Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Vättarnas väg 10C, Älvängen

Nybyggt hem i stadsnära kommun

Den här fyrarummaren som färdigställdes 2015 ligger på entréplan med öppna gräsytor för lek alldeles utanför dörren. I avgiften ingår egen parkeringsplats i anslutning till fastigheten. Det här är ett bekvämt hem för er som som vill bo i en trevlig kommun bara några minuter från Göteborgs centrum.

Lägenheten bjuder på härligt ljusinsläpp, två uteplatser och stilrena materialval. En mysig och hemtrevlig bostad för familjen eller pensionären med närhet till både centrum, natursköna områden samt skolor.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  4 rum och kök

 • Boarea

  81 kvm

 • Avgift

  4 522 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  Markplan

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Grundare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Växel

Växel

031 - 761 00 11

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  4 rum och kök
 • Boarea

  81 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Våning

  Markplan
 • Balkong

  Två uteplatser
 • Byggår

  2015
 • Förråd

  Rymligt förråd finns på gården
 • TV/Bredband

  Öppet fiber-LAN
 • Lägenhetsnummer

  F41S/00541 (Brf)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Avgift

  4 522 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Parkeringsplats
 • Andel i föreningen

  2.11346%
 • Skattesats

  33.35%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  3 060 kr/år
 • Försäkring

  1 440 kr/år
 • Totalt

  4 500 kr/år
 • Personer i hushåll

  4
 • Kommentar

  Uppgifter baserade på säljarens information
Planritning

Planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
I hemmets första rum, som har ett laminatgolv och vitmålade väggar, finns gott om plats för avhängning.

KLÄDKAMMARE
Från hallen tar du dig in till hemmets rymliga klädkammare med gott om plats för förvaring.

KÖK
Bostadens kök ligger i öppen planlösning med vardagsrummet. Rummet har vitmålade väggar, vita skåpsluckor, bänkskiva i laminat och grått kakel över arbetsytorna. Här finns kyl och frys, spishäll, ugn, fläkt, diskmaskin och mikrovågsugn. Här finns plats för ett matbord.

VARDAGSRUM
Det här mysiga rummet har laminatgolv, vitmålade väggar och härlig rymd. Här kan ni möblera med en stor soffgrupp, tv-möbler och annat möblemang.

UTEPLATSER
Från vardagsrummet når ni bostadens ena terrass där ni kan möblera med utemöbler och grill. Härifrån ser ni ut över den härliga gräsmattan som bjuder in till lek och utomhusaktiviteter. Det finns möjlighet att bygga ut terrassen så att den gränsar till allmänningen. Bostadens andra utaplats ligger i anslutning till entrén, även här finns plats för utemöbler.

SORVRUM 1
Hemmets första sovrum som idag används som barnrum har vita väggar, laminatgolv, en platsbyggd garderob och trevligt ljusinsläpp från ett fönster. Här finns plats för säng och en skrivbordshörna.

SOVRUM 2
Hemmets största sovrum har ljusinsläpp från två håll, laminatgolv, vitmålade väggar och två rymliga dubbelgarderober. Det här rummet kan möbleras med en stor dubbelsäng och andra möbler.

SOVRUM 3
Det tredje sovrummet som idag används som barnrum har laminatgolv och vitmålade väggar. Även i det här rummet finns plats för dubbelsäng.

BADRUM
Bostadens stora badrum har plastmatta på golvet, helkaklade vita väggar, en arbetsbänk och två dubbelskåp med blanka vita luckor. Rummet är utrustat med torktumlare, tvättmaskin, handfat med kommod, spegel, wc och dusch.

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf BoKlok Vättarna bildades 2013 och består av tio flerbostadshus med totalt 60 bostadsrätter. Föreningen är idag en oäkta förening.

FASTIGHETEN
Ale Utby 20:1. Byggnadsår 2015. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC.

OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Som medlem i föreningen hjälps man åt i området med gräsklippning och viss trädgårdsskötsel.

PARKERING
Egen parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Föreningen har även en gästparkering om 19 platser.

KABEL-TV/BREDBAND
Öppet fiber-Lan. Lägenhetsinnehavaren väljer själv leverantör.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av köparen, 1 113 kr för 2015. Upptagande av nya lån betalas av köparen, ca 445 kr för 2015.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är försäkrad via Vardia.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från Carina Gustafsson (2015-09-23) samt från föreningens årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Ale

FAMILJEVÄNLIG KOMMUN NÄRA GÖTEBORG
Ale kommun består av områdena Surte, Nödinge, Nol, Alafors, Älvängen, Skepplanda, Alvhem och Hålanda. Kommunen ligger strategiskt väl placerat mitt i en expansiv region mellan Göteborg och Trollhättan. Här bor du med natursköna skogsområden, idyllisk landsbygd och vackra sjöar in på knutarna. Dessutom är kommunikationerna in till Göteborg goda och på bara några minuter befinner du dig på centralstationen. Området passar sig väl för barnfamiljer, men även för yngre och äldre som föredrar lyxen av en lugn vardag med närhet till stadens liv och puls.

EXTRAORDINÄR NATUR OCH GOTT OM BEKVÄMLIGHETER
Ale kommun erbjuder ett stort utbud av idrott och motion. I kommunen finns cirka 180 idrottsföreningar och naturen i området inbjuder till ett härligt friluftsliv. Vimmersjön, Hålsjön, Surtesjön och Hultasjön har välutrustade badplatser som lämpar sig väl för barnfamiljer. I kommunen finns gott om storslagna grönområden med omväxlande terräng för både äventyrare och vardagsmotionärer. Till exempel Vättlefjäll med sina vandringsleder, Risveden med väglöst land och fina utsiktsplatser och Dammekärr med motionscentral och många motionsspår där du om vintern kan njuta av en färd på längdskidor. Om du föredrar utförsåkning finns skidanläggningen Alebacken med tre nedfarter. I Ale kommun finns flera omtyckta platser för umgänge och aktiviteter, bland annat Nödinges bibliotek, som är kommunens huvudbibliotek, och Folketshus med biograf och scen, flera fritidsgårdar, tre museum och två golfbanor. När du behöver inhandla vardagens nödvändigheter finns ett stort utbud av handel. Vid Ale torg och Älvängen centrum finns affärer, restauranger, caféer och offentlig service som livsmedelsbutiker, vårdcentral, bank, systembolag, apotek och klädbutiker.

KOMMUNIKATIONER
Med ny motorväg och hela fem pendeltågsstationer är det lätt att resa och pendla till och från Ale kommun. På bara 15 minuter kan du befinna dig på Göteborgs Centralstation. Se Västtrafiks webbplats för att hitta information om de tider och avgångar som passar just dig.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.