Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Fyrmästaregången 4, Masthugget

Solig balkong och utsikt över hamninloppet

Rymlig trea, tidigare fyra, med makalös utsikt över hamninloppet. Från den inglasade balkongen i söder ser ni Masthuggets takåsar. Dubbla badrum och separat tvättstuga gör denna lägenhet till ett bekvämt boende för hela familjen.

Välkommen in i en öppen hemtrevlig lägenhet belägen högst upp i huset. Lägenheten präglas av fantastisk utsikt i två väderstreck samt ett rikligt ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna. Den stora, inglasade balkongen med utsikt över Masthugget har renoverats nyligen av föreningen. Lägenhetens större badrum nyrenoverades 2016 i snygga materialval och med modern inredning. Resterande rum i lägenheten har inte gjorts vid utan är fria att helt sätta er egen prägel på. Bostaden är del av en av Göteborgs största föreningar och här finns inga faciliteter att sakna. I närområdet finns matbutiker, gym, restauranger samt goda kommunikationer med buss och spårvagn in till Göteborgs stadspuls.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  4 rum och kök

 • Boarea

  104.5 kvm

 • Avgift

  5 407 kr

 • Budstart

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  4 av 4

 • Hiss

  Ja

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Grundare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Mäklare

Mäklare / Grundare

Jenny Raneryd

0766 - 10 88 18

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  4 rum och kök
 • Boarea

  104.5 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde. Enligt föreningens lägenhetsförteckning är bostaden registrerad som 4 rum och kök.
 • Våning

  4 av 4
 • Balkong

  Ja
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  1967-1972
 • Förråd

  Källarförråd
 • TV/Bredband

  Kabel-TV via ComHem och öppet fiber via iTUX
 • Lägenhetsnummer

  452 (Brf) / 1402 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Avgift

  5 407 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Kabel-TV
 • Andel i föreningen

  0.13068%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  4 500 kr/år
 • Försäkring

  3 200 kr/år
 • Totalt

  7 700 kr/år
 • Kommentar

  Elkostnad är beräknad av schablon. Övriga kostnader är baserade på säljarens uppgifter.

Energi

 • Energideklaration

  2009-12-09
 • Energiprestanda

  141 kWh/m2 och år
Planritning

Planlösning

Planritning

Ursprunglig planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Välkommen in i  en rymlig hall med gott om plats för avhängning både på hatthylla och i garderober. Här finns även en klädkammare som rymmer både ytterkläder och fritidsattiraljer. På golvet ligger klinker innanför dörren och sedan parkett på resterande golvyta. Väggarna är tapetserade. 

KÖK
Köket ligger i direkt anslutning till hallen. Skåpsluckorna och kaklet ovanför träbänkskivan är vita, på golvet ligger laminat och väggarna är tapetserade. Köksutrustningen består av hällspis med ugn, kolfilterfläkt, halvhöjds kyl och frys samt diskmaskin. I köket finns även ett praktiskt städskåp. Här finns gott om plats för matgrupp för många sittande. 

VARDAGSRUM
Lägenhetens vardagsrum är utan tvekan lägenhetens pärla med sin milsvida utsikt över hamnen och Hisingen genom det stora fönsterpartiet. Detta rum har tidigare varit uppdelat i två separata rum för att skapa ytterligare ett sovrum, och denna planlösning kan enkelt återställas om så önskas. På golvet ligger lackad parkett och väggarna är tapetserade. 

BALKONG
Från vardagsrummets södra sida når ni lägenhetens balkong som glasades in 2016. Här har ni utsikt över Masthuggets takåsar och kan njuta av solen under förmiddagen och tidiga eftermiddagen. På balkongen finns dessutom ett mindre förråd samt ett eget sopnedkast.

SOVRUM 1
Lägenhetens första sovrum nås direkt från hallen och rymmer en säng av större modell om så önskas. Med sitt norrläge har ni även här utsikt över hamninloppet. På golvet ligger oljad parkett och väggarna är tapetserade.

SOVRUM 2
Detta sovrum nås från köket och ligger med utsikt över den trevliga innergården. Detta rum rymmer en enkelsäng samt även studiehörna eller liknande. På golvet ligger laminat och väggarna är tapetserade.

