Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Bielkegatan 9B, Lunden

Trevligt hem i avslappnad stadsdel

Insynsskyddad och mysig etta i ett lugnt område nära stad och natur. Bostaden har separat kök med plats för matbord för flera personer. Söker du ett perfekt första hem? Då kan det här vara någonting för dig.

I mysiga Lunden har du det mesta som behövs för ett härligt liv. Mataffärer, offentlig service, små butiker och restauranger. Alla tänkbara bekvämligheter som underlättar vardagslivet. Dessutom tar det bara ett par minuter med kollektivtrafiken in till stadspuslen och vill du motionera ute i det gröna kan du promenera till populära Skatås.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  1 rum och kök

 • Boarea

  37 kvm

 • Avgift

  2 813 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  3

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Partner

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Växel

Växel

031 - 761 00 11

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  1 rum och kök
 • Boarea

  37 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Våning

  3
 • Byggår

  1931
 • Förråd

  Vindsförråd
 • TV/Bredband

  Bredbandsbolaget
 • Lägenhetsnummer

  10 (Brf) / 1201 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse.

Ekonomi

 • Avgift

  2 813 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Bredband, Kabel-TV
 • Andel i föreningen

  0.92481%
 • Andelstal avgift

  0.98312%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Nej

Driftskostnader

 • El

  1 500 kr/år
 • Försäkring

  1 296 kr/år
 • Totalt

  2 796 kr/år
 • Personer i hushåll

  2
 • Kommentar

  Baserat på säljarens uppgifter. Kostnad avseende försäkring är baserad på kalkyl på if.se.

Energi

 • Energideklaration

  2009-10-05
 • Energiprestanda

  118 kWh/m2 och år
Planritning

Planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Bostadens första rum välkomnar dig med ekparkett och vitmålade väggar. Hallen är möblerbar och rymlig och här finns en garderob där du kan förvara kläder och andra tillhörigheter.

KÖK
Det här fräscha köket har ekparkett, vitlaserad köksinredning, bänkskiva i ek och ett fönster ut mot föreningens lummiga innergård. Här finns kyl, frys, spis med induktionshäll, ugn, rostfri fläkt och en integrerad diskmaskin. Rummet kan med fördel möbleras med en matplats för fyra personer.

VARDAGSRUM/SOVRUM
I det här ytsmarta och välplanerade rummet finns gott om plats för dubbelsäng, soffa och andra möbler. Rummets golv är i ekparkett och väggarna är vitmålade, dessutom är taket dekorerat med en fin takrosett och takstuckaturer. Här finns en rymlig skjutdörrsgarderob för förvaring av kläder.

BADRUM
Det här fina badrummet har grått klinkergolv och helkaklade väggar med stora vita kakelplattor. Rummet är utrustat med dusch, wc, handfat med vit kommod och en spegel. 

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Lunden 28 i Göteborg är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2005. Föreningen består av tre flerbostadshus med 73 bostadsrätter, 5 hyresrätter samt 3 lokaler med hyresrätt.

HEMSIDA
http://brflunden28.se/

FASTIGHETEN
Göteborg Lunden 28:6, 28:7 samt 28:14. Fastigheterna bebyggdes 1931. Föreningen förvärvade fastigheten 2007. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
Föreningen ekonomiska och tekniska förvaltning sköts av Riksbyggen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns två tvättstugor samt en mysig uteplats med sittplatser.

PARKERING
Föreningen förfogar över fyra parkeringsplatser och sex gargeplatser. En parkeringsplats kostar cirka 300 kronor i månaden, en garageplats kostar cirka 500 kronor i månaden. Kö till samtliga platser. För boendeparkering se: www.goteborg.se/boendeparkering.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV och bredband via Bredbandsbolaget.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av köparen, cirka 1 108 kronor för 2016. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 443 kronor för 2016.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdeförsäkrad via Länsförsäkringar.

