Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Stampgatan 68 A, Stampen

Citynära och helrenoverad bostad med solig balkong

Citytvåa med omgjorda ytskikt och totalrenoverat kök och badrum. Solig balkong och ljusa väldisponerade ytor. Solid brf med nyrenoverad gård och flera gemensamhetsutrymmen!

I populära Stampen bor ni med nöjesliv, shopping och service runt hörnet. Området är på uppgång och här finns butiker, gym, restauranger och goda kommunikationer som underlättar i vardagen. Lägenheten har genomgått en helrenovering och har en mycket genomtänkt disponering med ljusa och luftiga ytor att möblera på. Förvaringsmöjligheterna är mycket goda och i övrigt får ni ta del av ett rymligt kök med modern interiör och utrustning, ett lyxigt badrum med härlig golvvärme och en solig balkong som är en ovärderlig tillgång under årets varma dagar. Här bor ni komfortabelt på en adress med promenadavstånd till det mesta!

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  2 rum och kök

 • Boarea

  61.9 kvm

 • Avgift

  3 212 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  4 av 7

 • Hiss

  Ja

Kontaktpersoner

Växel

Växel

031 - 761 00 11

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  2 rum och kök
 • Boarea

  61.9 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Våning

  4 av 7
 • Balkong

  Ja
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  1985
 • Förråd

  Källarförråd
 • TV/Bredband

  Com hem
 • Lägenhetsnummer

  75 (Brf) / 1403 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Avgift

  3 212 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Kabel-TV
 • Andel i föreningen

  0.7999%
 • Skattesats

  32.6%
 • Inre reparationsfond

  Saldo: 1 740 kr
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  3 300 kr/år
 • Försäkring

  1 400 kr/år
 • Totalt

  4 700 kr/år
 • Personer i hushåll

  2
 • Kommentar

  Baserat på säljarens uppgifter

Energi

 • Energideklaration

  2009-02-09
 • Energiprestanda

  93 kWh/m2 och år
Planritning

Planritning

Planritning

Alternativ planritning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Bostadens första rum har grått laminatgolv, ljusa väggar samt dimbar belysning som ger rummet ett härligt sken. I hallen finns en rymlig skjutdörrsgarderob med snygga spegeldörrar där ni kan förvara era kläder och andra tillhörigheter. Härifrån når ni bostadens samtliga rum.

KÖK
Hemmets stilfulla kök som totalrenoverades 2014 har grått laminatgolv, vitmålade väggar och en dekorativ fondtapet. Köksinredningen består av luckor i högblankt vitt och svarta överskåp med glasdörr och inbyggd belysning, en fin kombination som ger en modern känsla. Bänkskivorna i svart laminat har förlängts för att skapa ytterligare arbetsyta och ovan pryds väggen av ett vitt kakel. Köket är utrustat med kombinerad kyl och frys, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, integrerad diskmaskin samt städskåp. I taket sitter inbyggda spotlight som ger ett behagligt ljus och intill fönstret ryms ett rejält matbord för upp till sex personer.

VARDAGSRUM
Det här rummet har en vacker originalparkett, ljusa väggar samt en snygg fondtapet i grafiskt mönster. Tre stora fönster längs ena väggen ger ett generöst ljusinsläpp och här finns plats för soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord.

SOVRUM
Ljust sovrum med klassisk ekparkett och vitmålade väggar. Rummet har plats för dubbelsäng, sängbord och skrivbordshörna och här finns klädförvaring i fyra platsbyggda garderober. Från sovrummet når ni bostadens trivsamma balkong.

BALKONG
Den mysiga balkongen är rymlig och har ett högt och soligt läge. Balkongen är belagd med trätrall och här kan ni möblera med utemöbler som bord, stolar och dekoration.

BADRUM
Hemmets badrum totalrenoverades 2015 och har en modern och lyxig känsla. På golvet ligger en ljusgrå klinker med härlig golvvärme och väggarna är klädda i ett vitt liggande kakel. Badrummet är utrustat med dusch med stor taksil och vikbara glasdörrar, wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning samt vattenburen handdukstork. I taket sitter dimbara spotlights. 

 

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Breintenfeld är en äkta bostadsrättsförening bestående av ett flerbostadshus med total 109 bostadsrätter samt två hyresrätter. Föreningen har adresserna Stampgatan 62-68B. Föreningen bildades 1983.

