Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Stampgatan 56A, Stampen

Välplanerad 3,5 a i solid förening med låg avgift!

Ljus genomgångslägenhet på populär adress med närhet till staden. Här bor ni i ett välplanerat hem i stabil förening med låg avgift.

Välkomna till detta stilrena hem med rofyllt gårdsläge. Här bor ni på väldisponerade kvadratmetrar med tre sovrum samt gott om förvaringsutrymmen. Kök och vardagsrum har en social och öppen planlösning som skiljs åt genom en praktisk köksö, perfekt för trevliga middagar med vänner och familj. Köket är klassiskt inrett i vitt med mörka bänkskivor och intill köket finns gott om plats för ett stort matbord. Ett perfekt cityboende i solid förening med faciliteter som övernattningslägenhet och gym. Här bor ni med alla tänkbara bekvämligheter på gångavstånd som mataffärer, restauranger och offentlig service. Några steg bort ligger stadskärnan med underhållning, kultur, shopping och offentlig service. Ett perfekt cityboende!

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  3 rum och kök

 • Boarea

  85.7 kvm

 • Avgift

  3 258 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  1 av 6

 • Hiss

  Ja

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Partner

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Växel

Växel

031 - 761 00 11

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  3 rum och kök
 • Boarea

  85.7 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde. Enligt föreningens lägenhetsförteckning är bostaden registrerad som 3 rum och kök.
 • Våning

  1 av 6
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  1980
 • Förråd

  Källarförråd
 • TV/Bredband

  Com hem
 • Lägenhetsnummer

  34 (Brf) / 1101 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse.

Ekonomi

 • Avgift

  3 258 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Kabel-TV
 • Andel i föreningen

  0.49484%
 • Andelstal avgift

  0.49484%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  2 325 kr/år
 • Försäkring

  2 076 kr/år
 • Totalt

  4 401 kr/år
 • Personer i hushåll

  3
 • Kommentar

  Baserat på säljarens uppgifter.

Energi

 • Energideklaration

  2008-09-04
 • Energiprestanda

  93 kWh/m2 och år
Planritning

Planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ni välkomnas av bostadens rymliga hall med terrakottafärgat klinkergolv och vita väggar. Här finns gott om förvaringsutrymmen i en skjutdörrsgarderob samt en vit garderob.

SOVRUM 1
Till vänster om hallen ligger hemmets större sovrum med ett lugnt och rofyllt läge mot föreningens innergård. Golvet är klätt i laminat och väggarna är målade i vitt. Här ryms en dubbelsäng och övrigt möblemang, klädförvaring finner ni i tre garderober.

VARDAGSRUM
Från hallen tar ni er vidare till bostadens rymliga vardagsrum med ekparkett, ljusa väggar samt en dekorativ fondvägg i ljusgrå tegel. Rummet har ett stort fönsterparti beläget mot gården som skänker rummet ljus. Vardagsrummets öppna och sociala planlösning mot köket skapar en härlig rymd, perfekt för trevliga middagar i goda vänners lag! Här kan ni möblera med en större soffgrupp och övrigt möblemang.

KÖK
Hemmets stilrena kök är inrett med vit köksinredning med bänkskivor i mörk laminat. Ovan sitter ett svart kakel som bryter av snyggt mot den vita inredningen. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, spishäll, fläktkåpa, varmluftsugn samt diskmaskin. Köket har en praktisk köksö som ger gott om extra arbetsyta och förvaringsutrymmen. Intill kökets fönster finns gott om plats för ett större matbord.

SOVRUM 2/ARBETSRUM
I anslutning till vardagsrummet når ni hemmets tillbyggda sovrum med plats för säng alternativt skrivbord. Golvet är klätt i ekparkett och väggarna är målade i vitt, två fönster mot vardagsrummet skänker rummet ljus. 

SOVRUM 3
Längst in i hemmet ligger det tredje sovrummet med ekparkett och ljusa väggar. Ett fönster förser rummet med ljus och här kan ni möblera med dubbelsäng och övrigt möblemang. En garderob med skjutdörrar ger gott om plats för förvaring av kläder och tillhörigheter.

BADRUM
Rymligt badrum med ljust klinkergolv och helkaklade väggar i ljus ton. Här finns toalett, handfat med kommod, spegel med belysning, badkar samt handdukstork. Här finns även väggfasta hyllplan. 

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
HSB Brf Stampgatan är en äkta bostadsrättsförening bestående av två flerfamiljshus med totalt 213 bostadsrätter samt tre lokaler med hyresrätt. Föreningen har adresserna Stampgatan 54A-54G, 56A-56E, 58A-58C samt 60A-60B. Föreningen bildades i samband med byggnationen.

