Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *

Lindholmsallén 59, Lindholmen

Fyra med stor inglasad söderbalkong och närhet till vattnet

Ljust och välplanerat hem med stor inglasad balkong som har sol hela dagen. Här bor ni i ett populärt och expansivt område med närhet till stad, vatten och grönområden.

Här finns det mesta man kan önska för en bekväm vardag så som ett fullutrustat kök, tvättavdelning i badrummet, tre sovrum, stor inglasad balkong samt hiss. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning med fönster i två väderstreck som skänker ljus och rymd. Här ryms både soffgrupp och matsalsbord med lätthet, perfekt för trevliga middagar. Den härliga balkongen är en given plats under årets varma dagar som tack vare inglasningen även går att nyttja från tidig vår till sen höst. Badrummet är inrett i tidlösa färger och har golvvärme samt både tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har dessutom goda förvaringsutrymmen i garderober och en rymlig walk in closet. Runt knuten finns allt som behövs. Här finner ni mataffär, bageri, caféer samt välrenommerade restauranger. Kolonilotter, parker, Slottsberget och närheten till kajkanten skapar ett mycket trivsamt boende. Goda kommunikationer in till staden, och med Älvsnabben når ni Stenpiren på bara tio minuter.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  4 rum och kök

 • Boarea

  84 kvm

 • Avgift

  5 957 kr

 • Budstart

  4 750 000 kr

 • Våning

  4 av 8

 • Hiss

  Ja

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Delägare

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Mäklare

Mäklare / Delägare

Johanna Ljungman

0727 - 36 39 01

Är du intresserad?

Gör en intresseanmälan.

Intresse
Integritet *

Fler funktioner

Kontakta mäklaren direkt om du inte hittar vad du söker.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  4 rum och kök
 • Boarea

  84 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Våning

  4 av 8
 • Balkong

  Stor inglasad balkong
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  2010-2011
 • Förråd

  Källarförråd
 • TV/Bredband

  Tele2
 • Lägenhetsnummer

  142 (Brf) / 1305 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Budstart

  4 750 000 kr
 • Avgift

  5 957 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, vatten, bostadsrättstillägg i hemförsäkringen. Ett obligatoriskt tillägg om 180 kr/mån avseende TV och bredband (250/50 Mbit/s) tillkommer.
 • Andel i föreningen

  2.08755%
 • Andelstal avgift

  1.88088%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja
 • Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

  969 208 kr
  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens räntebärande skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel multiplicerat med bostadens andelstal. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Driftskostnader

 • El

  6 115 kr/år
 • Försäkring

  2 193 kr/år
 • Totalt

  8 308 kr/år
 • Personer i hushåll

  3

Energi

 • Energideklaration

  2021-03-09
 • Energiprestanda

  73 kWh/m2 och år
 • Energiklass

  C

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
När ni kliver över tröskeln möts ni av ett praktiskt grått klinkergolv som harmoniserar med vitmålade väggar. Golvet övergår sedan till ekparkett som återfinns i bostadens övriga rum. Här finns plats för avhängning samt förvaring i två platsbyggda garderober. 

KÖK
Hemmets stilrena kök är smakfullt inrett med vit köksinredning från Vedum och vitt kakel ovan de mörka laminatbänkskivorna. Köket har gott om arbetsytor samt förvaringsutrymmen och är utrustat med kombinerad kyl/frys, häll, varmluftsugn, fläkt samt diskmaskin. Här finns även en köksö med ekbänkskiva för extra arbetsutrymme och förvaring. Den öppna dispositionen mot vardagsrummet skapar en social yta, perfekt för trevliga middagar i goda vänners lag. Rummet är inrett med vitmålade väggar.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är stort och luftigt och har öppen planlösning mot köket. Ljuset flödar in tack vare de stora fönstren i två väderstreck. Här kan ni med enkelhet möblera med större soffgrupp samt matsalsbord.

INGLASAD BALKONG
Via helglasad balkongdörr från vardagsrummet når ni den inglasade balkongen som är en underbar tillgång att nyttja från vår till höst. Den väl tilltagna ytan gör det möjligt att möblera med både utegrupp och loungedel samt övrig dekoration. Balkongen vetter mot söder och har sol hela dagen, den är även belagd med trall för extra komfort. Solskydden som sitter där idag ingår i köpet.

SOVRUM 1/MASTER BEDROOM
Stort och luftigt sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Vitmålade väggar och en blå tapetserad fondvägg. Klädförvaring finner ni i den intilliggande klädkammaren.

