Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Stafettgatan 4C, Lunden

Välplanerat på lugn adress i populära Lunden

Ytsmart och ljus bostad med bevarade detaljer som charmiga brädgolv och spegeldörrar. Här bor du i en trivsam förening med gemensam takterrass och mysiga uteplatser.

Ett perfekt hem för paret eller för singeln. Bostaden har stor potential, ta chansen och sätt din egen prägel! I den här trivsamma lägenheten bor du avskilt med nära till både naturområden och staden. Motionscentralen Skatås ligger på gångavstånd och alldeles i närheten har du Olskrokstorget med affärer och bekvämligheter. Dessutom tar du dig smidigt in till staden på bara några minuter.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  1 rum och kök

 • Boarea

  35 kvm

 • Avgift

  2 252 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  2 av 4

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Partner

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Växel

Växel

031 - 761 00 11

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  1 rum och kök
 • Boarea

  35 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Våning

  2 av 4
 • Byggår

  1943
 • Förråd

  Vindsförråd och källarförråd
 • TV/Bredband

  Com hem
 • Lägenhetsnummer

  1101C (Brf) / 1101 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Avgift

  2 252 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Kabel-TV
 • Andel i föreningen

  3.76%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  3 600 kr/år
 • Försäkring

  1 272 kr/år
 • Totalt

  4 872 kr/år
 • Personer i hushåll

  1
 • Kommentar

  Baserat på säljarens uppgifter. Kostnad avseende försäkring är baserat på kalkyl på if.se.

Energi

 • Energideklaration

  2012-05-10
 • Energiprestanda

  118 kWh/m2 och år
Planritning

Planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Du välkomnas av en rymlig hall med brädgolv och vitmålade väggar. Här finns en platsbyggd garderob med överskåp och plats för avhängning.

KÖK
Mysigt kök med brädgolv i original och vita väggar. Köket har två fönster med utsikt mot Stafettgatan, intill fönstren ryms ett matbord. Köksinredningen är i trä och ovan arbetsytorna sitter vitt kakel. Köket är utrustat med kyl och frys, spis, fläktkåpa samt ett vägghängt skåp.

ALLRUM
Ljust allrum med charmigt brädgolv och ljusa väggar. Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp tack vare ett stort fönsterparti. Här finns plats för både soffa och säng.

BADRUM
Grå våtrumsmatta och gula väggar samt en duschdel med rosa våtrumstapet. Här finns dusch, wc, handfat, spegel samt vägghängda skåp.

 

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Stafettgatan 4 är en äkta bostadsrättsförening bestående av ett flerbostadshus med totalt 24 st bostadsrätter. Föreningen blev 2016 certifierade med stämpeln SBC godkänd, ett kvitto på en välskött förening.

FASTIGHETEN
Göteborg Lunden 55:5. Fastigheten byggdes 1943. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
Föreningen sköter själva den ekonomiska och tekniska förvaltningen.

OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Som medlem i föreningen åtar man sig trappstädning cirka två gånger per år samt snöskottning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns en bastu, hobbyrum med snickarbänk, inglasad takterrass samt en gård med utemöbler och grillmöjligheter. Det finns även cykelförråd och tvättstuga.

PARKERING
Föreningen förfogar över 10 parkeringsplatser. En plats kostar cirka 350 kr/mån. I dagsläget är alla platser upptagna, men det är ingen kö (2016-06-16).

För boendeparkering se: www.goteborg.se/boendeparkering. I övrigt finns det gratis parkering på gatorna runt om, där skyltar inte säger annat.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV och bredband via Com Hem. Grundutbud av kabel-TV ingår i avgiften.

ÖVERLÅTELSE OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av säljaren, cirka 1 108 kronor. Pantsättningsavgift vid upptagande av nya lån betalas av köparen, ca 443 kr för 2016.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är försäkrad hos Länsförsäkringar.

GJORDA RENOVERINGAR
1991 Genomfördes stambyte.
2008 Målades fasad och fönster på södersidan.
2012 Lades taket om, fönstren målades och takterrassen glasades in. Samma år renoverades tvättstugan.
2013/2014 Genomfördes en brand- och stöldinspektion, i samband med inspektionen har föreningen genomfört förbättringsåtgärder gällande brand- och stöldsäkerheten i fastigheten.
2014 Dränerades gårdssidan om och entrédörrarna byttes.
2015 En ny värmepanna installerades, i samband med installationen byttes termostatventiler och termostatrar. Under året renoverades även källarfönstren och LED-belysning installerades på vinden.
2016 Målades soprum samt källare och eluttag installerades på framsidan. Samma år målades även trapphus i A-uppgången.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
I dagsläget pågår renovering av duschutrymmet i källaren, beräknas vara klart under sommaren. Föreningen planerar att eventuellt sätta upp entrétak, installera ny beysning i trappuppgångarna samt måla om trapphus B och C. Inga vidare beslut tagna i dagsläget.

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens styrelse, 2016-06-16, samt från föreningens årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du att kontrollera uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Lunden

CENTRALT OCH NATURNÄRA
Mysiga Lunden är beläget alldeles öster om Göteborgs stadskärna. Området gränsar till Kålltorp i öster, till Olskroken och Bagaregården i norr, till Bö i söder och till Gårda i väster. Stadsbilden kännetecknas av backiga gator, hemtrevliga landshövdingehus från tidigt 1900-tal, nyare lägenhetskomplex och charmiga villor, en kombination som gör stadsdelen populär för såväl unga som gamla, singlar som barnfamiljer. Här har du nära till många fina naturområden och promenadstråk och i den delen av Lunden som ligger uppe på höjden är utsikten över staden otrolig. Längs med Danska vägen, områdets huvudgata, hittar du restauranger med menyer från världens alla hörn och på sommaren kan du svalka dig med en ljuvlig glass från anrika glassbaren Lejonet och Björnen.

EN SKÖN VARDAG
I Lunden har du nära till alla tänkbara bekvämligheter som förenklar livspusslet. På gångavstånd finns Olskrokstorget med livsmedelsaffärer, diverse småbutiker och torghandel. I stadsdelen finns restauranger, apotek, vårdcentral, blomsterbutiker, bank samt kulturhuset Kåken med bibliotek, café och öppen förskola. För dig som älskar natur och frisk luft ligger det stora rekreationsområdet Delsjön på gångavstånd. Där har du tillgång till badplatser, golfanläggning, promenadstråk, naturreservat och den omtyckta motionscentralen Skatås. Dessutom hittar du fotbollsarenan Överåsvallen och flera lekplatser i området. För regniga dagar, eller för dig som hellre aktiverar dig inomhus, finns ett antal gym på kort avstånd. Familjer med barn i skolåldern har många valmöjligheter och Örgryte/Härlanda har åtskilliga förskolor, både kommunala och fristående.

KOMMUNIKATIONER
Från Lunden tar du dig enkelt till stadens alla tänkbara destinationer, oavsett färdmedel, och på några få minuter är du i Göteborgs centrala delar. Olskrokstorget eller knutpunkten Redbergsplatsen är bara två av många hållplatser i området. Härifrån kan du hoppa på spårvagnar eller bussar åt de flesta håll. För att hitta de kommunikationer som passar dig kan du besöka www.västtrafik.se.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.