Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Kommande försäljning

Stenbrottet 3, Mölnlycke

Ljus modern bostad med solfylld balkong

Ljusfyllt och stilrent hem med öppna ytor, modern interiör och solfylld balkong. Den rymliga balkongen utgör en trevlig förlängning av bostaden och är en given plats under sommarens varma dagar. I dag har hemmet 3 sovrum då ett av bostadens sovrum är omgjort till två men det är lätt att återställa för den som önskar. Bostaden präglas av stilfulla materialval, goda förvaringsutrymmen samt en social planlösning mellan kök och vardagsrum, perfekt för trevliga middagar. Stora fönster med vackra fönsterbänkar i sten och en glasad balkongdörr fyller hemmet med ljus.

Detta är en bostad för er som uppskattar livskvalitet i form av nybyggt boende (2018) med härliga ljusinsläpp, fullutrustat kök, helkaklat badrum med tvättavdelning utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt goda förvaringsmöjligheter genomgående i hemmet.

Här bor ni i ett naturskönt område med närhet till centrum och allt som behövs för en bekväm vardag. Från centrum går dessutom täta turer med buss X4 som tar er till Göteborg på mindre än 20 minuter. Lockar natur och motion finns här flera vackra friluftsområden och Rådasjön ligger bara några kilometer bort. I närområdet finns flera förskolor, skolor, lekplatser, idrottsplaner samt matbutiker.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  3 rum och kök

 • Boarea

  79.1 kvm

 • Avgift

  6 036 kr

 • Budstart

  Kontakta mäklaren

 • Hiss

  Ja

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Delägare

Johanna Ljungman

0727 - 36 39 01

Mäklare

Mäklare / Grundare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Är du intresserad?

Gör en intresseanmälan.

Intresse
Integritet *

Fler funktioner

Kontakta mäklaren direkt om du inte hittar vad du söker.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  3 rum och kök
 • Boarea

  79.1 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Balkong

  Ja
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  2018
 • Lägenhetsnummer

  A 1101 (Brf) / 1101 (LMV)

Ekonomi

 • Budstart

  Kontakta mäklaren
 • Avgift

  6 036 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, vatten, bredband, basutbud TV.
 • Andel i föreningen

  2.49513%
 • Andelstal avgift

  2.62012%
 • Skattesats

  31.98%
 • Pantsatt

  Ja
 • Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

  1 245 648 kr
  Beloppet kommer från Nabo som är förvaltare för förening.

  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens räntebärande skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel multiplicerat med bostadens andelstal. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Energi

 • Energideklaration

  2021-06-30
 • Energiprestanda

  59 kWh/m2 och år
 • Energiklass

  C
Planritning

Planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ni välkomnas in i en ljus hall med väggar målade i en grå/blå ton som matchas av ekparkett. Här finns plats för avhängning av ytterkläder samt ytterligare förvaringsmöjligheter i tre rymliga garderober. Ytterdörren är en säkerhetsdörr.

SOVRUM 1

Direkt till vänster i hallen nås hemmets första sovrum, ekparketten löper vidare in hit och väggarna är målade i en rofylld ljusgrön färg. Ett stort fönster förser rummet med ljus och en garderob löser klädförvaringen. Här finns utrymme för säng, sängbord och skrivbord.

SOVRUM 2 och 3
Innanför hallen ligger ett stort sovrum som i dag är avdelat till två rum. Man har monterat en flytande innervägg vilket gör att det är enkelt att ta bort väggen om man vill återställa till ett rum.

Det första sovrummet har tre väggar målade i blått som bryts av genom en bredrandig tapet i ljusa färger. Mindre fönster sitter mot det inre sovrummet för ljusinsläpp. Här finns tre garderober för kläder samt annan förvaring och detta rum kan möbleras med säng och förvaringsmöbel.

Nästa sovrum har ett stort fönster som fyller rummet med dagsljus och bjuder på utsikt över området. Väggar målade i vitt samt en mönstrad fondvägg. Här finns utrymme för säng samt skrivbord.

VARDAGSRUM
Luftigt och rymligt vardagsrum med en social och öppen disposition mot köket, perfekt för trevliga middagar. Väggar målade i vitt och på golvet ligger ekparkett. Den väl tilltagna ytan möjliggör att möblera med soffgrupp, matbord och övrigt möblemang. Rummets stora fönsterparti samt glasade balkongdörr skänker ljus och härifrån når ni hemmets balkong. 

BALKONG
Den stora balkongen utgör en trevlig förlängning av bostaden och har ett fritt läge mot skog och grönområde. Solfyllt sydvästläge ger många härliga soltimmar. Balkongen är inredd med trätrall för extra komfort och här ryms såväl utemöbler som växter.  