WALK IN CLOSET
Den rymliga klädkammaren är även den inredd med parkettgolv och vita väggar. Här finns hängare och hyllor med gott om plats för kläder och andra tillhörigheter. 

SOVRUM 2 OCH 3
Bostadens andra två sovrum nås från hallen. De är jämnstora och har stora fönster som släpper in ljuset. I det ena sovrummet står det två fasta garderober (ena används som städskåp) och i den andra finns det en tapetserad fondvägg. Här ryms enkelsäng, skrivbord samt övrigt möblemang.

BADRUM
I anslutning till hallen ligger hemmets badrum som är klassiskt inrett med mörkgrått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Här finns toalett, handfat med kommod, spegelskåp, dusch med vikväggar samt handdukstork. Badrummet är även utrustat med behaglig golvvärme samt vardagslyx i form av tvättmaskin och torktumlare. Ovan maskinerna finns en arbetsbänk för att exempelvis vika tvätt, samt två överskåp till förvaring.

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Navet 3 på Lindholmen är en äkta bostadsrättsförening bestående av ett flerbostadshus med 62 bostadsrätter samt 1 lokaler med hyresrätt. Föreningen registrerades 2009. Adresser i föreningen är Lindholmsallén 57 och 59.

Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Vimpeln, samfälligheten förvaltar garaget samt gården. Föreningens andel är 25%.

HEMSIDA
www.navet3.se

FASTIGHETEN
Göteborg Lindholmen 31:2. Fastigheten byggdes 2010-2011. Föreningen förvärvade fastigheten 2011 och äger marken.

FÖRVALTNING
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns cykelrum, övernattningsrum samt relaxavdelning med bastu. Föreningen har även en mysig innergård med utemöbler och lekplats.

PARKERING
Föreningen förfogar över 33 garageplatser. En plats kostar 950 kr/mån. Det finns även 3 MC-plaster. I dagsläget är det kort kö till bilplatserna, uppskattningsvis endast några månader. En ledig MC-plats finns, den kostar 300 kr/månad.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV och bredband via Tele2. Ett obligatoriskt tillägg om 180 kr/mån tillkommer gällande kabel-TV och bredband (250/50 Mbit/s).

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av säljaren, cirka 1433 kr för 2024. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 573 kr för 2024.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via IF.

GJORDA RENOVERINGAR
2016 Målades entréer.
2018 Uppfräschning av gästrum, OVK, byte av armatur trapphus.
2019 Reparation hiss, service fjärrvärme.
2020 Rengöring av hängrännor och stuprör, kontroll yttertak.
2021 Energideklaration genomfördes, dräneringspump markvatten.
2022 Byte av värmepump.
2023 Alla p-platser i garaget utrustades med laddboxar, åtgärder efter vattenskada.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen följer en långtgående underhållsplan. Under 2024 planeras OVK, omläggning av laddboxar i garaget samt underhåll av fasad.

EKONOMI
Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens styrelse (2024-03-28), samt föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du att kontrollera uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Lindholmen

EXPANSIV STADSDEL MED HAVET SOM NÄRMSTA GRANNE
Området har de senare åren har kommit att bli ett populärt bostadsområde med många stilrena nybyggnationer. Det vattennära läget, de fina kajerna, utvecklingsplanerna för Älvstranden och närheten till innerstaden gör att områdets popularitet bara växer. Området är i spännande förändring med framtidsplaner där bland annat Lindholmshamnen är under uppbyggnad samt Karlatornet som kommmer att bestå flera kvarter av bostäder, kontor och affärer. För mer information om området, gå in på Lindholmshamnens hemsida: https://lindholmshamnen.se

I OMRÅDET
Här finns allts om behövs för en bekväm vardag. I området finns mataffär, bageri, caféer och restauranger samt offentlig service, förskolor och skolor. Här finns även Älvstrandens bibliotek och Backa teater för den kulturintresserade samt Hagabadet om du gillar spa. I närheten ligger även Eriksbergs köpcentrum med systembolag och flertalet affärer. För motionärer finns många välutrustade parker och naturområden att ta en löprunda i och dessutom finns ett flertal träningsanläggningar och gym på gångavstånd. I området ligger Chalmers tekniska högskola som är en populär skola för studenter samt företagscentret Lindholmen Sciene Park med hundratals stationerade storföretag.

KOMMUNIKATIONER
Från Lindholmen tar man sig enkelt in till Göteborgs stadskärna med buss eller båt. Med Älvsnabben tar det bara några minuter till andra sidan av älven. Se www.vasttrafik.se för att hitta de förbindelser som passar dig bäst.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.