Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Karin Boyes gata 11, Prippska Tomten

Tvåa med cityläge och två balkonger

Ljus tvåa i city med två balkonger och härligt ljusinsläpp. I kombination med de ljusa ytskikten är detta en trivsam, luftig bostad i en 45+ förening!

Tvårummare på populär cityadress i stabil 45+ förening med fantastisk innergård och faciliteter som bastu och övernattningslägenheter. Hemmet har två möblerbara balkonger så ni kan njuta av årets varma dagar och dessa blir även en förlängning av bostaden. Hemmet bjuder på genomgående ljusa ytskikt och generösa ljusinsläpp och här kan ni med enkelhet sätta er egna prägel. Samtliga rum i bostaden har gott om förvaringsmöjligheter och inte minst hemmets walk in closet. Detta är ett trivsamt och bekvämt boende där bredband dessutom ingår i avgiften. Här bor ni både med utmärkta kommunikationer och alla tänkbara bekvämligheter på gångavstånd som mataffärer, restauranger och offentlig service.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  2 rum och kök

 • Boarea

  60.4 kvm

 • Avgift

  3 686 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  2 av 5

 • Hiss

  Ja

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Partner

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Växel

Växel

031 - 761 00 11

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  2 rum och kök
 • Boarea

  60.4 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde.
 • Våning

  2 av 5
 • Balkong

  Ja
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  1988-1991
 • Förråd

  Källarförråd
 • TV/Bredband

  Com hem
 • Lägenhetsnummer

  36 (Brf) / 1202 (LMV)

Ekonomi

 • Avgift

  3 686 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband, IP-telefoni (ej samtalskostnad), Bostadsrättstillägg.
 • Andel i föreningen

  1.84376%
 • Andelstal avgift

  1.84376%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  3 600 kr/år
 • Försäkring

  1 800 kr/år
 • Totalt

  5 400 kr/år
 • Personer i hushåll

  3
 • Kommentar

  Schablonberäknad.

Energi

 • Energideklaration

  2009-04-23
 • Energiprestanda

  103 kWh/m2 och år
Planritning

Planlösning

Förening

Förening

FÖRENINGEN
HSB:s Brf Maltet är en äkta bostadsrättsförening bestående av ett flerbostadshus med totalt 48 bostadsrätter samt 3 lokaler med hyresrätt. Föreningen bildades 1985. Adresser i föreningen är Barnhusgatan 30, Stampgatan 22B-22C samt Karin Boyes Gata 11.

Föreningen har del i Herrevadsbro Samfällighetsförening med 9,2%.

FASTIGHETEN
Göteborg Stampen 6:19. Fastigheten byggdes 1988-1991. Föreningen äger marken.

HEMSIDA
https://www.brfmaltet.se/

FÖRVALTNING
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av HSB.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
I föreningen finns tvättstuga, cykelförråd, samlings/föreningslokal, motionsrum, bastu, hobbyrum samt två stycken gästlägenheter (200 kr/dygn). Föreningen har en jättehärlig, lummig trädgård med flera sittplatser och grill.

PARKERING
Föreningen förfogar över 29 garageplatser för personbil samt 3 MC-platser. En parkeringsplats för personbil kostar ca 750 kr/mån (950 kr/mån from 2018-01-01) och en MC-plats kostar ca 250 kr/mån. I dagsläget (2017-11-28) är samtliga platser uthyrda men det är ingen kö. För boendeparkering se: www.goteborg.se/boendeparkering.

KABEL-TV/INTERNET
Kabel-TV och bredband via Com hem. Grundutbud av kabel-TV och 100MB bredband ingår i avgiften.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av säljaren, cirka 1120 kr för 2017. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 448 kr för 2017.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar. Föreningen har även kollektivavtal avseende bostadsrättstillägg för medlemmarna vilket ingår i månadsavgiften.

RENOVERINGAR
2015 Renoverades hissarna.
2016 Renoverades tvättstuga, torkrum och de två gästlägenheterna och man införde även ett gemensamt bokningssystem för tvättstuga, gemensamhetslokal samt gästlägenheterna.
2017 Renoverades samtliga trappuppgångar och avloppsstammarna filmades och spolades. I samband med detta utfördes även OVK.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen följer en långtgående underhållsplan. Föreningen planerar att 2019 tvätta samt måla taken. En översyn av renoveringsbehovet av trädgården planeras utföras samma år.

