Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Skanstorget 7, Linnéstaden

Stilfullt hem i charmigt område

Två balkonger, ljusa golv, stilren inredning och centralt läge mellan Linnéstaden och Vasastaden. Här bor du både snyggt och bekvämt.

I det här hemmet bor du luftigt och ljust mitt i staden. En kort promenad bort finns innerstadens puls, Hagas charm och myllrande Linnéstaden. Hemmet har diskret interiör som gör det enkelt att inreda som du önskar. De två balkongerna och de goda förvaringsmöjligheterna är också ett plus.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  2 rum och kök

 • Boarea

  63 kvm

 • Avgift

  3 368 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  2 av 5

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Grundare

Jenny Raneryd

0766 - 47 76 32

Växel

Växel

031 - 761 00 11

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  2 rum och kök
 • Boarea

  63 kvm
  Baserad på Uppmätning SS 21054:2009.
 • Kommentar area

  Enligt föreningens lägenhetsregister är lägenheten 59 kvm.
 • Våning

  2 av 5
 • Balkong

  Två balkonger
 • Byggår

  1905
 • Förråd

  Vindsförråd
 • TV/Bredband

  Com hem/Bredbandsbolaget
 • Lägenhetsnummer

  12 (Brf) / 1202 (LMV)

Ekonomi

 • Avgift

  3 368 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, vatten, kabel-TV.
 • Andel i föreningen

  4.9574%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  3 940 kr/år
 • Försäkring

  1 800 kr/år
 • Totalt

  5 740 kr/år
 • Personer i hushåll

  2
 • Kommentar

  Baserat på säljarens information.

Energi

 • Energideklaration

  2008-10-16
 • Energiprestanda

  56 kWh/m2 och år

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Hemmets första rum har vitmålande golv och en ljus tapet. Här finns plats för avhängning och hallmöbler. I hallen finns även ett hyllsystem för förvaring.

BADRUM
Lägenhetens badrum har mörkt mosaikgolv med golvvärme, duschvägg i glas, kaklade väggar i vitt, spegelskåp, handfat med kommod, toalett, dekorativ avsats i mosaik ovanför toaletten samt en härlig regndusch.

KÖK
Det här rummet renoverades 2011 och har ljust laminatgolv, ljusa fina skåpsluckor, vita väggar, kombinerad tvättmaskin och torktumlare, en vit snygg spis med vit spishäll, stilfulla mörka arbetsytor i laminat, svart kakel ovanför arbetsytorna samt en diskmaskin.

BALKONG
Från köket tar du dig ut till bostadens härliga balkong som vetter ut mot den mysiga innergården. Här finns gott om plats för utemöbler.

SOVRUM
Det här rummet har ljusa tapetserade väggar, rymliga garderober med skjutdörrar, fönster med utsikt över Skanstorget och Skansen Kronan, vitmålat golv samt plats för en stor dubbelsäng och annat möblemang.

VARDAGSRUM
I lägenhetens vardagsrum har du gott om plats för en stor soffgrupp, tv-möbel och annat möblemang. Rummet har vitmålade snygga golv, ljusa tapetserade väggar och ett fönster som ger härligt ljusinsläpp.

BALKONG NR. 2
Hemmets andra balkong vetter ut mot Skanstorget och har vacker utsikt över Skansen Kronan. Här finns plats för två stolar och ett mindre bord.

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen äger och förvaltar fastigheten Annedal 23:24 i Göteborg kommun. Byggnadsåret är 1905. Av föreningens 17 lägenheter är 15 bostadsrätter och 2 hyresrätter. Föreningen förvärvade fastigheten 2006 och är en äkta förening.

FASTIGHETEN
Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
PwC AB i Lindköping är föreningens ekonomiska förvaltare. Föreningen har avtal med TJG Fastighetsservice.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Källare med cykelställ, vind och tvättstuga.

 

PARKERING
För boendeparkering se: www.goteborg.se/boendeparkering.

KABEL-TV/BREDBAND
Föreningen har avtal med Com Hem och avgiften för kabel-tv ingår i månadsavgiften.

ÖVERLÅTELSE OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtaren av bostaden svarar tillsammans med förvärvaren för att överlåtelseavgiften betalas. Pantsättningsavgift betalas av pantsättaren.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar AB.

GJORDA RENOVERINGAR
Beslutad renovering avseende utbyte av befintliga lägenhetsdörrar till så kallade säkerhetsdörrar slutfördes och besiktigades 2014. Dessutom har nya golvlister monterats i trapphuset och brandsäkerheten uppdaterats.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Under 2015 ska taket målas och skorstenar ses över. I övringt inga planerade renoveringar.

EKONOMI
Något beslut beträffande avgiftsförändringar under 2015 har inte tagits.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från Åsa Tillman i styrelsen, 2015-08-04 samt från föreningens årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du att kontrollera uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Linnéstaden

CHARM OCH STIL
Linnéstaden är en växande del av Göteborg som ökar mer och mer i popularitet. Här möter pampiga och vackra stenbyggnader från förra sekelskiftet nyare lägenhetskomplex. I närheten finner du både naturområden och innerstadens puls.

Linnéstaden är uppbyggt kring vackra och livfulla Linnégatan som sträcker sig från Järntorget upp till Linnéplatsen och Slottsskogens entré. Gatan är Göteborgarnas andra Aveny och ett av stadens mest populära restaurangstråk. Dagtid har du ett flertal lunchställen och kaféer att välja mellan och kvällstid kan du strosa runt tills du hittar en kvarterskrog eller restaurang som faller dig i smaken. Här finns menyer med mat och dryck för alla smaker. I anslutning till området ligger charmiga Haga med småbutiker och mysiga fik samt hippa Långgatorna med barer, ölhak, skivbutiker och trendiga restauranger.
    
BEKVÄMLIGHETER I OMRÅDET
I Linnéstaden finns ett flertal större mataffärer i olika prisklasser. Här hittar du även charmiga små butiker som är specialiserade på bland annat ekologiska råvaror, engelska matvaror, kryddor, kaffe och thé.  

Längs med Linnégatan och i området kring Haga och Långgatorna finns en mängd mysiga butiker, mötesplatser och matställen att slå sig ner på eller köpa hem take away från. Second hand-älskaren har många alternativ att välja mellan och både på Linnégatan och Haga Nygata finns många små charmiga butiker av olika slag. Om du vill ut på en shoppingrunda finns stadens stora utbud alldeles runt hörnet.

Längst upp på Linnégatan ligger Slottsskogen, Göteborgarnas gemensamma trädgård. Här finns stora grönområden, restauranger, lekparker, djurpark, Göteborgs Naturhistoriska museum och Botaniska trädgården. På sommaren är det här platsen att umgås på över en picknick, motionsrunda eller lekar i solnedgången. I Slottsskogen hålls årligen den välkända festivalen Way Out West och i augusti varje år flygs världsartister in för att underhålla i augustinatten.

KOMMUNIKATIONER
Från Linnéstaden kan du ta dig in till centrala staden, mysiga Majorna, över till Lindholmen på Hisingen eller ut till havet på kort tid. Järntorget och Linnéplatsen är två knutpunkter för kollektivtrafiken i området och härifrån går både bussar och spårvagnar till stadens alla hörn. Besök www.vasttrafik.se för mer information om vilka kommunikationer som passar dig.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.