Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Stafettgatan 4B, Lunden

Trevlig bostad med snygg interiör

Den här lägenheten i hemtrevliga Lunden ligger avskilt och lugnt med nära till bekvämligheter. Vid Olskroken finns butiker och mataffärer där du kan inhandla det mesta du behöver i din vardag. Bostaden är rymlig och här finns gott om plats för förvaring. Det fräscha badrummet och det stilrena köket ger lägenheten en modern känsla.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  2 rum och kök

 • Boarea

  55.5 kvm

 • Avgift

  3 164 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  3 av 4

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Grundare

Jenny Raneryd

0766 - 47 76 32

Mäklare

Mäklare / Grundare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  2 rum och kök
 • Boarea

  55.5 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Våning

  3 av 4
 • Byggår

  1943
 • Förråd

  Vindsförråd och mindre källarförråd
 • TV/Bredband

  Com hem
 • Lägenhetsnummer

  1202B (Brf) / 1202 (LMV)

Ekonomi

 • Avgift

  3 164 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, Vatten. En obligatorisk avgift om 112 kr tillkommer för kabel-TV.
 • Andel i föreningen

  5.56%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  3 000 kr/år
 • Försäkring

  1 500 kr/år
 • Totalt

  4 500 kr/år
 • Personer i hushåll

  2
 • Kommentar

  Baserat på information från säljaren.

Energi

 • Energideklaration

  2012-05-10
 • Energiprestanda

  118 kWh/m2 och år
Planritning

Planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Lägenhetens första rum har ljust klinkergolv, vitmålade väggar, inbyggda garderober och infällda spotlights i taket. Här finns plats för avhängning och förvaring.

BADRUM
Det fräscha badrummet har grått klinkergolv, vita kakelväggar, handdukstork, tvättmaskin, golvvärme, toalett, tvättmaskin, handfat med kommod, badrumsskåp, dusch, duschväggar i glas och spotlights i taket.

KÖK
Lägenhetens stiliga kök har valnötsgolv, grårandig fondvägg, tre fönster som ger ett härligt ljusinsläpp, vita blanka skåpsluckor, diskmaskin, mikrovågsugn, vitt kakel över arbetsytorna, arbetsbänk i trä, rostfri kyl, frys och fläkt, spishäll och ugn samt ledbelysning under överskåpen. Här finns gott om plats för förvaring.

VARDAGSRUM
Bostadens vardagsrum har fint valnötsgolv, höga golvlister, vitmålade väggar och fönster ut mot föreningens parkering. Här finns gott om plats för en stor soffgrupp och annat möblemang.

SOVRUM
Det mysiga sovrummet har valnötsgolv, vitmålade väggar, en stor skjutdörrsgarderob och två platsbyggda stora garderober. I det här rummet finns plats för en dubbelsäng och möblemang.

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Stafettgatan 4 är en äkta förening med 24 st bostadsrätter.

FASTIGHETEN
Göteborg Lunden 55:5. Fastigheten byggdes 1943 och består av ett flerbostadshus i fyra våningar. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
Föreningen förvaltar själva den ekonomiska förvaltningen.

OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Som medlem i föreningen åtar man sig att trappstäda cirka 2 gånger per år.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns en bastu, hobbyrum med snickarbänk, inglasad takterrass samt en gård med utemöbler och grillmöjligheter. Det finns även cykelförråd och tvättstuga.

PARKERING
Föreningen förfogar över 10 parkeringsplatser. En plats kostar ca 300 kr/mån. I dagsläget finns det en ledig plats (2015-08-31). För boendeparkering se: www.goteborg.se/boendeparkering. I övrigt finns det gratis parkering på gatorna runt om, där skyltar inte säger annat.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV och bredband via Com Hem.

ÖVERLÅTELSE OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av säljaren, 3 000 kr enligt föreningens stadgar. Pantsättningsavgift vid upptagande av nya lån betalas av köparen, ca 445 kr för 2015.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är försäkrad hos Länsförsäkringar.

GJORDA RENOVERINGAR
1991 Genomfördes stambyte.
2008 Målades fasad och fönster på södersidan.
2012 Lades taket om, fönstren målades och takterrassen glasades in. Samma år renoverades tvättstugan.
2013/2014 Genomfördes en brand- och stöldinspektion, i samband med inspektionen har föreningen genomfört förbättringsåtgärder gällande brand- och stöldsäkerheten i fastigheten.
2014 Dränerades gårdssidan om och entrédörrarna byttes.
2015 En ny värmepanna installerades, i samband med installationen byttes termostatventiler och termostatrar. Under året renoverades även källarfönstren.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen planerar att renovera duschrummet i källaren. Föreningen planerar även att sätta plåt runt takterrassen och taket, bygga entrétak samt besiktiga taket. Föreningen tar i dagsläget in offerter för kommande fasadrenovering och fönsterbyte.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från Fanny Nelsson i styrelsen, 2015-08-24, samt från föreningens årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du att kontrollera uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Lunden

CENTRALT OCH NATURNÄRA
Mysiga Lunden är beläget alldeles öster om Göteborgs stadskärna. Området gränsar till Kålltorp i öster, till Olskroken och Bagaregården i norr, till Bö i söder och till Gårda i väster. Stadsbilden kännetecknas av backiga gator, hemtrevliga landshövdingehus från tidigt 1900-tal, nyare lägenhetskomplex och charmiga villor, en kombination som gör stadsdelen populär för såväl unga som gamla, singlar som barnfamiljer. Här har du nära till många fina naturområden och promenadstråk och i den delen av Lunden som ligger uppe på höjden är utsikten över staden otrolig. Längs med Danska vägen, områdets huvudgata, hittar du restauranger med menyer från världens alla hörn och på sommaren kan du svalka dig med en ljuvlig glass från anrika glassbaren Lejonet och Björnen.

EN SKÖN VARDAG
I Lunden har du nära till alla tänkbara bekvämligheter som förenklar livspusslet. På gångavstånd finns Olskrokstorget med livsmedelsaffärer, diverse småbutiker och torghandel. I stadsdelen finns restauranger, apotek, vårdcentral, blomsterbutiker, bank samt kulturhuset Kåken med bibliotek, café och öppen förskola. För dig som älskar natur och frisk luft ligger det stora rekreationsområdet Delsjön på gångavstånd. Där har du tillgång till badplatser, golfanläggning, promenadstråk, naturreservat och den omtyckta motionscentralen Skatås. Dessutom hittar du fotbollsarenan Överåsvallen och flera lekplatser i området. För regniga dagar, eller för dig som hellre aktiverar dig inomhus, finns ett antal gym på kort avstånd. Familjer med barn i skolåldern har många valmöjligheter och Örgryte/Härlanda har åtskilliga förskolor, både kommunala och fristående.

KOMMUNIKATIONER
Från Lunden tar du dig enkelt till stadens alla tänkbara destinationer, oavsett färdmedel, och på några få minuter är du i Göteborgs centrala delar. Olskrokstorget eller knutpunkten Redbergsplatsen är bara två av många hållplatser i området. Härifrån kan du hoppa på spårvagnar eller bussar åt de flesta håll. För att hitta de kommunikationer som passar dig kan du besöka www.västtrafik.se.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.