Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Norra Liden 6, Kungshöjd

Hemtrevligt mitt i city

Lugnt hem mitt i centrala staden. Den här lägenheten är bra planerad, har goda förvaringsmöjligheter och utsikt. Gemensam stor terrass med sol hela eftermiddagen.

I Kungshöjd bor du mitt i Götebors stadskärna i ett av stadens mest populära områden. Trots sitt stadsläge är området trivsamt och harmoniskt. På några minuter kan du ta dig ner till Kungsgatan och Magasinsgatan eller över till Järntorget och Linnéstadens myller av restauranger. I det här hemmet bor du trevligt och mysigt mitt i händelsernas centrum med närhet till alla tänkbara bekvämligheter.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  1 rum och kök

 • Boarea

  33 kvm

 • Avgift

  2 070 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  6

 • Hiss

  Ja

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Grundare

Jenny Raneryd

0766 - 47 76 32

Mäklare

Mäklare / Grundare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  1 rum och kök
 • Boarea

  33 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Våning

  6
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  1947
 • Förråd

  Vindsförråd
 • TV/Bredband

  Com hem och telia fiber
 • Lägenhetsnummer

  621 (Brf) / 1501 (LMV)

Ekonomi

 • Avgift

  2 070 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, vatten, kabel-tv.
 • Andel i föreningen

  0.918%
 • Andelstal avgift

  0.918%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  2 845 kr/år
 • Försäkring

  2 000 kr/år
 • Totalt

  4 845 kr/år
 • Personer i hushåll

  1
 • Kommentar

  Baserat på säljarens uppgifter.

Energi

 • Energideklaration

  2008-04-22
 • Energiprestanda

  113 kWh/m2 och år
Planritning

Norra liden 6

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Lägenhetens första rum har grått klinkergolv, vitmålade väggar och plats för avhängning av ytterkläder. Härifrån ser du ut över lägenhetens öppna planlösning.

ALLRUM
Från hallen tar du dig in till lägenhetens allrum som har lackad ekparkett, inbyggd klädkammare med många hyllor för smart förvaring, inbyggd garderob där du kan förvara dina kläder och en inbyggd nisch med hyllor för prydnadsdetaljer eller förvaring. Rummet har vitmålade väggar, två fönster med snygga bänkskivor i mörk sten och öppen planlösning in till lägenhetens köksdel. Här finns även plats för säng och möblemang.

KÖK
Den här delen av hemmet har grått klinkergolv, vita skåpsluckor, vitt kakel över diskbänken, kyl, frys, spis, fläkt och ugn. Här finns plats för ett köksbord för trevliga middagar. Köket har dessutom fönster med härlig utsikt över Norra Liden och staden.

BADRUM
I lägenhetens badrum finns ett skåp för förvaring av handdukar och toalettartiklar, elektrisk handdukstork, toalett, dusch, handfat med kommod och spegelskåp. Det här rummet har plastmatta och vitt kakel med ljusblå kakelbård.

Föreningen

Föreningen

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Välskött äkta bostadsrättsförening med 58 bostadsrättslägenheter och 17 hyreslokaler (förråd). Föreningen omfattar Norra Liden 6 och 8. Fastigheten bebyggdes 1947 och 1982.

FASTIGHETEN
Föreningen äger fastigheten Göteborg Inom Vallgraven 64:28 som förvärvades 2005-11-01.

FÖRVALTNING
Ekonomisk förvaltning sköts av Bredablick förvaltning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en stor gemensam terrass med utgång från Norra Liden 8. Det finns även tvättstuga, ett föreningsrum med övernattningsmöjlighet som kan hyras, cykelförråd, barnvagnsrum, mc-rum och extra förråd.

PARKERING
Boendeparkering i området, se www.goteborg.se/boendeparkering. MC-rum i föreningen för närvarande kö.

KABEL-TV/BREDBAND
Tv från Comhem och bredband via Comhem och Telia Fiber.

ÖVERLÅTELSE OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift om ca 1 113 kr betalas av köparen. Pantsättningsavgift om ca 445 kr betalas av låntagaren.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar.

GJORDA RENOVERINGAR
Under 2014 har det utförts underhåll på balkonger, lagning och målning av fasad mot hamnen, smörjning och justering av fönster. För mer information se föreningens årsredovisning.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Under 2015 så planerar föreningen att fortsätta underhåll av balkonger, justera värmesystemet samt mindre underhåll av entréer.

EKONOMI
Föreningen har ej beslutat om några avgiftsförändringar.

ÖVRIGT
Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens årsredovisning. Som köpare uppmanas du att kontrollera uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Kungshöjd

MYSIGT MYLLER INOM VALLGRAVEN
I gemytliga Kungshöjd bor du komfortabelt och praktfullt mitt i Göteborgs hjärta. Stadsdelens charm och härliga lunk drar till sig besökare året om och många av bostäderna är belägna högt upp med fin utsikt över staden och hamnen. På gatorna i området finns flera mysiga kaffebarer, trendiga restauranger, populära krogar, innergårdar och små boutiquer. Här hittar du allt ifrån mode, inredning till nybakat surdegsbröd och leksaker. I området reser sig vackra Domkyrkan och under sommarhalvåret trängs soltörstande Göteborgare i byggnadens tillhörande trädgård eller vid kanalen som kantar stadsdelen.

TRIVSAMT OCH CITYNÄRA
Ett mer centralt läge är svårt att hitta. I hemtrevliga Kungshöjd bor du trendigt och praktfullt, mitt i händelsernas centrum. Gemytliga Magasinsgatan, med sitt utbud av underhållning och shopping, sträcker sig genom stadsdelen. Där hittar du allt ifrån secondhandbutiker och champagnebarer till mysiga caféer och restauranger med alla tänkbara inriktningar. En minut bort finns de centrala gatorna Västra Hamngatan och Kungsgatan och i närområdet ligger även Kungstorget och med bland annat saluhall och biograf. Väster ut finns öppna Esperantoplatsen med språkcafé och restauranger med internationell känsla. Inte långt därifrån ligger Järntorget och Linnestaden med sitt breda utbud av kultur och underhållning. För en salt vindpust kan du ta en gångtur till det härliga promenadstråket längs med vattnet vid Södra Älvstranden. I området finns ett flertal stora matbutiker och dessutom kan du promenera ner till Feskekörka för att inhandla råvaror till kvällens middag eller för att slå dig ner på någon av de stora bänkarna längs med kanalen. I Kungshöjd har du alltid nära till bekvämligheter som vårdcentral, apotek och närbutik. Stadsdelen tillhör Centrums Stadsdelsförvaltning och boende i området kan välja mellan många olika grundskolor och förskolor runt om i Göteborg.

GODA KOMMUNIKATIONER
Det smidigaste sättet att ta sig in till stadens alla hörn från Kungshöjd är till fots eller med cykel. Färdas du längre sträckor finns knutpunkter för kollektivtrafiken vid Domkyrkan, Grönsakstorget samt Stenpiren. Från Stenpiren kan du hoppa på Älvsnabben som tar dig till Hisingen på bara några minuter. Se Västtrafiks hemsida för att hitta de kommunikationer som passar dig bäst. För besökare med bil finns möjlighet till parkering längs med kanalen samt i områdets parkeringshus.

PÅ GÅNG I OMRÅDET
Området kring Kungshöjd är under en spännande uppbyggnad med kommande Skeppsbron och Södra Älvstranden utanför porten.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.