Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Spekebergsgatan 12, Annedal/Vasastaden

Insynsskyddad etagetvåa med karaktär

Unik vindsvåning i vacker tegelfastighet med ett högt och insynsskyddat läge. Ljust och välplanerat hem med smakfullt renoverat kök och badrum. El ingår i avgiften.

Ett drömhem på lugn adress mitt i staden! Redan när ni kliver över tröskeln möts ni av hemmets genuina atmosfär och vindskaraktär. Bostaden präglas av vackra takbjälkar och härliga ljusinsläpp som skapar rymd. Det renoverade köket är smakfullt inrett och här finns en gasspis, perfekt för den matlagningsglade! På övre plan ligger det trevliga sovrummet med himlen som närmsta granne. Här bor du på en lugn adress i en trevlig förening med villakänsla.
Bostaden har en golvyta om cirka 60 kvm varav ca 18 kvm ej i full ståhöjd. Den lummiga trädgården har flera mysiga uteplatser, perfekt för lata sommardagar! Runt knuten har ni Vasastadens och Linnéstadens utbud av restauranger, caféer och offentlig service. Ett fantastiskt cityboende när det är som bäst!

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  2 rum och kök

 • Totalarea

  60 kvm

 • Avgift

  2 629 kr

 • Budstart

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  3 av 3

Kontaktpersoner

Växel

Växel

031 - 761 00 11

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  2 rum och kök
 • Totalarea

  60 kvm
  Baserad på Säljarens information.
 • Kommentar area

  Enligt den ekonomiska planen från 2008 är bostaden registrerad som 1 rum och kök med en boarea om ca 48 kvm. Enligt säljaren är den totala golvytan ca 60 kvm varav biarea ca 18 kvm. Är boarean av väsentlig betydelse uppmanas köparen ombesörja en uppmätning av bostaden.
 • Våning

  3 av 3
 • Balkong

  Fransk balkong, förberett för balkong
 • Byggår

  1886, ombyggt 2008-2009
 • TV/Bredband

  Kabel-TV och bredband via valfri ADSL-leverantör.
 • Lägenhetsnummer

  5 (Brf) / 1305 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Avgift

  2 629 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, Vatten, El, Stadsgas
 • Andel i föreningen

  16.54%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • Försäkring

  1 800 kr/år
 • Totalt

  1 800 kr/år
 • Personer i hushåll

  2
 • Kommentar

  Baserat på säljarens uppgifter.
Planritning

Planlösning entréplan

Planritning

Planlösning övre plan

Planritning

Alternativ planlösning övre plan

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

HALL
Ni välkomnas av den rymliga hallen med ekparkett, vitmålade väggar samt en fondvägg klädd i mörkbetsat träplank. Hallen är möblerbar och har gott om plats för avhängning. Under trappan finns dessutom ett praktiskt förvaringsutrymme.

KÖK
Hemmets stilrena kök renoverades 2010. Köket är smakfullt inrett med vit köksinredning från Marbodal med vitt kakel ovan de massiva bänkskivorna i ek. Rummet har högt upp till tak som skapar en härlig rymd och vackra takbjälkar skänker rummet karaktär. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, varmluftsugn, fläktkåpa samt gasspis, perfekt för den matlagningsglade! Här finns två fönster och intill ryms ett större matbord. 

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med ekparkett och vita väggar. Rummet kan med enkelhet möbleras med soffgrupp och övrigt möblemang. Fönster i två väderstreck skänker ljus och här finns även en fransk balkong som nås genom en hög glasdörr. Föreningen har tidigare haft ett beviljat bygglov för byggnation av balkong från vardagsrummet, detta har utgått och behöver förnyas alternativt ansökas om på nytt. Vardagsrummet är förberett med balkongdörr för eventuell framtida balkong.

BADRUM
Hemmets badrum renoverades 2017 och är inrett med påkostade materialval samt stilfull inredning från Aspen. Golvet är klätt med grå klinker och väggarna är helkaklade i grått. Här finns toalett, handfat, spegel, dusch med glasväggar samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare som är praktisk inbyggd med ett platsbyggt skåp. Badrummet är installerat med behaglig golvvärme.

 

ÖVRE PLAN

ÖVRE HALL
En snygg trappa tar er till övre plan och den övre hallen med ekparkett samt vita väggar. Här finns gott om plats för möblemang som exempelvis ett skrivbord.