KÖK
Hemmets kök är stilrent inrett med vit köksinredning och ovan bänkskivorna i grå laminat sitter ett vitt kakel som stänkskydd. Köket bjuder på gott om både arbetsytor och förvaringsutrymmen, perfekt för den matlagningsglade. Köket är utrustat med fullstor kyl och frys, spishäll, fläkt, varmluftsugn, inbygg mikro samt diskmaskin. All maskinell utrustning kommer från Cylinda utom fläkten som kommer från Franke. Ett fönster förser rummet med ljus och vid fönstret får matbordet sin naturliga plats.

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD

Innanför köket ligger en rymlig klädkammare/förråd inredd med tre garderober samt utfällbara hyllor för upphängning av kläder.

BADRUM
Det rymliga badrummet är klassiskt inrett med antracitgrått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Här finns wc, handfat med kommod, spegelskåp, dusch med vikbara glasdörrar samt handdusktork. Här finns även en praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare (Cylinda) med ovanliggande arbetsbänk och vägghängda skåp. Fötterna värms av behaglig golvvärme och infällda spotlights i taket ger god belysning.

 

 

 

Föreningsinformation

Föreningsinformation

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Stenbrottet i Mölnlycke är en äkta bostadsrättsförening bestående av ett flerbostadshus med totalt 44 bostadsrätter samt 1 kontorslokal med hyresrätt.

FASTIGHETEN
Fastigheten Hönekulla 1:902 uppfördes år 2018. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING

Nabo sköter föreningens ekonomiska förvaltning och fastigheten sköts av Bredablick förvaltning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Gemensamma grönytor med sittgrupper och en lekplats finns på gården.

OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Föreningen har gemensamma städdagar under våren.

PARKERING
Föreningen förfogar över 26 parkeringsplatser, en plats kostar cirka 400 kronor i månaden. I dagsläget finns det lediga parkeringsplatser.

Utöver parkeringsplatserna förvaltar Tornstaden över 54 garageplatser under fastigheten som enkelt nås via hissen, en plats kostar cirka 750 kronor i månaden. I dagsläget finns det ett fåtal lediga garageplatser

TV/BREDBAND
Tv samt fiberbredband via Telenor. Grundutbud av TV samt fiber 250/100 Mbit/s ingår i månadsavgiften.

FÖRSÄKRING

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom Länsförsäkringar, ansvarsförsäkring ingår för styrelsen.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av köparen, cirka 1433kr för 2024. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 573 kr för 2024. 

UTFÖRDA RENOVERINGAR
2022 installerades laddstolpar och inbrottsskydd har installerats på dörrar i källargången samt garagedörren till hissrummet.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Man har inga större renoveringar planerade. Sommaren 2023 gjordes en garantibesiktning av fastigheten och utifrån den kommer man göra en underhållsplanering.

ÖVRIGT
Ovanstående information är baserad på uppgifter från styrelsen samt föreningens årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du att kontrollera uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

 

 

 

 

 

 

Område

Mölnlycke

EXPANSIV OCH NATURNÄRA ORT MED NÄRHET TILL GÖTEBORG
Mölnlycke är en populär ort en mil sydost om Göteborg. Orten präglas av vackra grönområden, sjöar och naturreservat. Mölnlycke är från början en ort med historik från fabriksindustrin samt handelsträdgårdar. Orten har sedan många år expanderats och är idag en växande ort med pendlingsavstånd till Göteborg.

I NÄRHETEN
I Mölnlycke har ni allt ni behöver för en bekväm vardag. I Mölnlycke centrum ligger flertalet matbutiker, klädaffärer, caféer, restauranger samt offentlig service. Mölnlycke berikas även med ett engagerat kulturhus med olika aktiviteter för alla åldrar och i kommunen finns ett rikt utbud av idrottsföreningar. För den naturintresserade finns Rådasjöns vackra naturreservat och Finnsjöns friluftsområde att njuta av. Orten har dessutom flera badplatser att tillgå.
Kommunen har flera skolor och ni som har barn i skolålderns har flera alternativ att välja mellan. I kommunen finns även Hulebäcksgymnasiet som är ett populärt gymnasium som även lockar elever från grannkommunerna. 

KOMMUNIKATIONER
Från Mölnlycke tar ni er till Göteborgs stadskärna på kort tid med buss eller tåg. Mölnlycke ligger även lättillgängligt i anslutning till riksväg 40 med kort pendlingsavstånd till Göteborg. Se www.vasttrafik.se för att hitta de kommunikationer som passar just er.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.