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget (2017-11-28).

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens styrelse, 2017-11-28, samt föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du att kontrollera uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Hallen är ljus och luftig tack vare ljusinsläppet från vardagsrummet som ligger i anslutning. Precis innanför entrén ligger en praktisk matta på golvet som sedan löper vidare till ljust trägolv och väggarna är vita varav en vägg är lavendelfärgad. Avhängning finner ni på hatthyllan till höger innanför dörren.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet skänks rikligt med ljus från balkongdörren i glas och de stora fönsterpartierna. Här ges ni möjlighet att inreda personligt då rummet är tilltaget och har genomgående ljusa ytskikt i form av vita väggar och ljust trägolv. Mycket gott om plats för både soff- och matgrupp finns.

BALKONG 1
Hemmets ena balkong når ni från vardagsrummet och detta blir en naturlig förlängning av bostaden som kan nyttjas årets varma dagar. Då balkongen är mycket rymlig finns gott om plats för utemöbler.

KÖK
Köket är klassiskt inrett med vit inredning, bänkskiva i ek och mörk plastmatta på golvet. Här finns också ett litet fönster som skänker ljus. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, spishäll samt inbyggnadsugn.

SOVRUM
Sovrummet är stort och har gott om plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Golvet är klätt i en ljus plastmatta och väggarna är lavendelfärgade. Rummet ges ett mycket behagligt ljusinsläpp från ett fönster och utgången till hemmets andra balkong. Ni har gott om förvaringsutrymme i en walk in closet som nås härifrån.

BALKONG 2
Balkongen ger ett luftigt intryck till sovrummet och här finns plats att möblera med enklare utemöbler så ni kan njuta av sommarhalvåret. 

WALK IN CLOSET
Bostadens walk in closet ger er mycket plats åt kläder och andra tillhörigheter och förvaringsmöjligheterna är optimerade med väggfasta hyllor och tre garderober.

BADRUM
Det rymliga badrummet nås från hallen och går i ljusa materialval med ljus våtrumsmatta på golvet och vitt kakel på väggarna med en liten bård i rosa ton. Badrummet är utrustat med toalett, handfat, spegelskåp med belysning, badkar och tvättmaskin.

Område

Stampen

URBAN PULS MITT I STADEN
Stampen är ett av Göteborgs mest centrala områden som ligger alldeles öster om stadens centralstation. Stadsdelen är inringad av vatten med Vallgraven i väster, Fattighusån i söder, Mölndalsån i öster och Göta älv i norr. Odinsgatan och Friggagatan är områdets huvudstråk och här trängs kvartersbebyggelse med kontor och bostäder. Här bor du granne med hela centrum och allt som staden har att erbjuda. Kultur, shopping, nattliv, restauranger och underhållning. Områdes historia sträcker sig ända bak till 1600-talet. Här fanns små landerier, industrier samt flera sociala inrättningar som fattighus och tukthus för kvinnor. Stampen fick sitt namn från en oljestamp som anlades här vid början av 1700-talet. Den senast tiden har stadsdelen fräschats upp och blivit populär och urban. Alléer har planterats, gator har lagts om och nya bostadshus har rests.

I OMRÅDET
I området finns några små grönområden och naturområden vid kanalerna och i närheten ligger den vackra och omtyckta 1800-talsparken Trädgårdsföreningen. Alldeles intill stadsdelen finns nya Ullevi och om du fortsätter på Skånegatan kommer du snart till Scandinavium, Världskulturmuseet, Universum och Liseberg. En av Göteborgs största biografer, Bergakungen, finns också i närheten. I kvarteret finns flera matbutiker, restauranger, bowlinghall, gym och kaféer, så du har aldrig långt till bekvämligheter som förenklar för dig i din vardag. Dessutom ligger både centrum och Olskroken i närheten, med ännu fler matbutiker och faciliteter. Området hör till Centrums Stadsdelsförvaltning och för dig som har barn i skolåldern finns ett stort antal grundskolor och förskolor här.

KOMMUNIKATIONER
I Stampen bor du så nära Göteborgs citypuls som du bara kan, med centralstationen och goda kommunikationer på nära avstånd. Några minuter till fots tar dig till stadens mest centrala delar. Se www.vasttrafik.se för att hitta de kommunikationer som passar dig.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.