Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Föreningsgatan 3B, Vasastaden

Totalrenoverad och ljus tvåa med balkong

Ljus och välplanerad citytvåa med balkong på lugn adress mitt i stan. Bostaden totalrenoverades 2016 med exklusiva och stilfulla materialval.

Ta hissen upp till femte våningen och kliv in i detta ljusa hem som omsorgsfullt renoverats med kvalitativa och stilfulla material. Bostaden har genomgående ljust vinylgolv och vitmålade väggar, något som skapar ljus och rymd samt gör det enkelt att inreda personligt. Hemmets mysiga balkong har ett lugnt läge mot Carl Grimbergsgatans vackra fastigheter där ni kan njuta i förmiddagssolen. Köket är klassiskt inrett med vit köksinredning och integrerade vitvaror. Det nyrenoverade badrummet är inrett med kvalitativ badrumsinredning från Hafa och är installerat med behaglig golvvärme, här finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare som underlättar i vardagen.
Här bor ni i en välskött förening en kort promenad från Avenyn och staden utbud. I närheten ligger Handelshögskolan, mysiga Haga samt Slottsskogens mysiga grönområde.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  2 rum och kök

 • Boarea

  66 kvm

 • Avgift

  4 157 kr

 • Budstart

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  5 av 8

 • Hiss

  Ja

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Grundare

Jenny Raneryd

0766 - 47 76 32

Mäklare

Mäklare / Grundare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  2 rum och kök
 • Boarea

  66 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Våning

  5 av 8
 • Balkong

  Ja
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  1975
 • Förråd

  Vindsförråd
 • TV/Bredband

  Com hem
 • Lägenhetsnummer

  445 (Brf) / 1301 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Avgift

  4 157 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Kabel-TV
 • Andel i föreningen

  0.76%
 • Andelstal avgift

  0.76%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  2 800 kr/år
 • Försäkring

  1 700 kr/år
 • Totalt

  4 500 kr/år
 • Personer i hushåll

  1
 • Kommentar

  Baserat på säljarens uppgifter.

Energi

 • Energideklaration

  2009-06-26
 • Energiprestanda

  156 kWh/m2 och år
Planritning

Planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ni välkomnas av den ljusa och möblerbara hallen med dimbara spotlights i taket som skapar en stämningsfull belysning. Golvet är klätt i ett ljust vinylgolv och väggarna är målade i vitt, något som är genomgående för hela lägenheten. Klädförvaring finner ni i en skjutdörrsgarderob samt en rymlig klädkammare.

KLÄDKAMMARE
Bostadens stora klädkammare har ett mörkt laminatgolv och är inredd med öppna garderober som utgör praktiskt klädförvaring.

VARDAGSRUM
Till vänster om hallen når ni det rymliga vardagsrummet som har en härlig rymd tack vare det stora fönsterpartiet i gavel. Fönstren har vackra fönsterbänkar i mörk marmor och utanför har ni Carl Grimbergsgatans vackra fastigheter. Rummets ljusa ytskikt gör det enkelt att inreda personligt och här finns plats för både soffa och matbord. Från vardagsrummet tar ni er ut på den mysiga balkongen.

BALKONG
Bostadens balkong vetter mot den lugna gatan och här kan ni njuta av förmiddagssolen. Här ryms både bord och stolar och golvet är klätt i trall som gör balkongen extra mysig.

KÖK
Det stilrena köket är smakfullt inrett med vit köksinredning som harmoniserar med de ljusa ytskikten. En dekorativ fondvägg skapar en spännande kontrast till den övriga inredningen. Ovan den mörka bänkskivan sitter ett ljusgrått kakel. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, fläktkåpa samt ugn. Intill kökets två fönster ryms ett matbord för 4-5 personer. 

SOVRUM
Hemmets harmoniska sovrum har ett lugnt läge med fönster mot balkongen och den lugna gatan nedanför. Sovrummet har likt övriga rum ett ljust vinylgolv och vitmålade väggar. De luftiga ytorna ger plats för både dubbelsäng och övrigt möblemang.

