Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Vävskedsgatan 2, Lunden

Rymligt och bekvämt

Stor tvåa med balkong, mysig innergård och bra förvaringsmöjligheter. Här bor ni i en stabil förening med god ekonomi. Fiberbredband ingår i avgiften och parkeringsmöjligheterna för boende i området är goda. Kan detta vara ett hem för er?

I charmiga Lunden bor ni både stadsnära och lugnt. Kvarteren är mysiga och avskilda från stadens tempo och atmosfären här är stillsam och behaglig. I området finns bekvämligheter som mataffärer, små butiker och mysiga caféer. Vill ni åka in till innerstadens puls finns goda kommunikationer som tar er till centrum på kort tid. Dessutom har ni naturområden som Skatås och Härlanda Tjärn på nära avstånd.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  2.5 rum och kök

 • Boarea

  72 kvm

 • Avgift

  3 554 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  3

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Partner

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Växel

Växel

031 - 761 00 11

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  2.5 rum och kök
 • Boarea

  72 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Enligt föreningens lägenhetsförteckning är bostaden registrerad som 3 rum och kök.
 • Våning

  3
 • Balkong

  Ja
 • Byggår

  1960
 • Förråd

  Källarförråd
 • TV/Bredband

  Telia
 • Lägenhetsnummer

  14 (Brf) / 1201 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Avgift

  3 554 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Bredband
 • Andel i föreningen

  6.99827%
 • Andelstal avgift

  6.99827%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  2 268 kr/år
 • Försäkring

  1 200 kr/år
 • Totalt

  3 468 kr/år
 • Personer i hushåll

  1
 • Kommentar

  Baserat på säljarens uppgifter.
Planritning

Planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Hallen välkomnar dig med klickgolv i trä och vitmålade tapeter. I det här rummet finns tre rymliga garderober och en klädkammare. Rummet är rymligt och kan användas som en arbetsplats eller annat.

KÖK
Bostadens kök har brun plastmatta, vitmålade tapeter, vita köksluckor och vitt kakel ovan arbetsytorna. Rummet är utrustat med kyl/frys, spis med ugn samt en mikrovågsugn. Här kan ni möblera med en matplats för upp till sex personer. Väggen mellan kök och vardagsrum är inte bärande så om ni önskar en öppnare planlösning kan väggen rivas.

VARDAGSRUM
Det rymliga vardagsrummet har parkettgolv och vitmålade tapeter med en grå fond. Här finns plats för möbler som soffgrupp, tv-möbler och bokhyllor.

SOVRUM
Det mysiga sovrummet har ljust trägolv, vitmålade tapetserade väggar samt en ljust mönstrad fondvägg. I sovrummet finns två garderober med gott om plats för förvaring av kläder. Här kan ni möblera med en stor dubbelsäng och andra sovrumsmöbler.

BALKONG
Från sovrummet tar ni er ut på hemmets balkong som har utsikt mot innergården. Balkongen har österläge och här kan ni njuta av solen från morgonen fram till lunch.

BADRUM
Lägenhetens badrum har blått klinkergolv och vita kakelväggar med blå inslag. Badrummet är utrustat med badkar, wc, handfat med kommod, spegelskåp, dusch och tvättmaskin. 

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Sankt Pauli 40 är en äkta bostadsrättsförening bestående av ett flerbostadshus med 14 bostadsrätter, 1 hyresrätt samt en lokal med hyresrätt.

FASTIGHETEN
Göteborg Lunden 45:10. Fastigheten bebyggdes 1960. Föreningen förvärvade fastigheten 2003. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC.

OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Som medlem i föreningen åtar man sig att trappstäda 2-3 gånger per år.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns tvättstuga, cykelrum, barnvagnsförvaring samt en innergård.

PARKERING
Föreningen förfogar över 5 garageplatser, en plats kostar cirka 530 kronor i månaden. I dagsläget är det kö till samtliga platser (2016-01-07). Intill fastigheten, vid ICA Överås, finns det parkeringsplatser att hyra utomhus eller under tak, för mer information kontakta P-bolaget i Göteborg. För boendeparkering se: www.goteborg.se/boendeparkering.

TV/BREDBAND
Digital-TV och fiberbredband via Telia. Bredband ingår i avgiften. Digital-TV bekostas av lägenhetsinnehavaren. Analogt utbud av TV ingår i avgiften.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av säljaren, cirka 1 108 kronor för 2016. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 443 kronor för 2016.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar.

GJORDA RENOVERINGAR
2007 Genomfördes relining av stammarna. Samma år renoverades flera av badrummen.
2009 Renoverades taket.
2010 Målades balkongerna och fönstren byttes.
2011 Monterades snörasskydd på taket och mögelstopp monterades i taknocken.
2012 Dränerades innergården, i samband med dräneringen gjordes förbättringsarbeten av innergården.
2013 Installerades säkerhetsdörrar på förråd som ska hyras ut. Samma år sattes nya armaturer upp i trapphus och källare och expansionskärl installerades i pannrummet.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen har inga planerade renoveringar.

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget (2016-01-07).

Ovanstående information är baserad på uppgifter från Lars Nyvik, ordförande i föreningen (2016-01-07) samt från föreningens årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Lunden

CENTRALT OCH NATURNÄRA
Mysiga Lunden är beläget alldeles öster om Göteborgs stadskärna. Området gränsar till Kålltorp i öster, till Olskroken och Bagaregården i norr, till Bö i söder och till Gårda i väster. Stadsbilden kännetecknas av backiga gator, hemtrevliga landshövdingehus från tidigt 1900-tal, nyare lägenhetskomplex och charmiga villor, en kombination som gör stadsdelen populär för såväl unga som gamla, singlar som barnfamiljer. Här har du nära till många fina naturområden och promenadstråk och i den delen av Lunden som ligger uppe på höjden är utsikten över staden otrolig. Längs med Danska vägen, områdets huvudgata, hittar du restauranger med menyer från världens alla hörn och på sommaren kan du svalka dig med en ljuvlig glass från anrika glassbaren Lejonet och Björnen.

EN SKÖN VARDAG
I Lunden har du nära till alla tänkbara bekvämligheter som förenklar livspusslet. På gångavstånd finns Olskrokstorget med livsmedelsaffärer, diverse småbutiker och torghandel. I stadsdelen finns restauranger, apotek, vårdcentral, blomsterbutiker, bank samt kulturhuset Kåken med bibliotek, café och öppen förskola. För dig som älskar natur och frisk luft ligger det stora rekreationsområdet Delsjön på gångavstånd. Där har du tillgång till badplatser, golfanläggning, promenadstråk, naturreservat och den omtyckta motionscentralen Skatås. Dessutom hittar du fotbollsarenan Överåsvallen och flera lekplatser i området. För regniga dagar, eller för dig som hellre aktiverar dig inomhus, finns ett antal gym på kort avstånd. Familjer med barn i skolåldern har många valmöjligheter och Örgryte/Härlanda har åtskilliga förskolor, både kommunala och fristående.

KOMMUNIKATIONER
Från Lunden tar du dig enkelt till stadens alla tänkbara destinationer, oavsett färdmedel, och på några få minuter är du i Göteborgs centrala delar. Olskrokstorget eller knutpunkten Redbergsplatsen är bara två av många hållplatser i området. Härifrån kan du hoppa på spårvagnar eller bussar åt de flesta håll. För att hitta de kommunikationer som passar dig kan du besöka www.västtrafik.se.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.