Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Stafettgatan 1A, Lunden

Trevlig lägenhet i lugnt område

Bra planerad lägenhet i trivsamma Lunden. Här bor du i en mysig bostad med bra förvaringsmöjligheter och tillgång till både stad och natur. Balkongbygge diskuteras.

Från det här ljusa hemmet tar du dig in till staden eller till Skatås grönområden på bara några minuter. Trevligt område med alla tänkbara bekvämligheter runt hörnet. Det här hemmet är perfekt för singeln eller paret.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  2 rum och kök

 • Boarea

  49 kvm

 • Avgift

  2 903 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  3 av 4

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Grundare

Jenny Raneryd

0766 - 47 76 32

Växel

Växel

031 - 761 00 11

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  2 rum och kök
 • Boarea

  49 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Våning

  3 av 4
 • Balkong

  Ska eventuellt byggas, ej beslutat.
 • Byggår

  1945
 • Förråd

  Källarförråd
 • TV/Bredband

  Com hem
 • Lägenhetsnummer

  1004 (Brf) / 1201 (LMV)

Ekonomi

 • Avgift

  2 903 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, vatten, kabel-TV.
 • Andel i föreningen

  5.468%
 • Andelstal avgift

  4.29677%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  1 878 kr/år
 • Försäkring

  1 406 kr/år
 • Totalt

  3 284 kr/år
 • Personer i hushåll

  2
 • Kommentar

  Säljarens information.

Energi

 • Energideklaration

  2011-05-09
 • Energiprestanda

  124 kWh/m2 och år
Planritning

Planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Lägenhetens första rum har ljusa väggar, ekparkett, en inbyggd garderob med praktiskt, nyinstallerat Elfasystem och belysning.

VARDAGSRUM
Lägenhetens vardagsrum har vitmålade väggar, fönster som ger fint ljusinsläpp, ekparkett och plats för möblemang som soffa, fåtölj, tv, tv-möbel, soffbord och hyllor.

SOVRUM
Hemmets sovrum har plats för en stor dubbelsäng samt en mindre möbel. Det här rummet har ljusa väggar, ekparkett, garderober och en klädkammare med plats för kläder och annan förvaring. Även här nyinstallerat Elfasystem med belysning.

BADRUM
Det här rummet har ljust kakel med ljusblå bård, handdukstork, plastmatta och dusch. Ny toalett och nytt handfat med kommod från Svedbergs.

KÖK
Köket har ekparkett, ljusa väggar, ljust kakel, kyl, frys, vita skåpsluckor och rostfri arbetsbänk, ny spis, fläkt och gott om plats för förvaring av köksredskap. Här finns utrymme för ett matbord med tillhörande stolar.

FÖRENING

FÖRENING

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Stafettpinnen bildades 2008-12-19 och fastigheten köptes 2009-06-18. Fastigheten består av totalt 16 bostadsrätter. Det är en välfungerande förening, både ekonomiskt och socialt vilket leder till god stämning och relation grannar emellan. Fastigheten byggdes år 1945. Föreningen är en äkta förening.

FÖRENINGENS HEMSIDA
http://www.brfstafettpinnen.se

FASTIGHETEN
Föreningen äger marken, Göteborg Lunden 56:1.

FÖRVALTNING
Växa Förvaltning AB sköter föreningens förvaltning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Ett gemensamt rum i källaren. Ett enkelt utrymme på ca.12kvm, som i nuläget inte används till annat än allmän förvaring. Förslag om gästrum har inkommit men inget beslut har tagits.

PARKERING
Föreningen har nio parkeringsplatser som kostar 290:- resp 350:- beroende på om man vill ha tillgång till el. Dessa överlåtes inte vid försäljning. Separat kölista gäller. Just nu är alla parkeringsplatser upptagna, dock ingen i kö för närvarande (2015-07-14).

KABEL-TV/BREDBAND
Föreningen har ComHem kabel-tv och det planeras att dra fiber för internet men inget beslut har tagits än.

ÖVERLÅTELSE OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Betalas av säljaren. Pantsättningsavgift tas ut. Växa Förvaltning hanterar föreningens överlåtelser.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar.

GJORDA RENOVERINGAR
Godkänd OVK. Radonåtgärder. Löpande underhåll. Föreningens stammar är morderna och besiktigade.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Det finns önskemål och plan på balkongbyggen. Föreningen gör löpande underhåll och inga större renoveringar eller förändringar är inplanerade.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från Patrik Herrströn, tidigare ordförande i föreningen – 2015-07-13, föreningens årsredovisning samt föreningens hemsida. Som köpare uppmanas du att kontrollera uppgifter som är av stor betydlese för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Lunden

CENTRALT OCH NATURNÄRA
Mysiga Lunden är beläget alldeles öster om Göteborgs stadskärna. Området gränsar till Kålltorp i öster, till Olskroken och Bagaregården i norr, till Bö i söder och till Gårda i väster. Stadsbilden kännetecknas av backiga gator, hemtrevliga landshövdingehus från tidigt 1900-tal, nyare lägenhetskomplex och charmiga villor, en kombination som gör stadsdelen populär för såväl unga som gamla, singlar som barnfamiljer. Här har du nära till många fina naturområden och promenadstråk och i den delen av Lunden som ligger uppe på höjden är utsikten över staden otrolig. Längs med Danska vägen, områdets huvudgata, hittar du restauranger med menyer från världens alla hörn och på sommaren kan du svalka dig med en ljuvlig glass från anrika glassbaren Lejonet och Björnen.

EN SKÖN VARDAG
I Lunden har du nära till alla tänkbara bekvämligheter som förenklar livspusslet. På gångavstånd finns Olskrokstorget med livsmedelsaffärer, diverse småbutiker och torghandel. I stadsdelen finns restauranger, apotek, vårdcentral, blomsterbutiker, bank samt kulturhuset Kåken med bibliotek, café och öppen förskola. För dig som älskar natur och frisk luft ligger det stora rekreationsområdet Delsjön på gångavstånd. Där har du tillgång till badplatser, golfanläggning, promenadstråk, naturreservat och den omtyckta motionscentralen Skatås. Dessutom hittar du fotbollsarenan Överåsvallen och flera lekplatser i området. För regniga dagar, eller för dig som hellre aktiverar dig inomhus, finns ett antal gym på kort avstånd. Familjer med barn i skolåldern har många valmöjligheter och Örgryte/Härlanda har åtskilliga förskolor, både kommunala och fristående.

KOMMUNIKATIONER
Från Lunden tar du dig enkelt till stadens alla tänkbara destinationer, oavsett färdmedel, och på några få minuter är du i Göteborgs centrala delar. Olskrokstorget eller knutpunkten Redbergsplatsen är bara två av många hållplatser i området. Härifrån kan du hoppa på spårvagnar eller bussar åt de flesta håll. För att hitta de kommunikationer som passar dig kan du besöka www.västtrafik.se.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.