

  0,42498%
 • Andelstal avgift

  0,40857%
 • Skattesats

  31.99%
 • Pantsatt

  Nej
 • Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

  616 395 kr
  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens räntebärande skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel multiplicerat med bostadens andelstal. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Driftskostnader

 • El

  4 500 kr/år
 • Försäkring

  1 740 kr/år
 • Totalt

  6 240 kr/år
 • Personer i hushåll

  2

Energi

 • Energideklaration

  2016-01-29
 • Energiprestanda

  109 kWh/m2 och år
 • Energiklass

  E
Planritning

Planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ni välkomnas av den rymliga hallen, där golvet består av stora plattor av grått klinkergolv, vilket är genomgående i hela lägenheten, och väggar målade i en grön ton. I hela lägenheten är väggarna målade ändå ner till golv, så man slipper de tråkiga listerna. Även fönster och element är inmålade i väggfärgen i respektive rum, vilket ger ett enhetligt intryck. Här finns plats för avhängning samt flera garderober som erbjuder god förvaring. Praktisk och snygg sittbänk med förvaring över och under. Alla tak i lägenheten (förutom i ena sovrummet) är sänka och infällda spotlights skänker ljus.

KÖK/VARDAGSRUM
Hemmets stilfulla kök från KVIK Bäckebol är smakfullt inrett med beige köksinredning och integrerade vitvaror. Ljusa bänkskivor och väggar målade i en grön ton harmoniserar med köksinredningen. Köket har gott om både arbetsytor och förvaringsutrymmen och är utrustat med kombinerad kyl/frys, induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggd ugn samt diskmaskin. Det finns även nätverkskabel framdragen på kortsidan av köket med eget uttag vid TV.

UTEPLATS/ALTAN
Rymlig, trallbelagd uteplats med staket, belägen mot föreningens innergård. Här ryms både bord och stolar och loungegrupp eller vad som önskas. En underbar tillgång under sommarhalvåret! Här kan ni njuta av sol från tidig morgon till eftermiddag. Här finns även 4 spotlights och uttag för lampa eller värmare.

SOVRUM 1
Från hallen når ni hemmets ena sovrum med väggar målade i en harmonisk brun ton. Ett fönster förser rummet med ljus och här kan ni med enkelhet möblera med dubbelsäng, skrivbord och övrigt möblemang. Här finns även en stor skjutdörrsgarderob längs med ena väggen. Här sitter det en del med ELFA-system för att visa exempel på hur den kan inredas. Plats för router i garderoben med el och nätverk, så den inte syns.

SOVRUM 2
Mysigt sovrum med ett stort fönster som skänker ett härligt ljus. Väggarna är målade i en gul ton som harmoniserar med klinkergolvet i ljusgrått. Här finns inbyggda garderober samt plats för dubbelsäng eller enkelsäng och skrivbord. 

BADRUM
Stort och lyxigt badrum med stora gråa klinkerplattor på golvet, med underliggande golvvärme, samt helkaklade väggar i grått. Här finns toalett, handfat, kommod med kombinerad tvättmaskin/torktumlare gömd bakom en av luckorna, stor spegel med belysning samt kombinerad tak- och handdusch med snygg hörngolvbrunn. I taket sitter även här infällda spotlights. 

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Klöverängen 2 är en äkta bostadsrättsförening bestående av totalt 233 bostadsrätter, 13 hyresrätter samt 4 lokaler med hyresrätt. Föreningen har adresserna Pinnharvsgatan 1,3, 5, 7 och 11. Föreningen bildades 2007.

HEMSIDA
https://brfkloverangen.se

FASTIGHETEN
Mölndal Klöverängen 2. Fastigheten bebyggdes 1968. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
HSB sköter föreningens ekonomiska förvaltning och den tekniska förvaltningen sköts av Luco AB.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns flera cykelrum, tre tvättstugor, hobbyrum, ”bytarum” samt ett gästrum som kan hyras för 150 kr/dygn. De har även en stor innergård med lekplats och grillmöjligheter.

OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Föreningen har inga obligatoriska åttaganden.