GJORDA RENOVERINGAR
1972 Fasadbeklädnad av gatufasad med gult stavtegel.
1979 Ersattes fasad med en plåtfasad och fastigheten genomgick en rejäl upprustning, lägenheter slogs ihop till större, vindarna togs i anspråk och gjordes om till etagelägenheter. Samma år utfördes även stamrörsrenovering och nya eldragningar i samtliga lägenheter.
2000 Renoverades en av tvättstugorna.
2006 Spolades samtliga V/A-stammar i kök och badrum.
2007 Byttes maskiner i den stora tvättstugan.
2008 Tvättades fasad, husgrund putsades om och reparerades samt målades och avrinningsplåtar monterades. Samma år målades dessutom trapphus, balkonger totalrenoverades, gården iordningställdes och nya entrédörrar och nytt passersystem installerades i fastigheten.
2008-2009 Energideklarerades fastigheten.
2008-2010 Installerades nya spisfläktar i samtliga lägenheter, nya tilluftsventiler med backventil, frånluftsdon med fuktsensor i badrum samt nya fläktar på tak som är tryck- och temperaturstyrda.
2009 Byttes infodringar där behov fanns i nedre delen av avloppsstammar och samlingsledningar. Under samma år renoverades dessutom ett av badrummen i en av hyresrätterna, den lilla tvättstugan totalrenoverades och avstängningsventiler samt pump till uppvärmningssystem byttes.
2010 Genomfördes en OVK-besiktning av ventilationen.
2011 Utfördes kontroll, filmning och spolning av dagvatten- och dräneringsledningar. Under samma år byggdes cykelförvaring på gården och ett mindre skärmtak sattes upp vid ingångarna vid Persgatan 6 och Bielkegatan.
2012 Installerades grindar.
2013/2014 Filmades stamledningen i hela huset samt några serviser för framtida renovering.
2014 Renoverades och isolerades tak samtidigt som fönster byttes till treglasfönster

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen håller på att ta fram en ny underhållsplan tillsammans med Riksbyggen. Inga planerade renoveringar i dagsläget.

EKONOMI
Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från Claes Nilsson i föreningen (2015-12-23) samt från föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Lunden

CENTRALT OCH NATURNÄRA
Mysiga Lunden är beläget alldeles öster om Göteborgs stadskärna. Området gränsar till Kålltorp i öster, till Olskroken och Bagaregården i norr, till Bö i söder och till Gårda i väster. Stadsbilden kännetecknas av backiga gator, hemtrevliga landshövdingehus från tidigt 1900-tal, nyare lägenhetskomplex och charmiga villor, en kombination som gör stadsdelen populär för såväl unga som gamla, singlar som barnfamiljer. Här har du nära till många fina naturområden och promenadstråk och i den delen av Lunden som ligger uppe på höjden är utsikten över staden otrolig. Längs med Danska vägen, områdets huvudgata, hittar du restauranger med menyer från världens alla hörn och på sommaren kan du svalka dig med en ljuvlig glass från anrika glassbaren Lejonet och Björnen.

EN SKÖN VARDAG
I Lunden har du nära till alla tänkbara bekvämligheter som förenklar livspusslet. På gångavstånd finns Olskrokstorget med livsmedelsaffärer, diverse småbutiker och torghandel. I stadsdelen finns restauranger, apotek, vårdcentral, blomsterbutiker, bank samt kulturhuset Kåken med bibliotek, café och öppen förskola. För dig som älskar natur och frisk luft ligger det stora rekreationsområdet Delsjön på gångavstånd. Där har du tillgång till badplatser, golfanläggning, promenadstråk, naturreservat och den omtyckta motionscentralen Skatås. Dessutom hittar du fotbollsarenan Överåsvallen och flera lekplatser i området. För regniga dagar, eller för dig som hellre aktiverar dig inomhus, finns ett antal gym på kort avstånd. Familjer med barn i skolåldern har många valmöjligheter och Örgryte/Härlanda har åtskilliga förskolor, både kommunala och fristående.

KOMMUNIKATIONER
Från Lunden tar du dig enkelt till stadens alla tänkbara destinationer, oavsett färdmedel, och på några få minuter är du i Göteborgs centrala delar. Olskrokstorget eller knutpunkten Redbergsplatsen är bara två av många hållplatser i området. Härifrån kan du hoppa på spårvagnar eller bussar åt de flesta håll. För att hitta de kommunikationer som passar dig kan du besöka www.västtrafik.se.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.