Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Andra Långgatan 34, Linnéstaden

Välplanerad tvåa med balkong i söderläge

Generösa ytor, balkong i söderläge, välutrustat kök och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng.
Bostaden har ett rofyllt gårdsläge och fönster mot söder fyller hemmet med ljus. Köket har integrerad diskmaskin och utrymme för ett större matbord framför fönstret. Luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp samt matgrupp. Bra garderobslösningar i hall och sovrum löser förvaringen och hiss tar dig smidigt upp till bostaden. Föreningen har en lummig innergård med sittplatser, grill och örtagård, de har också en övernattningslägenhet som man kan hyra. Under kommande år planerar man att installera solceller på taket.

Här bor du centralt med närhet till allt staden har att erbjuda. Linnéstaden bjuder på ett myller av restauranger och caféer och i närheten ligger mysiga Haga samt Slottsskogen. I kvarteret finns dessutom apotek, bageri, mataffärer och en saluhall.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  2 rum och kök

 • Boarea

  59 kvm

 • Avgift

  3 148 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  2

 • Hiss

  Ja

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Grundare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Mäklare

Mäklare / Delägare

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  2 rum och kök
 • Boarea

  59 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Våning

  2
 • Balkong

  Ja
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  1979
 • Förråd

  Källarförråd
 • TV/Bredband

  Digital-TV samt Fiberbredband via Sappa ingår i avgiften
 • Lägenhetsnummer

  3422 (Brf) / 1202 (LMV)

Ekonomi

 • Avgift

  3 148 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, vatten, digital-TV samt bredband
 • Andel i föreningen

  0.56427%
 • Andelstal avgift

  0.55717%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja
 • Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

  149 433 kr
  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens räntebärande skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel multiplicerat med bostadens andelstal. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Driftskostnader

 • El

  4 000 kr/år
 • Försäkring

  1 812 kr/år
 • Totalt

  5 812 kr/år
 • Personer i hushåll

  1
 • Kommentar

  Baserat på säljarens information, 1 person i hushållet. Hemförsäkring plus, från Tre kronor.

Energi

 • Energideklaration

  2020-07-14
 • Energiprestanda

  102 kWh/m2 och år
 • Energiklass

  E
Planritning

Planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ta hissen eller trapporna smidigt upp till våning 2 och stig in i en generös hall med tapetserade väggar i en ljust mönstrad grå ton som matchas av parkett på golvet. Här finns plats för avhängning av ytterkläder samt ytterligare förvaringsmöjligheter i en stor skjutdörrsgarderob. Från hallen får man en bra överblick över hemmets disposition.

SOVRUM

Hemmets rymliga sovrum ligger innanför hallen och parkettgolvet löper vidare in hit. Ytan rymmer dubbelsäng med tillhörande sängbord samt en skrivbordshörna. Väggarna är målade i vitt vilket gör det enkelt att inreda. Klädförvaring erbjuds i en fast garderobslösning med 5 garderober längs ena väggen. Från sovrummet nås hemmets balkong och den glasade balkongdörren samt ett fönster förser rummet med ljus.

BALKONG
Hemmets balkong har perfekt söderläge och behaglig trall på golvet, härifrån blickar man ut över föreningens innergård. Balkongen nås från sovrummet och ytan kan möbleras med både möbler och växter. En trevlig extrayta under sommarhalvåret.

VARDAGSRUM
Rakt fram från hallen ligger det luftiga vardagsrummet. Väggarna är tapetserade i en ljusgrå färg som bryts av genom en fondvägg klädd med en randig tapet i ljusa toner. På golvet ligger parkett. Fönster mot innergården som inramas av en fin stenbänkskiva. Här kan man möblera med soffgrupp, matbord och bokhyllor. Ett trivsamt rum för umgänge med familj och vänner.

KÖK
Köket har en schackrutig linoliummatta på golvet och ljusa väggar. Köksinredningen består av högblanka, släta köksluckor i vitt som harmoniserar med en grå stenbänkskiva och ovan arbetsytorna sitter ett vitt kakel som stänkskydd. Infällda spotlights ger god belysning till den som lagar maten.
Utrustningen består av integrerad diskmaskin, infälld diskho, inbyggd mikrovågsugn, varmluftsugn, induktionshäll, fläkt samt kyl/frys i rostfritt.
Fönster i söderläge med utsikt mot innergården och framför fönstret ryms ett större matbord.

