Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Sixten Camps gata 4, Nya Gårda

Modern citytrea med två sydvästbalkonger och låg avgift

Mysigt hem i fint skick med öppen planlösning, härliga sällskapsytor och stora fönster för ljusinsläpp. Högt upp i huset med ett fritt och insynsskyddat läge samt två rymliga balkonger, den ena inglasad, med sol från förmiddag till sen kväll. Välmående förening med låg avgift!

En optimal trerummare högt upp i huset med fördelaktigt läge utan någon som helst insyn. Båda balkongerna har sol från förmiddag till kväll och här kan man njuta ostört utan något bostadshus direkt framför. Den ena glasades nyligen in, vilket gör att man kan njuta av den längre. Öppen och social arkitektur mellan kök och vardagsrum erbjuder fina möjligheter att umgås, och i vardagsrummet ryms både soffgrupp och matsalsbord utan problem. Fräscht badrum med tvättmaskin och skön golvvärme. Förvaringsmöjligheterna är goda med flera garderober samt en klädkammare. En perfekt belägen citytrea i expansiva Nya Gårda, nära mysiga promenadstråk vid Gullbergsån, utmärkta kommunikationer och all service som behövs!

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  3 rum och kök

 • Boarea

  71 kvm

 • Avgift

  3 537 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  4 av 7

 • Hiss

  Ja

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Partner

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Mäklare

Mäklare / Grundare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  3 rum och kök
 • Boarea

  71 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde.
 • Våning

  4 av 7
 • Balkong

  Två balkonger
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  2008
 • Förråd

  Källarförråd
 • TV/Bredband

  TV via Com Hem och bredband via iTux
 • Lägenhetsnummer

  47 (Brf) / 1403 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Avgift

  3 537 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Kabel-TV
 • Andel i föreningen

  2.04150%
 • Andelstal avgift

  1.83550%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  3 492 kr/år
 • Försäkring

  3 206 kr/år
 • Totalt

  6 698 kr/år
 • Personer i hushåll

  3

Energi

 • Energideklaration

  2010-12-01
 • Energiprestanda

  90 kWh/m2 och år
Planritning

Planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ta hissen upp till fjärde våningen och stig in i ett stilsäkert hem med genomgående fina ytskikt där det bara är att flytta in! Hallen välkomnar er med vitmålade väggar och ett mörkgrått klinkergolv som sedan övergår i ett parkettgolv, vilket är genomgående i hela lägenheten. Till höger erbjuds utmärkta förvaringsmöjligheter i en rymlig skjutdörrsgarderob och här finns även plats för avhängning.

KÖK
Arkitekturen är öppen mot hemmets vardagsrum, något som skapar en social atmosfär och bjuder in till trevliga sammankomster med vänner och familj. Köksinredningen består av släta luckor i vitt med rostfria beslag och ovanför arbetsbänken i ljusgrå laminat sitter ett stilfullt vitt kakel. Gott om förvaring erbjuds i flera lådor, över- och underskåp och här finns bra med arbetsytor för den matlagningsglade. Köket är även utrustat med en praktisk bardisk som bjuder in till mingel och ytan kan dessutom användas som en mindre matplats alternativt som en extra arbetsyta. Här inryms en fläkt, spishäll, ugn, inbyggd micro, diskmaskin samt en hel kyl och frys.

VARDAGSRUM
Ett ljuvligt sällskapsrum med hög mysfaktor som förlängs av en av bostadens rymliga balkonger. Väggarna är målade i en vit kulör med en tapetserad fondvägg och tillsammans med ett generöst ljusflöde från stora glaspartier skapas en härlig rymd. Den generösa ytan erbjuder flera möbleringsalternativ och här kan ni inreda med en soffgrupp, mediamöbel, matsalsbord samt annat möblemang.

BALKONG 1
Vidare från vardagsrummet når ni hemmets ena balkong med ett fritt och insynsskyddat läge. Man kan här njuta i solen från förmiddag till sen kväll. Här kan ni inreda med en loungegrupp, blommor och dekoration. På golvet ligger praktisk trall. 

SOVRUM 1
Sovrummet har en mysig och ombonad känsla och här finns alla förutsättningar för en god nattsömn tack vare det rofyllda läget. Ett stort fönster står för ljusinsläpp. Rummet kan inredas med dubbelsäng samt tillhörande sängbord. Väggarna är målade i en ljus kulör med en fondvägg i mörkgrått. En hel garderobsvägg tar hand om förvaringen på bästa sätt. 

SOVRUM 2
Detta rum lämpar sig utmärkt som gästrum, barnrum eller hemmakontor. Väggarna är målade i en vit kulör och ett fönster samt en helglasad balkongdörr tar tillvara på dagsljuset. Rummet kan inredas med enkelsäng, skrivbordshörna samt övrigt möblemang. En rymlig klädkammare erbjuder goda förvaringsmöjligheter.

BALKONG 2
Från den andra sovrummet når ni hemmets stora ljuvliga balkong, även den i ett härligt och fritt sydvästläge. Denna glasades in under 2020.

BADRUM
Ett stilfullt badrum med tidlösa material och flera bekvämligheter. Golvet är belagt med ett klinker i en grå ton, med underliggande golvvärme, något som matchas fint med kakelplattor i ljusare grått. Utrustningen består av wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, handdukstork samt dusch. Här finns också en tvättmaskin (installerad 2016) med ett skåp över för ytterligare förvaring. 