BADRUM
Bostadens nyrenoverade badrum är inrett med noggranna utvalda materialval. Väggarna är klädda i ljusgrått kakel och på golvet ligger grå klinker med behaglig golvvärme. Badrummet är utrustat med badrumsinredning från Hafa och här finns en toalett, handfat med kommod, vägghängt spegelskåp med belysning, ett vitt vägghängt skåp, duschkabin samt handdukstork. Badrummet är även utrustat med bekvämlighet i form av kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Bosch. I taket sitter infällda spotlights.

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Grimberget är en äkta bostadsrättsförening bestående av fyra punkthus med totalt 147 bostadsrätter, 1 hyresrätt samt 2 lokaler med hyresrätt. En av hyresrätterna kommer under året att säljas och omförhandlas till bostadsrätt. Föreningen registrerades 2003. Adresser i föreningen är Föreningsgatan 1-3.

HEMSIDA
www.brfgrimberget.se

FASTIGHETEN
Göteborg Almedal 6:15. Fastigheterna bebyggdes 1975. Föreningen förvärvade fastigheten 2005. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Husjuristerna AB.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns två tvättstugor, en föreningslokal, cykelställ, barnvagnsrum samt återvinningsrum. Föreningen bygger i dagsläget en övernattningslägenhet samt bastu som beräknas stå färdigt under våren 2017.

PARKERING & CYKELUTHYRNING
Föreningen förfogar över 40 garageplatser. En plats kostar cirka 800 kr/mån. I dagsläget finns det inga lediga platser (2017-02-01). I närliggande Viktoriagaraget finns i dagsläget (2017-02-01) lediga platser från 1500 kr/mån. För mer info se: http://ikfab.kjellberg.se/parkering. Möjlighet att hyra garageplats finns även på Södra Viktoriagatan 39-41. En plats kostar cirka 1000 kr/mån. I dagsläget finns lediga platser (2017-02-01). För mer information se: www.kallfelt.se. För den cykelburne finns möjlighet att hyra cykel genom ”Styr och ställ”, precis utanför fastigheten. Det finns tillgängliga cyklar att abonnera fr.o.m. 1 mars till 30 december. För mer info se: http://www.goteborgbikes.se.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV och bredband via Com Hem. Grundutbud av kabel-TV ingår i avgiften.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av köparen, cirka 1120 kr för 2017. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 448 kr för 2017.

FÖRSÄKRING
Fastigheterna är fullvärdeförsäkrade via Länsförsäkringar.

GJORDA RENOVERINGAR
2007 Gjordes en översyn av värmesystem och ventiler på samtliga radiatorer byttes.
2008 Renoverades garaget. Under året såldes även två av föreningens lokaler som byggdes om till 6 st bostadsrätter.
2009-2010 Renoverades fasaderna, i samband med renoveringen byttes samtliga fönster, innergården renoverades och en översyn av taket utfördes.
2011 Sotades ventilationskanaler i samtliga lägenheter.
2012 Renoverades hissarna och en OVK-besiktning genomfördes.
2013 Fjärrstyrningssystemet till garaget samt rökluckor på taket byttes. Under året såldes även en hyresrätt.
2014 Spolades och filmades samtliga avloppsstammar och vertikala stammar. Under året byttes även frånluftsfläktar i samtliga lägenheter och en ny värmestyrning för inomhusklimatet installerades. Samma år godkändes även OVK av ventilationen och en ny underhållsplan togs fram.
2016 Renoverades trapphusen, i samband med renoveringen installerades säkerhetsdörrar till samtliga lägenheter.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
I dagsläget pågår sanering av fuktskada i föreningens föreningslokal, i samband med saneringen totalrenoveras lokalen. I dagsläget genomförs även injustering av värmesystemet, arbetet beräknas vara klart i mars. Föreningen planerar att dränera fastigheten under 2017, inga vidare beslut tagna i dagsläget. Föreningen håller i dagsläget på att ta fram en detaljerad underhållsplan.

EKONOMI
Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens styrelse (2017-02-01), samt föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du att kontrollera uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.