TVÄTTSTUGA
Från köket nås lägenhetens tvättstuga. Detta rum är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, tvättställ samt gott om förvaring i över- och underskåp. På golvet ligger laminat samt klinker.

BADRUM 1
Hemmets större badrum renoverades 2016 med stilrena materialval och en färgskala som går i grått och vitt på kakel, klinker och inredning. Kalla fötter värms snabbt med golvvärme och resterande badrumsutrustning består av badkar, förvaringsskåp, handfat med kommod, WC och handdukstork (kombinerad el- och vattenuppvärmd).

BADRUM 2
Detta badrum är helkaklat även det men här går färgskalan i blått och grått. Detta badrum är utrustat med dusch, handfat och WC.

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Masthugget registrerades 1980 och består av 1091 bostadsrätter, 81 lokaler med hyresrätt samt 71 studentbostäder. Fastigheten byggdes 1967-1972 och består av 20 hus samt fem garage. Föreningen är en äkta förening och är en av Sveriges största föreningar.

HEMSIDA
www.brfmasthugget.se

FASTIGHETEN
Föreningen har tomrättsavtal till fastigheterna Göteborg Stigberget 34:11 samt 34:14-34:21.

FÖRVALTNING
Föreningen förvaltas ekonomiskt, administrativt, tekniskt och driftmässigt av egen anställd personal.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns fest- och samlingslokaler, bastu och motionsrum, mattvätt, biltvätt, bilvårdsplats, måleri, snickeri, vävstuga och ett aktivitetsrum med dart samt pingis- och biljardbord. Det finns även cykelförråd och tvättstugor. För information om priser hänvisar vi till föreningens hemsida.

PARKERING
Föreningen har fem parkeringsgarage som är belägna på Andra Långgatan 44-48, Klamparegatan 3, Fjällgatan 17, Repslagaregatan 2 och Kjellmansgatan 28. Parkeringsgaragen är uppvärmda och alla förhyrda ytor är utrustade med passerkortsläsare vid in- och utfart. Garageplats kostar ca 525 kr/mån, Mc-plats ca 225 kr/mån. I dagsläget finns lediga platser (2017-05-15).

För boendeparkering se: www.goteborg.se/boendeparkering.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV via Com Hem, basutbudet ingår i avgiften. Föreningen har ett avtal med iTUX som KO (kommunikationsoperatör) för bredbandsnätet.

ÖVERLÅTELSE OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av säljaren, 1 120 kr för 2017. Pantsättningsavgift vid upptagande av nya lån betalas av köparen, ca 448 kr för 2017.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är försäkrad hos Moderna Försäkringar.

GJORDA RENOVERINGAR
2011-2013 Renoverades hissar.
2012 Renoverades samtliga garage, nya cykelhus byggdes och underhåll utfördes på samtliga fönster.
2014 Gården på Klamparegatan genomgick en fullständig ombyggnad och gårdsbjälklaget försågs med nytt tätskikt.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
I dagsläget pågår renovering av fasader, fönster samt balkonger och passersystemen byts ut. I samband med renoveringen byts fläktar och aggregat ut och installation av värmeåtervinning genomförs. Dessa renoveringar kommer färdigställas under 2017. Föreningen bygger även nya bostäder på Masthuggsterrassen. Renoveringen sker etappvis.

Föreningen planerar att inom de närmsta åren renovera trapphusen. Under 2017 planerar föreningen att påbörja relining av avloppsstammarna. 2020 planeras byte av tak att påbörjas.

EKONOMI
Föreningen har god ekonomi. Finansieringsplanen innehåller årlig indexhöjning av årsavgifterna på ca 2 %. Senaste höjningen var 2014 med 2 % men innan dess var det 2010.

ÖVRIGT
Ovanstående information om föreningen är baserad på uppgifter från föreningens expedition (2017-04-24 och 2017-05-15), föreningens hemsida samt föreningens årsredovisning. Rekommenderat är att uppgifter som är av särskild betydelse för dig som köpare kontrolleras med föreningens kontaktperson. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att dessa uppgifter är korrekta.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.