HEMSIDA
http://www.stampgatan.se/

FASTIGHETEN
Göteborg Stampen 13:29. Fastigheten byggdes 1980. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
Förenings ekonomiska förvaltning sköts av HSB. Föreningens tekniska förvaltning sköts av GFS AB.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns flera tvättstugor, cykelparkering och en motionslokal. Föreningen har även ett övernattningsrum samt en möteslokal som delas med Brf Friggagatan. För mer info om övernattningslägenhet samt möteslokal se: http://friggagatan.se/category/lokaler/

PARKERING
Föreningen har ett bildäck under gården med 145 parkeringsplatser. En plats med skydd kostar cirka 450 kr i månaden, en plats på öppen yta kostar cirka 425 kronor i månaden. I dagsläget är det kö till samtliga platser. För boendeparkering se: www.goteborg.se/boendeparkering.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV och bredband via ComHem. Grundutbud av kabel-TV ingår i avgiften.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av säljaren, cirka 1120 kr för 2017. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 448 kr för 2017.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Moderna Försäkringar.

RENOVERINGAR
2007 Målades plåttaken.
2009 Spolades avloppsledningarna i hela fastigheten. Samma år genomfördes en OVK-besiktning av ventilationen.
2010 Renoverades en av lokalerna. Samma år genomfördes en utredning om gårdsbjälklaget och underliggande parkeringsdäck.
2012 En lokal byggdes om till tre lägenheter. Samma år besiktigades VVS och våtutrymmen i samtliga lägenheter.
2012-2013 Rustades gården upp.
2013 Byggdes tre lokaler om till åtta lägenheter.
2014 Renoverades tvättstugan i uppgång 56B samt motionsrummet. Samma år spolades avloppsledningarna i garaget och under husen, isolerades grunden under balkongplattan på Stampgatan 60B samt utfördes en optimering av belysningen i garaget och källargångar. Under året har även den inre garageporten bytts ut och balkongdörrarna i gårdshusen bytts ut.
2014-2015 Renoverades garaget samt reparerades takterrassen på Stampgatan 54A. Under samma period byttes balkongdörrar samt fönster mot Stampgatan.
2016 Renoverades tvättstugorna.
2017 Renoverades trapphus.

PÅGÅENDE RENOVERINGAR
I dagsläget pågår renovering av resterande trapphus. 

EKONOMI
Välskött förening med god ekonomi. Föreningen har beslutat att höja avgiften med 3% fr.o.m 1/1-2018. (2017-11-13).

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens styrelse (2017-11-13) samt föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du att kontrollera uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Stampen

URBAN PULS MITT I STADEN
Stampen är ett av Göteborgs mest centrala områden som ligger alldeles öster om stadens centralstation. Stadsdelen är inringad av vatten med Vallgraven i väster, Fattighusån i söder, Mölndalsån i öster och Göta älv i norr. Odinsgatan och Friggagatan är områdets huvudstråk och här trängs kvartersbebyggelse med kontor och bostäder. Här bor du granne med hela centrum och allt som staden har att erbjuda. Kultur, shopping, nattliv, restauranger och underhållning. Områdes historia sträcker sig ända bak till 1600-talet. Här fanns små landerier, industrier samt flera sociala inrättningar som fattighus och tukthus för kvinnor. Stampen fick sitt namn från en oljestamp som anlades här vid början av 1700-talet. Den senast tiden har stadsdelen fräschats upp och blivit populär och urban. Alléer har planterats, gator har lagts om och nya bostadshus har rests.

I OMRÅDET
I området finns några små grönområden och naturområden vid kanalerna och i närheten ligger den vackra och omtyckta 1800-talsparken Trädgårdsföreningen. Alldeles intill stadsdelen finns nya Ullevi och om du fortsätter på Skånegatan kommer du snart till Scandinavium, Världskulturmuseet, Universum och Liseberg. En av Göteborgs största biografer, Bergakungen, finns också i närheten. I kvarteret finns flera matbutiker, restauranger, bowlinghall, gym och kaféer, så du har aldrig långt till bekvämligheter som förenklar för dig i din vardag. Dessutom ligger både centrum och Olskroken i närheten, med ännu fler matbutiker och faciliteter. Området hör till Centrums Stadsdelsförvaltning och för dig som har barn i skolåldern finns ett stort antal grundskolor och förskolor här.

KOMMUNIKATIONER
I Stampen bor du så nära Göteborgs citypuls som du bara kan, med centralstationen och goda kommunikationer på nära avstånd. Några minuter till fots tar dig till stadens mest centrala delar. Se www.vasttrafik.se för att hitta de kommunikationer som passar dig.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.