BADRUM
Direkt till höger i hallen ligger bostadens badrum med kaklade väggar i vitt som bryts av genom en bård i mörkblått. På golvet ligger en ljusblå våtrumsmatta. Utrustningen består av badkar med dusch, handfat, wc, spegel med belysning samt ett vägghängt badrumsskåp med speglar.

 

 

 

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Jakten är en äkta förening bestående av ett flerbostadshus med totalt 161 bostadsrätter, 9 hyresrätter samt 4 lokaler med hyresrätt. Föreningen bildades 2001 och har adresserna Andra Långgatan 32 och 34, Tredje Långgatan 37 och 39 samt Fjärde Långgatan 41, 43 och 45.

HEMSIDA
www.jakten.nu
Hemsidan är mycket informativ.

FASTIGHETEN
Göteborg Masthugget 6:19. Fastigheten bebyggdes 1979. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
SBC sköter föreningens ekonomiska förvaltning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Mysig innergård med utemöbler och grill. Under sommaren har man en örtagård som alla boende får plocka ifrån. På gården finns också praktiska cykelställ. Allmänna cykelrum finns i trapphusen, utanför 32:ans uppgång finns också ett låst cykelutrymme med gott om plats för cyklar. Utrymmet öppnas med lägenhetsnyckeln. Föreningen har tre tvättstugor som alla är utrustade med 3 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkrum samt 1 elektrisk mangel. Tvättid bokas via tavla i entrén eller Aptus Home appen. Som medlem i föreningen har man också tillgång till en gästlägenhet som kostar 450 kronor per natt.

Det finns också ett återvinningsrum beläget innanför grinden vid Tredje Långgatan 37. Varannan månad kommer en stor container till mellangården där alla boende kan slänga skrymmande saker.

OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Inga obligatoriska åtaganden för föreningens medlemmar.

DELAT ÄGANDE
Föreningen gör en bedömning i varje fall kring medlemskapet. Man vill ha en långsiktig, aktiv och närvarande medlem men finns skäl för exempelvis ekonomisk trygghet godkänner man delat ägande mellan tex förälder/barn.

ANDRAHANDSUTHYRNING
Ansökes hos styrelsen och beviljas för högst ett år i taget. Se mer information på föreningens hemsida.

PARKERING
Föreningen har ett garage tillsammans med grannföreningarna BRF Skonaren och BRF Galeasen. Kötiden är ca 2-4 år. Se www.lsfgbg.se

För mer information samt anmälan till kö.
Man har också ett låst cykel och MC-rum i garaget dit ställer man sig på kö via ett formulär på hemsidan.

Masthuggsgaraget på Andra Långgatan 44-48 ägs av Brf Masthugget och är öppet för externa sökande. Deras väntetid är betydligt kortare.

Adressen Andra långgatan 34 är berättigad till boendeparkering inom område ”M”. se: www.goteborg.se/boendeparkering.

DIGITAL-TV/BREDBAND
Digital-TV via samt fiberbredband via Sappa. Grundutbud av Digital-TV samt bredband upp till 1000 Mb/s ingår i månadsavgiften. Router står den boende för.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av köparen, cirka 1313 kr för 2023. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 525 kr för 2023.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar. Ansvarsförsäkring ingår för styrelsen.