SOVRUM
Ljust sovrum med underbar vindskaraktär. Rummet smyckas av takbjälkar och ett stort takfönster skänker rummet ett underbart ljus. Utanför har ni himlen och den lummiga omgivningen att njut av. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och klädförvaring finner ni i en utdragbar garderob med praktiskt förvaringssystem.

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Annedal 4:4 är en äkta bostadsrättsförening bestående av ett flerbostadshus med totalt 5 bostadsrätter.

FASTIGHETEN
Göteborg Annedal 4:4. Fastigheten byggdes 1886, en omfattande ombyggnation genomfördes 2007-2008 i samband med att föreningen förvärvade fastigheten. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
Föreningens sköter själva sin ekonomiska förvaltning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en lummig gård med flera trevliga uteplatser.

OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Som medlem åtar man sig trappstädning enligt rullande schema. Medlemmarna har även gemensamt ansvar för snöskottning vid behov.

PARKERING
Föreningen förfogar över 2 parkeringsplatser, i dagsläget är det kö till samtliga platser (2018-05-11). För boendeparkering se: www.goteborg.se/boendeparkering. Adressen Spekebergsgatan 12 är berättigad till boendeparkering inom område ”M”.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV och bredband via valfri ADSL-leverantör.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av köparen, cirka 1138 kr för 2018. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 455 kr för 2018.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Dina Försäkringar AB.

GJORDA RENOVERINGAR
2007-2008 Totalrenoverades fastigheten.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen har inte planerade renoveringar i dagsläget.

EKONOMI
Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget (2018-05-11).

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens styrelse (2018-05-11), samt föreningens årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du att kontrollera uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Vasastaden

STÅTLIG STADSDEL MED GULDKANT
Mellan mysiga Haga och paradgatan Avenyn reser sig Vasastaden som är ett av Göteborgs mest eleganta områden. Stadsdelen byggdes till största delen upp mellan 1870 och 1920 och de breda gatorna och stora byggnaderna med ljusa stenfasader för tankarna till stilfulla områden i Paris och Wien. Genom de vackra kvarteren sträcker sig det pampiga huvudstråket Vasagatan med en allé som grönskar om sommaren och ett stort utbud av caféer, butiker, kvarterskrogar och trendiga barer. Trots närhet till shopping, restauranger och härlig stadspuls är Vasastaden lugnt och harmoniskt och i närheten finns flera ett flertal avstressande grönområden och parker.

STADENS HJÄRTA
I centrala Vasastaden har du tillgång till hela Göteborg. Bara några minuter bort finns allt du behöver för en vardag med det lilla extra. En kort promenad tar dig till stadens kärna med alla tänkbara bekvämligheter som butiker, krogar, kultur och underhållning. Stadsdelen gränsar till hemtrevliga Haga och levande Linnéstaden, med sitt stora utbud av härliga mötesplatser. I närområdet finns ett antal större matbutiker och på något av de många caféer kan du snabbt och enkelt köpa med dig en latte på väg till jobbet. I området finns trivsamma Vasaparken och längs med kanalen ligger Kungsparken. Här samlas soldyrkare och kontorsarbetare för picknick och lunchpauser under sommarhalvåret. Dessutom finns Grönområdena Näckrosdammen, Hagaparken och Slottsskogen runt hörnet för härliga promenader och utomhusaktiviteter. För konst- och kulturintresserade ligger Röhsska Muséet på Vasagatan och i stadsdelen finns dessutom Göteborgs Universitet, Handelshögskolan och Universitetsbiblioteket. Vasastaden lockar både yngre och äldre som söker ett behagligt liv med skön extravagans. Med bra förskolor, grundskola och gymnasium passar stadsdelen utmärkt även för barnfamiljen.

TILL FOTS ÖVERALLT
Boende i Vasastaden har gångavstånd till de flesta destinationer i city. Till Avenyn tar du dig till fots på bara någon minut. Väljer du att färdas med spårvagn eller buss finns många alternativ som tar dig till stadens alla delar, oavsett om du vill ut mot havet eller in mot centrum. Vasaplatsen, Vasa Viktoriagatan, Hagakyrkan, Valand är närmaste hållplatserna. Se Västtrafiks hemsida för mer information om vilka förbindelser som passar just dig.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.