HEMSIDA
www.breitenfeld.se

FASTIGHETEN
Göteborg Stampen 13:36. Fastigheten byggdes 1985. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
Förenings ekonomiska förvaltning sköts av Dahlsjö Affärs och Fastighetsbyrå AB.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns cykelförråd, tvättstuga, samlingslokal, bastu, ett övernattningsrum med fyra bäddar samt en gemensam innergård.

PARKERING
Föreningen har ett garage under fastigheten med 51 fasta platser samt en plats för dygnshyra. Kostnaden är 500 kronor i månaden för fasta platser samt 50 kronor/dygn för tillfällig parkering i max 1 vecka. I dagsläget är det kö till samtliga garageplatser. Det finns även ett separat utrymme för motorcyklar. En mc-plats kostar 100 kronor i månaden, separat kö.

För boendeparkering se: www.goteborg.se/boendeparkering.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV och bredband via ComHem. Grundutbud av analoga kanaler ingår i avgiften.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av säljaren, cirka 1108 kr för 2016. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 443 kr för 2016.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar.

RENOVERINGAR
2012 Installerades portsystem med videokamera.
2014 Utfördes en OVK-besiktning av ventilationen med godkänt resultat. Under samma år installerades ny torktumlare i tvättstugan vid uppgång 68A, ny mangel vid uppgång 66 samt installerades nytt aggregat i bastun. Det har även utförts underhåll av låssystemet och grannföreningen Brf Friggaboden har under året satt upp en grind mot föreningen där boende har möjlighet att köpa en bricka och passera grinden.
2015 Renoverades garagetaket.
2016 Totalrenoverades hissen vid uppgång 68A.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
I dagsläget pågår en renovering av innergården. Det som kommer att ske härnäst är plantering vid grönytor, cykelförrådet kommer att slutföras och asfalten ska slipas.

Föreningen planerar under 2016 att dra in fiber i samtliga lägenheter. De planerar även under 2017 att renovera samtliga hissar samt insidan av garaget. Inga vidare beslut tagna i dagsläget.

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningen (2016-06-13) samt från föreningens hemsida, årsredovisning samt stadgar. Som köpare uppmanas du att kontrollera uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

 

Område

Stampen

URBAN PULS MITT I STADEN
Stampen är ett av Göteborgs mest centrala områden som ligger alldeles öster om stadens centralstation. Stadsdelen är inringad av vatten med Vallgraven i väster, Fattighusån i söder, Mölndalsån i öster och Göta älv i norr. Odinsgatan och Friggagatan är områdets huvudstråk och här trängs kvartersbebyggelse med kontor och bostäder. Här bor du granne med hela centrum och allt som staden har att erbjuda. Kultur, shopping, nattliv, restauranger och underhållning. Områdes historia sträcker sig ända bak till 1600-talet. Här fanns små landerier, industrier samt flera sociala inrättningar som fattighus och tukthus för kvinnor. Stampen fick sitt namn från en oljestamp som anlades här vid början av 1700-talet. Den senast tiden har stadsdelen fräschats upp och blivit populär och urban. Alléer har planterats, gator har lagts om och nya bostadshus har rests.

I OMRÅDET
I området finns några små grönområden och naturområden vid kanalerna och i närheten ligger den vackra och omtyckta 1800-talsparken Trädgårdsföreningen. Alldeles intill stadsdelen finns nya Ullevi och om du fortsätter på Skånegatan kommer du snart till Scandinavium, Världskulturmuseet, Universum och Liseberg. En av Göteborgs största biografer, Bergakungen, finns också i närheten. I kvarteret finns flera matbutiker, restauranger, bowlinghall, gym och kaféer, så du har aldrig långt till bekvämligheter som förenklar för dig i din vardag. Dessutom ligger både centrum och Olskroken i närheten, med ännu fler matbutiker och faciliteter. Området hör till Centrums Stadsdelsförvaltning och för dig som har barn i skolåldern finns ett stort antal grundskolor och förskolor här.

KOMMUNIKATIONER
I Stampen bor du så nära Göteborgs citypuls som du bara kan, med centralstationen och goda kommunikationer på nära avstånd. Några minuter till fots tar dig till stadens mest centrala delar. Se www.vasttrafik.se för att hitta de kommunikationer som passar dig.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.