Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Wingårdsgatan 11D, Skatås - Kålltorp

Trivsamt hem nära naturen

Trevlig lägenhet med möblerbar balkong och nära till både stad, natur och bekvämligheter. I avgiften ingår bredband och kabel-TV. Kan det vara någonting för er?

I det här mysiga hemmet bor ni alldeles intill grönområdet Skatås och på kort tid tar ni er in till stadskärnan. Ni behöver inte gå långt för att inhandla det ni behöver i vardagen, matbutiken Tempo ligger i samma hus och likaså en pizzeria. Här bor ni hemtrevligt med närhet till goda kommunikationer.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  2 rum och kök

 • Boarea

  53 kvm

 • Avgift

  3 228 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  1

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Grundare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Mäklare

Mäklare / Grundare

Jenny Raneryd

0766 - 10 88 18

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  2 rum och kök
 • Boarea

  53 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Våning

  1
 • Balkong

  Ja
 • Byggår

  1948
  Fastigheten värdeår är 1994.
 • Förråd

  Vindsförråd
 • TV/Bredband

  Com hem
 • Lägenhetsnummer

  23 (Brf) / 1102 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Avgift

  3 228 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Bredband, Kabel-TV
 • Andel i föreningen

  3.21724%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  3 804 kr/år
 • Försäkring

  2 676 kr/år
 • Totalt

  6 480 kr/år
 • Personer i hushåll

  3
 • Kommentar

  Baserat på information från säljaren.

Energi

 • Energideklaration

  2009-08-25
 • Energiprestanda

  128 kWh/m2 och år
Planritning

Planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Bostadens första rum har mörkt klinkergolv och ljusa väggar. En garderob och en mindre klädkammare ger gott om plats för förvaring av ytterkläder.

VARDAGSRUM
I det här rummet finns gott om plats för en stor soffgrupp och annat möblemang. Vardagsrummet har ekparkett, ljusa väggar och ett stort fönster med fönsterbräda i marmor. Härifrån tar ni er ut till lägenhetens balkong.

BALKONG
Från vardagsrummet tar ni er ut till lägenhetens balkong som har ett lummigt och soligt läge. Här finns plats för utemöbler som stolar och bord.

KÖK
Bostadens trevliga kök har ekparkett, vita väggar och vita köksluckor. Köket är utrustat med en kombinerad kyl och frys, diskmaskin, spis med häll, varmluftsugn samt vitt kakel över arbetsytorna. Här finns även städskåp och skafferi och gott om plats för ett matbord.

SOVRUM
Från hallen tar ni er in till lägenhetens trivsamma sovrum som har ekparkett, ljusa väggar och gott om plats för en stor dubbelsäng. Här finns fyra vita garderober med överskåp och två fönster ut mot föreningens lummiga baksida.

BADRUM
Hemmets badrum har ljus våtrumsmatta och vita kakelväggar med beige bård. Här finns ett handfat med kommod, spegelskåp, toalett, dusch med vikbara glasdörrar och ett fönster. 

Förening

Förening

FÖRENINGEN
Brf Wingården 11 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2001. I föreningen finns 28 bostadsrätter, 5 hyresrätter och 3 lokaler som upplåts med hyresrätt.

HEMSIDA
www.sbc.se/wingarden11

FASTIGHETEN
Göteborg Kålltorp 122:2. Fastigheten byggdes 1948, fastighetens värdeår är 1994. Marken upplåts med tomträtt.

FÖRVALTNING
SBC sköter föreningens ekonomiska förvaltning och Mats P Fastighetsservice AB sköter den tekniska förvaltningen.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
I föreningen finns cykelställ, cykelrum, tvättstuga och en gemensam berså.

PARKERING
Föreningen förfogar över 10 parkeringsplatser. I dagsläget är det kö till samtliga platser (2016-02-12).

KABEL-TV/INTERNET
Kabel-TV och bredband via Com Hem. Bredband samt grundutbud av analoga kanaler ingår i avgiften.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT
Överlåtaren svarar tillsammans med förvärvaren att överlåtelseavgiften betalas, 1 108 kr för 2016. Upptagande av nya lån betalas av köparen, ca 443 kr för 2016.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar.

RENOVERINGAR
1994 Genomfördes en rotrenovering. Samma år installerades ny hiss.
2000 Byttes fönster på tre av fasaderna.
2002 Byttes värmegivare.
2004 Renoverades balkonger, i samband med renoveringen putsades fasaden.
2006 Genomfördes en fasadrenovering, i samband med renoveringen byttes resterande fönster. Samma år installerades kod och porttelefon.
2009-2013 Har takunderhåll genomförts.
2013 Målades södra gaveln.
2014 Renoverades och målades butikens fasad och baksida. Samma år genomfördes OVK av ventilationen.
2015 Byttes vattenmätaren i fastigheten ut. Samma år genomfördes plåtarbeten och butikens plåttak målades.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen har en långtgående underhållsplan. Under 2016 planerar föreningen att renovera trapphusen och källaren samt täta samtliga fönster samt se över ventilationsrören och takfläktarna.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från Anne-Kristin Wilson ordförande i föreningen (2016-02-12) samt föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du att kontrollera uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Kålltorp

LUMMIGT OMRÅDE I STADENS UTKANT
Kålltorp är ett lugnt och hemtrevligt område som är beläget i den östligaste delen av stadskärnan. Här finns flerfamiljshus, lägenheter och villor i en salig blandning av landshövdingehus, bostäder av äldre modeller och modernare fastigheter. Förr i tiden låg här en by med samma namn och stadsdelens historia sträcker sig ända ner till 1200-talet. Det var först under tidigt 1900-tal som en stadsplan för området ritades upp. I Kålltorp bor du på ett behagligt avstånd från Göteborgs citypuls, alldeles intill flera stora och grönskande naturområden. Om du inte vill ta dig in till staden har kvarteren både mataffärer, små butiker, restauranger, kaféer och populära kvarterskrogar som ger området liv och rörelse.

I OMRÅDET
I den här delen av Göteborg bor du granne med härlig natur och lummiga grönområden. Alldeles i närheten finns bland annat fina ridvägar, härliga promenadstråk och motionsslingor, flera badplatser samt en golfbana. Renströmska parken, Härlanda Tjärn, Skatås och Delsjöområdet ligger alldeles intill. Tillgången till storslagen natur i kombination med närheten till staden gör stadsdelen omåttligt populär, både för unga, äldre och familjer. Här finns bekvämligheter som mataffärer, restauranger, vårdcentral, apotek, krogar och gym på nära avstånd. Kulturhuset Kåken, som ligger i Härlanda fängelsets gamla lokaler, hittar du också i området. Här finns bibliotek, öppen förskola och många olika kulturaktiviteter. Olskrokstorget och Munkebäckstorget ligger på kort avstånd och där hittar du större mataffärer, gym och småbutiker. Har du barn i skolåldern finns många skolor och förskolor att välja mellan i området.

KOMMUNIKATIONER
Härifrån tar du dig enkelt till stadens alla delar med spårvagn eller buss. På bara 15 minuter är du i Göteborgs centrala delar. Se www.vasttrafik.se för att hitta de kommunikationer som passar dig bäst.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.