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Mars är en äkta bostadsrättsförening bestående av ett flerbostadshus med totalt 53 bostadsrätter samt 1 lokal med hyresrätt. Föreningen har adresserna Sixten Camps gata 2-4. Föreningen registrerades 2008.

HEMSIDA
http://www.laget.se/brfmars

FASTIGHETEN
Göteborg Gårda 71:6. Fastigheten byggdes 2008. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
HSB sköter föreningens ekonomiska och tekniska förvaltning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns gästlägenhet, samlingslokal, bastu, cykelrum samt barnvagnsrum.

PARKERING
Föreningen förfogar över 32 garageplatser, varav 3 platser har laddaggregat för elbilar. Plats kan hyras till en kostnad om cirka 1000 kr i månaden. I dagsläget är det kö till samtliga platser (2021-08-04).

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV via ComHem och bredband vi iTux. Grundutbud av analoga kanaler ingår i avgiften.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av köparen, cirka 1190 kronor för 2021. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 476 kronor för 2021.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via IF Skadeförsäkring AB.

GJORDA RENOVERINGAR
2010 Energideklarerades fastigheten samt gjordes en OVK-besiktning av ventilationen.
2012 Gjordes en garantibesiktning av fasaden samt balkonger.
2014 Gjordes en OVK-besiktning av ventilationen. Under samma år besiktigades taket samt genomfördes injusteringar av värmesystemet.
2015 Besiktigades fastigheten och i samband med besiktningen togs en ny underhållsplan fram för att se till att fastigheten hålls i gott skick. Under samma år byttes all nödbelysning i källaren, monterades skyddsplats på exponerade rutor till källarförråden, målades entrédörrar mot gården samt oljades entrédörrar mot spårvagnsmuséet. Föreningen har även lagt stor energi på att hålla iordning i miljöhuset för att kunna hålla nere sophämtningskostnader.
2016 Besiktning av taken, spolning av alla köksavlopp, ommålning och byte av pump i föreningslokalen.
2017 Slipning och oljning av entrédörrar.
2018 Tvätt av fasad mot norr samt gavlar.
2019 Fasadrenovering mot söder genomfördes.
2020 OVK och energideklaration utfördes. Entrédörrar mot spårvagnsmuséet har slipats och lackats, och lampor i allmänna utrymmen har bytts mot LED.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen har inga större underhållsarbeten inplanerade, annat än löpande underhåll. Samfälligheten där föreningen har sina garageplatser planerar att renovera golvet i garaget under året. Inga vidare beslut tagna i dagsläget.

EKONOMI
Föreningens avgifter är uppdelade i två delar- en kapitaldel och en driftdel. Föreningen höjde driftdelen av avgiften med 26% och sänkte kapitaldelen med 24% den 1 januari 2021, detta på grund av låga räntekostnader så man ville omfördela och öka intäkterna för drift och underhåll. De senaste åren har föreningen ofta kunnat ge 1-2 månader avgiftsfritt på kapitaldelen. Inga vidare beslut tagna i dagsläget.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningen (2021-08-04) samt från föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Gårda

BLANDAD ARKITEKTUR I CHARMIG STADSDEL
Den här centrumnära och charmiga stadsdelen har Mölndalsån i väster, Överåsberget i öster, Redbergsvägen i norr och Örgrytevägen i söder. Med flera små gröna oaser, sköna områden vid kanalen och ett behagligt promenadavstånd in till staden bor du bekvämt med allt du behöver i närheten. Gårda är uppdelat i två områden; södra och norra Gårda, och gränsen utgörs av Ullevigatan. Fabriksgatan skär genom den södra delen och Anders Perssonsgatan genom den norra delen. De senaste 10 åren har det byggts och rests ett flertal fina bostadshus här och området fortsätter expandera. Idag har stadsdelen en blandning av äldre karaktärsfulla landshövdingehus, fräscha nybyggen och en mängd stora kontor, varav Canon Business Centers skyskrapa är ett av dem.

I NÄRHETEN
Här bor du på gångavstånd till stadens kärna och du har aldrig långt till kultur, underhållning, nattliv, restauranger och shopping. För storhandling finns köpcentret Focus i södra Gårda, med en av Göteborgs mest välsorterade mataffärer. Här finns även några mindre butiker, frisör och sushirestaurang. I närheten av Gårda finns den populära biografen Bergakungen som visar de senaste storfilmerna. Ullevi, Scandinavium, Gothia Towers, Liseberg, Korsvägen samt Valhallabadet med simhall och gym finns också på gångavstånd. Stadsdelen tillhör centrums Stadsdelsnämnd och för dig som har barn i skolålder finns en mängd olika förskolor och skolor på kort avstånd att välja mellan.

KOMMUNIKATIONER
Här bor du centralt med goda kommunikationer på nära håll. Väljer du bilen går motorvägarna E6 och E20 genom östra Gårda och väljer du kommunaltrafiken går flera spårvagnar och bussar både väster och söder om området. Från knytpunkten Svingeln nås många destinationer med både korta och enkla resvägar, inte minst till centralen/nordstan där du tar dig in till city på ett enkelt och smidigt sätt. Se www.vasttrafik.se för att hitta de kommunikationer som passar dig.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.