PARKERING
Föreningen förfogar över ca 200 parkeringsplatser fördelade på en stor parkering vid Lantbruksgatan och en mindre vid 7:an/Hemköp. Platserna kostar 250 kr/månad och av dessa finns det lediga platser på den stora parkeringen men är lång kö till parkeringsplatserna vid Hemköp. De har även 18 st garageplatser som kostar 529 kr/månad, i dagsläget är alla platser uthyrda men det är ingen i kö till platserna. Det finns även 12 elbilsplatser som kostar mellan 630 (hybrid) och 780 (elbil) kr/månad (el ingår). Det är i dagsläget kö till samtliga elbilsplatser, men en elbilsplats finns som inte hyrs ut utan kan användas av alla när den är ledig.

TV/BREDBAND
Fiber-TV, bredband 250/250 Mbit samt IP-telefoni via Telenor, ingår i månadsavgiften.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av säljaren, cirka 1313 kr för 2023. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 525 kr för 2023.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar.

GJORDA RENOVERINGAR
Ca 2000 Alla fönster byttes.
2008-2010 Renoverades de flesta badrummen.
2015 Del av huset dränerades.
2016 Injustering av värme, OVK utfördes.
2017 Installerades postboxar.
2018 Portlåssystemet byttes ut som ett digitalt system.
2018/2019 Byte av värmesystem, nya radiatorer och rör drogs till lägenhet. Dränering gjordes samt takbyte.
2019 Relining av stammarna.
2020 Renovering av entréportar.
2022 Taken tilläggsisolerades.
2023 Avloppsrör i källaren byttes på Pinnharvsgatan 7.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen har inga större renoveringsprojekt planerade, endast småfix under året.

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningen (2023-05-13) samt från föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Mölndal

NATURNÄRA SMÅSTAD INTILL GÖTEBORG
Mölndal är en naturskön mindre stad som ligger alldeles kant i kant med Göteborgs stadspuls. Närheten till storstaden, i kombination med alla bekvämligheter som hör småstaden till, gör Mölndal till ett område som ökar allt mer i popularitet. I Mölndal varierar bebyggelsen mellan villor och lägenheter av alla slag. Moderna bostadsområden samsas med äldre fina områden och landshövdingehus. Här finns sannerligen någonting för alla. Området utvecklas och byggs ständigt ut och snart kommer det bland annat finnas en fin ny galleria och ett nytt välutrustat stadsbibliotek i centrum, som redan idag har en mängd härliga butiker, restauranger och mataffärer.

BEKVÄMLIGHETER
I Mölndals kärna finns en blandning av små shoppar, större kedjor, servicebutiker, matställen och kultur. Ett litet minicentrum utanför Göteborg där du har tillgång till det mesta du behöver för att enkelt skapa en härlig vardagspuls. Mölndal är en grön stadsdel med många fina promenadstråk och utflyktsplatser. Vackra och välkända 1700-talsslottet Gunnebo Slott finns här och i området kring Slottet, som har serveringar och vackra trädgårdar, finns vackra naturområden att njuta av. I närheten ligger Kvarnbyn, en historisk plats med gamla fabrikslokaler som nu rymmer museum, matställen och konstverksamhet. Mölndalsfallen som ligger i Kvarnbyn är faktiskt ursprunget till Mölndals stad. Från medeltiden och framåt utnyttjades vattnets kraft här och senare blev området ett litet industrisamhälle. I Mölndal finns dessutom välkända Änggårdsbergen, Safjället som är rikt på fornminnen och Sandsjöbacka, där det känns det som att du är mitt ute i vildmarken. Kommunen har också ett tiotal fina badplatser på kort avstånd. För dig med Barn i skolåldern finns många skolor och förskolor att välja mellan.

KOMMUNIKATIONER
Från Mölndal tar du dig snabbt och enkelt in till Göteborg via buss, tåg eller spårvagn. Mölndals Bro i Mölndals Centrum är knutpunkten för kollektivtrafiken och härifrån tar det bara en kvart för dig in till Göteborgs citypuls. Se Västtrafiks hemsida för att ta reda på vilka kommunikationer som passar dig bäst.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.