Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Adler Salvius gata 11, Prippska Tomten

Ljus gaveltrea med inglasad balkong

Trerummare med härliga ljusinsläpp och inglasad, rymlig balkong. Därtill ett mycket fräscht badrum som renoverats 2016. Bredband ingår i avgiften.

Välkomna till denna ljussköna gaveltrea med många fönsterpartier och stor, inglasad balkong som enkelt kan nyttjas som ett extra rum. Genomgående sober färgsättning och vitoljat plankgolv i hela bostaden gör det enkelt att inreda personligt. Badrummet är renoverat 2016 med tidsenliga materialval och därmed i toppskick. Här finns också vardagslyx i form av tvättmaskin och torktumlare. Hela hemmet bjuder på goda förvaringsutrymmen och utöver det finns även en klädkammare. Här bor ni i ett mycket bekvämt cityhem högt upp i huset som har tillgång till gemensam terrass och bastu. Perfekt belägen bostad med alla tänkbara bekvämligheter på gångavstånd och därtill ingår bredband i avgiften. Stadskärnan med underhållning, kultur, shopping och offentlig service ligger bara några minuter bort.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  3 rum och kök

 • Boarea

  82.7 kvm

 • Avgift

  4 138 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  6 av 8

 • Hiss

  Ja

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Partner

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Växel

Växel

031 - 761 00 11

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  3 rum och kök
 • Boarea

  82.7 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde.
 • Våning

  6 av 8
 • Balkong

  Inglasad balkong
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  1988
 • Förråd

  Källarförråd
 • TV/Bredband

  Kabel-TV via Com hem, bredband via Telia.
 • Lägenhetsnummer

  85 (Brf) / 1602 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse.

Ekonomi

 • Avgift

  4 138 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband, IP-telefoni (ej samtalskostnad).
 • Andel i föreningen

  0.76251%
 • Andelstal avgift

  0.76251%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  3 600 kr/år
 • Försäkring

  1 800 kr/år
 • Totalt

  5 400 kr/år
 • Personer i hushåll

  3
 • Kommentar

  Enligt säljarnas uppgifter.

Energi

 • Energideklaration

  2009-04-23
 • Energiprestanda

  83 kWh/m2 och år
Planritning

Planlösning

Förening

Förening

FÖRENINGEN
HSB Brf Humlet är en äkta bostadsrättsförening bestående av ett flerbostadshus med totalt 134 bostadsrätter samt 2 lokaler. Föreningen bildades 1985. Adresser i föreningen är Barnhusgatan 24 och 26, Adler Salvius gata 7, 9 och 11 samt Karin Boyes gata 5 och 7.

Föreningen har del i resultatet i Prippska Tomtens Sopsugssamfällighet med andelstal 29 %.
Föreningen har även del i Herrevadsbros Samfällighet med andelstal 30,2 % samt en gemensamhetsanläggning vad avser nedfarten till garaget med andelstal 66 %.

FASTIGHETEN
Göteborg Stampen 6:20. Fastigheten byggdes 1988. Föreningen förvärvade fastigheten 1988. Föreningen äger marken.

HEMSIDA
https://www.hsb.se/goteborg/brf/humlet/

FÖRVALTNING
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av HSB.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
I föreningen finns tvättstuga, barnvagsnrum, bastu, solterrass, bibliotek, cykelrum, två stycken övernattningsrum (cirka 200 kr/natt), hobbyrum med verktyg och en samlingslokal för uthyrning (cirka 300 kr/tillfälle). Föreningen har en mysig innergård med lekplats, utemöbler och grill.

PARKERING
Föreningen förfogar över cirka 70 parkeringsplatser, en plats kostar cirka 800 kr/mån. I dagsläget (2017-11-08) är det kö till samtliga platser. Adressen är också berättigad boendeparkering, för mer information se: www.goteborg.se.

KABEL-TV/INTERNET
Kabel-TV via Com hem och bredband via Telia. Grundutbud av kabel-TV och bredband ingår i avgiften.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av säljaren, cirka 1120 kr för 2017. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 448 kr för 2017.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar.

RENOVERINGAR
2009 Sågs fasaden över och visst förbättringsarbete utfördes. Samma år genomfördes en förbättring av isoleringen av samtliga fönster och ventilationen sågs över.
2010 Utfördes relining och OVK.
2014 Byttes avloppsledningarna i källarplan ut, en omfogning på fasaden gjordes samt ett byte av dräneringspumpar under garaget utfördes.
2016 Renoverades fasader och terrasser på Barnhusgatan mot gården.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen planerar renovera garaget samt byta ledningar för dränering och regnvatten. Föreningen planerar också att rengöra murar.

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget (2017-11-08).

