Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *

Köpa

Vi hjälper dig med bostadsköpet

Att köpa ett nytt hem är ett stort beslut. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg med hela upplevelsen, från första kontakt till slutförd affär. Det minsta du kan förvänta dig är ett hundraprocentigt engagemang och en service i toppklass.

Med våra erfarna mäklare kan du känna dig trygg

Våra medarbetare är pålästa och erfarna och vi finns här för dig genom hela processen, även efter köpet. Dessutom har vi ett stort kontaktnät som kan hjälpa dig som köpare med alla tänkbara tjänster. Utöver det har vi ett av Göteborgs bästa föreningsregister och oavsett vilken mäklarfirma du köper av erbjuder vi kostnadsfri rådgivning kring vad du bör tänka på gällande marknadsvärde, budgivningsstrategi, besiktning, bankkontakter och mycket mer.

Detta kan vi hjälpa dig med

Ett urval av anledningar till varför du gör rätt i att låta oss hjälpa dig med ditt bostadsköp.

Etablerade mäklare

Reveny jobbar endast med etablerade mäklare. Detta innebär att våra mäklare har lång erfarenhet och är starka i sina områden vilket är mycket viktigt för att informationen du tar emot ska vara korrekt.

Stort kontaktnät

Alla våra etablerade mäklare har ett stort kontaktnät som kan hjälpa dig med alla tänkbara kringtjänster, såsom hantverkare, bankkontakter med mera.

Stort föreningsregister

Reveny har ett av Göteborgs bästa föreningsregister och tack vare det kan vi hjälpa dig ta reda på all viktig information om föreningen som du kan behöva.

Kostnadsfri rådgivning

Oavsett om du köper med oss eller någon annan mäklare hjälper vi dig med vad du bör tänka på gällande marknadsvärde, budgivningsstrategi, besiktning, hantverkare, bankkontakter och mycket mer.

Kundregister

Om du letar efter något specifikt som inte finns på marknaden just nu kan du gå med i vårt kundregister så notifierar vi dig så fort vi har en bostad som matchar dina önskemål.

Uppföljning

Precis som med våra säljare så är vi måna om att även behålla relationen med alla våra köpare efter ett genomfört bostadsköp. Allt för att du ska känna dig fortsatt trygg med oss som din mäklare.

Se våra bostäder

Klicka dig vidare för att se vad vi har ute på marknaden just nu. Vi har även kommande försäljningar som du kan skicka in intresseanmälan på, innan bostäderna går ut på Hemnet.

Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.