GJORDA RENOVERINGAR
2022 Byte av passagesystem, nytt digitalt system för porttelefoni samt bokning av tvättstuga och digitala informationstavlor installerades i samtliga trappuppgångar.
2020-2021 Utförde OVK samt Energideklaration.
2020 Totalrenovering av entréplan samt trapphus, samtliga lägenheter fick säkerhetsdörrar samt nya låssystem.
2018-2019 Fräschades föreningens entréer upp. Under samma år byttes fläktaggregat på axialfläktar och ventilationssystemen rengjordes och fick förnyad injustering.
2017 Genomfördes markarbeten samt putsades murar vid garageuppfarten på Fjärde Långgatan 43-45, evakueringsfläktar på vind uppgraderades och ventilationsanläggning i lokalerna byttes. Under samma år inhandlades en ny tvättmaskin på 32:an och en ny torktumlare till 43/45:an, ett nytt torkaggregat installerades också i tvättstugan på Andra Långgatan 32. Samtliga sju hisschakt fick också nya smörjkoppar samt arbetsbelysning.
2016 Rengjordes ventilationssystemet och ny injustering genomfördes.
2015-2016 Reparerades tegelfasaden.
2015 Byggdes tre nya terrasser på Tredje Långgatan 39.
2014 Installerades nytt expansionskärl och syreavgasare. Under året byttes även termostater, vattenbesparande åtgärder utfördes och ventilationssystemet rengjordes.
2013-2014 Byttes hissdörrar.
2012 Spolades stammarna. Samma år genomfördes en OVK av ventilationen och takterrasserna reparerades.
2011-2012 Byttes fönster.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Fullständig renovering av befintliga balkonger med ny betongplatta och nya räcken, tillbyggnad av balkonger samt nya balkonger där bygglovet tillåter. Takpannor ska renoveras, takplåt målas och man ska installera solceller. Man planerar också att införa IMD för individuell mätning av elförbrukningen. Man följer en underhållsplan som upprättades 2020 den finns att läsa på föreningens hemsida.

EKONOMI
Avgiften höjdes med 5% i februari 2023.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

 

 

Grönskande innergård med sittplatser och grillar

Område

Linnéstaden

CHARM OCH STIL
Linnéstaden är en växande del av Göteborg som ökar mer och mer i popularitet. Här möter pampiga och vackra stenbyggnader från förra sekelskiftet nyare lägenhetskomplex. I närheten finner du både naturområden och innerstadens puls.

Linnéstaden är uppbyggt kring vackra och livfulla Linnégatan som sträcker sig från Järntorget upp till Linnéplatsen och Slottsskogens entré. Gatan är Göteborgarnas andra Aveny och ett av stadens mest populära restaurangstråk. Dagtid har du ett flertal lunchställen och kaféer att välja mellan och kvällstid kan du strosa runt tills du hittar en kvarterskrog eller restaurang som faller dig i smaken. Här finns menyer med mat och dryck för alla smaker. I anslutning till området ligger charmiga Haga med småbutiker och mysiga fik samt hippa Långgatorna med barer, ölhak, skivbutiker och trendiga restauranger.
    
BEKVÄMLIGHETER I OMRÅDET
I Linnéstaden finns ett flertal större mataffärer i olika prisklasser. Här hittar du även charmiga små butiker som är specialiserade på bland annat ekologiska råvaror, engelska matvaror, kryddor, kaffe och thé.  

Längs med Linnégatan och i området kring Haga och Långgatorna finns en mängd mysiga butiker, mötesplatser och matställen att slå sig ner på eller köpa hem take away från. Second hand-älskaren har många alternativ att välja mellan och både på Linnégatan och Haga Nygata finns många små charmiga butiker av olika slag. Om du vill ut på en shoppingrunda finns stadens stora utbud alldeles runt hörnet.

Längst upp på Linnégatan ligger Slottsskogen, Göteborgarnas gemensamma trädgård. Här finns stora grönområden, restauranger, lekparker, djurpark, Göteborgs Naturhistoriska museum och Botaniska trädgården. På sommaren är det här platsen att umgås på över en picknick, motionsrunda eller lekar i solnedgången. I Slottsskogen hålls årligen den välkända festivalen Way Out West och i augusti varje år flygs världsartister in för att underhålla i augustinatten.

KOMMUNIKATIONER
Från Linnéstaden kan du ta dig in till centrala staden, mysiga Majorna, över till Lindholmen på Hisingen eller ut till havet på kort tid. Järntorget och Linnéplatsen är två knutpunkter för kollektivtrafiken i området och härifrån går både bussar och spårvagnar till stadens alla hörn. Besök www.vasttrafik.se för mer information om vilka kommunikationer som passar dig.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.