 

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens styrelse, 2017-11-08, samt föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du att kontrollera uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Hallen välkomnar er med vitmålade väggar och ett snyggt cementgolv innanför entrén. Detta övergår sedan till vitoljad enstavsplank från Berg & Berg vilket är genomgående för hela bostaden. Den rymliga ytan gör det enkelt att få till gott om avhängnings- och förvaringsmöjligheter och härifrån når ni också hemmets praktiska klädkammare.

KÖK
Hemmets kök är ljust tack vare ljusinsläppen från fönsterpartierna i kombination med de sobra ytskikten. Plankgolvet löper vidare från hallen och väggarna är klädda i tapet med diskret mönster. Vit köksinredning matchas med en bänkskiva i massiv ek och kakel i naturfärgade toner. Här har ni mycket gott om förvaringsutrymmen samt kyl och frys i fullhöjd. Köket är även utrustat med diskmaskin, spis, fläkt och städskåp.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet ges härligt ljusinsläpp från såväl fönster som utgången till hemmets inglasade balkong. Väggarna är vitmålade och golvet är klätt i samma ljusa plankgolv som övriga rum. Här får ni med enkelhet plats med en stor soffgrupp för mingel i goda vänners lag.

INGLASAD BALKONG
Från vardagsrummet når ni hemmets rymliga balkong där ni finner en platsbyggd soffa och golv belagt med trall för extra komfort. Här kan ni njuta av en frukost i morgonsolen och tack vare inglasningen blir detta som ett extra rum att nyttja årets alla dagar.

SOVRUM 1
Hemmets ena sovrum nås direkt ifrån hallen. Rummet är luftigt och behagligt med ett fönsterparti och sina ljusa ytskikt. Här ryms dubbelsäng och exempelvis en byrå. 

SOVRUM 2
Det andra sovrummet nyttjas idag som barnrum och här har väggarna klätts i en gullig mönstrad tapet med vit botten. Ett fönsterparti skänker naturligt ljus och det finns gott om plats för säng och övrigt möblemang. 

BADRUM
Badrummet är mycket fräscht och inrett i stilfulla materialval. På golvet ligger ett ljusgrått klinker med stora plattor och väggarna är klädda i vitt kakel. Ni har en separat tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare samt över- och underskåp som erbjuder mycket gott om förvaringsutrymme. Samtlig inredning i badrummet är vit och bänkskivan i mörkare trä ovan tvättmaskin och torktumlare ger snygg kontrast. Badrummet är utrustat med toalett, handfat med kommod, spegelskåp samt duschutrymme med vikbara väggar i glas. Här finns även infällda spotlights i taket som skänker behagligt ljus. 

Område

Stampen

URBAN PULS MITT I STADEN
Stampen är ett av Göteborgs mest centrala områden som ligger alldeles öster om stadens centralstation. Stadsdelen är inringad av vatten med Vallgraven i väster, Fattighusån i söder, Mölndalsån i öster och Göta älv i norr. Odinsgatan och Friggagatan är områdets huvudstråk och här trängs kvartersbebyggelse med kontor och bostäder. Här bor du granne med hela centrum och allt som staden har att erbjuda. Kultur, shopping, nattliv, restauranger och underhållning. Områdes historia sträcker sig ända bak till 1600-talet. Här fanns små landerier, industrier samt flera sociala inrättningar som fattighus och tukthus för kvinnor. Stampen fick sitt namn från en oljestamp som anlades här vid början av 1700-talet. Den senast tiden har stadsdelen fräschats upp och blivit populär och urban. Alléer har planterats, gator har lagts om och nya bostadshus har rests.

I OMRÅDET
I området finns några små grönområden och naturområden vid kanalerna och i närheten ligger den vackra och omtyckta 1800-talsparken Trädgårdsföreningen. Alldeles intill stadsdelen finns nya Ullevi och om du fortsätter på Skånegatan kommer du snart till Scandinavium, Världskulturmuseet, Universum och Liseberg. En av Göteborgs största biografer, Bergakungen, finns också i närheten. I kvarteret finns flera matbutiker, restauranger, bowlinghall, gym och kaféer, så du har aldrig långt till bekvämligheter som förenklar för dig i din vardag. Dessutom ligger både centrum och Olskroken i närheten, med ännu fler matbutiker och faciliteter. Området hör till Centrums Stadsdelsförvaltning och för dig som har barn i skolåldern finns ett stort antal grundskolor och förskolor här.

KOMMUNIKATIONER
I Stampen bor du så nära Göteborgs citypuls som du bara kan, med centralstationen och goda kommunikationer på nära avstånd. Några minuter till fots tar dig till stadens mest centrala delar. Se www.vasttrafik.se för att hitta de kommunikationer som passar dig.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.